69

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 15. helmikuuta 2007 kello 20.34 käyttäjän Winston (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, sivu saattaa kiinnostaakin!

69 eli kuusysi on erityinen kahdelle henkilölle tarjottava tuhti iltapala (vrt brunssi). Yleensä kuusysi koostuu munista, piirakasta ja erilaisista lisukkeista. Pelkästään munista tai piirakoista koostuvaa kuusysiä kutsutaan homoseksuaaliseksi kuusysiksi. Kuusysi voidaan tarjota tukevan aterian alkupalana tai nauttia sellaisenaan.

Perus 69 kermavaahdolla kahdelle hengelle

Aineet:

  • 1 kpl muna
  • 1 kpl piirakka tai lörtsy
  • 1 pullo valmista kermavaahtoa
  • lisäksi mausteita mieltymysten mukaan

Valmistus:

  1. Varmista tarvikkeiden tuoreus ja puhtaus.Munat ja piirakka huuhdellaan kädenlämpöisellä vedellä. Jos munat ovat kovin juustoiset tai piirakasta tuntuu voimakas sillin tuoksu, kannattaa pesuun käyttää saippuaa ja juuresharjaa.
  2. Vatkaa muna kovaksi.
  3. Hiero piirakkaa kevyesti kunnes se avautuu ja kostuu hieman
  4. Koristele muna ja piirakka kermavaahdolla.
  5. Aseta herkut tarjolle helposti saataville, lähelle ruokailukumppanin suuta.

Kermavaahdon voi korvata kinuskikastikkeella, jäätelöllä tai hillolla tai lisukkeen voi jättää pois.

Aterian kulku

Kuusysin nauttimiseen kannattaa varata aikaa ja rauhallinen paikka, jotta ateriointiin ei tule ikäviä keskeytyksiä. Aperitiiviksi voi nauttia esimerkiksi punaviiniä tai likööriä ja suklaata. Hyvänä ruokahalun herättäjänä toimii myös kuusysin valmistelu yhdessä. Ateria asetellaan tarjolle mahdollisimman helposti nautittavaksi. Ateriointi aloitetaan maistamalla kevyesti tarjolla olevia herkkuja reunoilta. Hitaasti siirrytään kohti annoksen keskustaa. Välillä voi lisätä mausteita. Ruokahalun yltyessä nainen yleensä imaisee munaa reilusti suuhunsa, samalla kun mies upottaa kasvonsa piirakkaan. Rohkeat kulinaristit voivat välillä maistaa rusinaa. Monille rusinan aromi on kuitenkin liian pikantti. Jos kuusysiä nautitaan alkupalana, varsinaiseen pääruokaan siirrytään toisen ruokailijan aloitteesta, molempien suostumuksella. Jos on tarkoitus nauttia kuusysiä mahan täydeltä, jatketaan ruokailua kunnes molemmat osapuolet ovat saaneet kyllikseen.

Keskustelua kuusysiä nauttiessa kannattaa välttää. Samoin liiallinen kiirehtiminen ja munien tai piirakan pureskelu voivat pilata tunnelman. Tarkoitus on nauttia herkut imeskelemällä tai nuolemalla.