Luodaan sivua Avaruusalus

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 16. kesäkuuta 2021 kello 20.47 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Avaruusalus (Kauan seisonutta paskaa: sisälsi: ”{{Viesti|kuva= spaceship.jpg|40 px|viesti= Siksi tällä sivulla voi ''joutua siepatuksi'' |otsikko=Tämäkin sivu kertoo UFOista|tausta=#FFCC66}} Avaruus on iso paikka. Hurjan iso. Liian iso tajuttavaksi. Mutta silti jotkut yrittävät. Ja sen tuloksena ovat '''avaruusalukset'''. ==Avaruusalukset== Avaruusalukset ovat aina outoja. Muita tuntomerkkejä ovat hopeinen väri, oudot vetosäteet ja kirkkaat, välkkyvät valot. Mo)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.