Nössö

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 11. maaliskuuta 2018 kello 16.54 käyttäjän Rupsutar (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)

Nössö on yksi uhanalaisista ihmislajeista. Nössöjä on metsästetty lähes sukupuuttoon 1800-luvulta lähtien. Nössöjä tavallisesti on käytetty ja käytetään yhä edelleen työpaikan sylkykuppeina, ulosteen kerääjinä ja ravintona. Nössöt ovat kaikkien muiden ihmislajien suurinta herkkua, erityisesti narsistien ja psykopaattien. Nössöjä tapaa erityisesti suurissa yrityksissä, joissa heitä aika-ajoin kidutetaan ja laitetaan likaisimpiin hommiin. Nössöjä voidaan myös kierrättää ja myydä orjiksi.Tuntomerkit

Nössön tunnistaa yleensä kumarasta asennosta ja huonosta ryhdistä. Heillä on yleensä rasvaiset ohuet hiukset, jotka ovat usein väriltään maantienväriset. Nössöt ovat useimmiten sairaalloisen alipainoisia, joten tuulisella säällä heitä ei juurikaan voida bongata. Nössön liikkumistapa ja kävelytyyli on hyvin verkkaista, kun yrittävät pysyä muiden tieltä poissa ja kulkea anteeksipyydellen pitkin seinän viertä.


Alalajit

Nössöille lähimpiä sukulaisia ovat poliitikot ja mielistelijät(perseennuolijat). Näille kaikille yhteistä on se, että he eivät osaa tai uskalla tehdä mitään, edes hengittää, aivastaa tai edes ulostaa ilman lupaa. Kun vessasta loppuu paperi, pyydetään yleensä nössöä mielistelijän tavoin nuolemaan ison pomon, kuten vaikkapa Donald Trumpin oranssia takamusta. Nössöt eroaa siinä mielessä mielistelijöistä ja poliitikoista, että nössö ei koskaan saa ylennystä tai palkankorotusta toisin kuin edellä mainitut.