Luodaan sivua Sähkökitara

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 13. marraskuuta 2021 kello 17.03 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Sähkökitara (3) ”Sähkökitara sisältää nimensä mukaisesti sähköä, ja tusinoittain hienoja sähkövehkeitä äänen aikaansaamiseksi. (Jälleen voidaan olla monta mieltä näkyykö se laadussa.) Sähkökitara on aivan liian monimutkainen naisille, mikä selittää sähkökitaran soittajien keskuudessa miesten suurilukuisuuden.”)
  • 13. marraskuuta 2021 kello 17.03 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Sähkökitara (123 versiota) (2) ”Alussa sähkökitaraa käytettiin lähinnä jazzin soittoon, mutta siinä havaittiin paljon potentiaalia muuhunkin, mm. rockiin, countryyn, popiin jne... Jazz-hirmut eivät kuitenkaan haluneet luovuttaa kultaista peniksenjatkettansa (eli sähkökitaraa) muille. Mutta kuitenkin jo 40-luvulla alettiin sähkökitaralla soittaa myös esim. Rockia ja Heviä. (Voidaan olla montaa mieltä paraniko musiikin laatu yhtään.)”)
  • 13. marraskuuta 2021 kello 17.02 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Sähkökitara (Kauan seisonutta kakkaa: Otteita: 1) ”Kitara (lempinimiltään skitta, skeba, keppi tai skede) on kielisoitin ja fallossymboli. Sitä siis soitetaan kielellä. Kitaraa käytetään suositussa musiikissa, kuten humpassa, tangossa ja valssissa. Sähkökitaraa pidetään über-kovana peniksenjatkeena. Se ei tietystikään ole totta, sillä sähkökitara on hyvin epäkäytännöllinen tekopeniksenä. Se keksittiin kaikkien kovimpien säveltäjien harmiksi vasta 1900-luvulla.”)
  • 28. lokakuuta 2006 kello 18.57 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Sähkökitara (sisälsi: ”Sama kuin kitara mutta löytyy Saksaa ja Espanjaa 1500-luvulla hallinneiden ninja-robottien suusta. Ei voitu...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.