Aljaksandr Lukašenka

Tiedosto:219-2.jpg Tämän sivun on laatinut Valko-Venäjän demokraattisen tasavallan valtiollisen tietotoimiston ulkomaanjaosto.

Aljaksandr Ryhoravitš Lukašenka (valkovenäjäksi: Алякса́ндр Рыго́равіч Лукашэ́нка, venäjäksi: Алекса́ндр Григо́рьевич Лукаше́нко, suomeksi Aleksanteri Likasanko, Aleksandr Grigorjevitš Lukašenko, s. 1954) on Valko-Venäjän elinikäinen ja korvaamaton presidentti. Lukašenka on ehdottoman rehellinen ja moraalinen poliitikko, joka rakastaa vilpittömästi itseään ja maataan. Lukašenkan paras ja ainoa ystävä koko maailmassa on Venäjän presidentti Vladimir Putin. Lukašenkan rakas harrastus on jääkiekko, sillä se tarjoaa hänelle mahdollisuuden todella väkivaltaisiin taklauksiin. Hän onkin todennäköisesti kaikkien aikojen loistavin jääkiekkoilija.

Uskomaton nuoruusMuokkaa

Aljaksandr Lukašenka syntyi 1954 Valko-Venäjän neuvostotasavallassa ja oli nuoruudessaan rajavartiolaitoksen ja puna-armeijan palveluksessa. Hän oli tuolloin kaikkein paras sotilas, joka on milloinkaan elänyt. Armeija-aikana saivat alkunsa myös Lukašenkan viikset, jotka ovat hurmanneet sittemmin lukemattomia naisia ja joita kaikki miehet kadehtivat.

Loistava ura rakastetun isänmaan presidenttinäMuokkaa

 
Lukašenka kaukalon kuninkaana.

Lukašenka on ollut rakkaan isänmaansa Valko-Venäjän johtotehtävissä vuodesta 1990. Luottamustehtävissään hän toimi väsymättömästi ulkomailta organisoitua järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan ja saavutti suurenmoisia tuloksia; Valko-Venäjällä ei ole sittemmin ollut lainkaan rikollisuutta, toisin kuin sen lukemattomissa rappeutuneissa vihollismaissa.

Kiitollinen kansa valitsi Lukašenkan rakkaan synnyinmaansa presidentiksi vuonna 1994 murskaavalla ääntenenemmistöllä eikä hämääntynyt siitä, että ehdolla oli myös huijareita ja vihollismaiden kätyreitä JOIDEN PÄÄMÄÄRÄNÄ ON TUHOTA VALKO-VENÄJÄN ASEMA MAAILMAN EDISTYKSELLISIMPÄNÄ VALTIONA.

Ylittämätön ensimmäinen presidenttikausi 19942001Muokkaa

Vaikka Valko-Venäjän veljesvaltio Venäjä lähtikin 1990-luvun alussa mukaan hillittömään kapitalistiseen kulutusjuhlaan järjettömällä yksityistämisellä, nerokas talouspoliitikko Lukašenka ei antanut imperialististen länsivaltojen kätyreineen houkutella itseään mukaan moiseen tuhoisaan hullutukseen. Raukkamaisena kostona tästä länsivaltojen niljakkaat kätyrit, kuten EU, ovat ajaneet Valko-Venäjän taloudelliseen eristykseen, mikä on kaikin puolin ehdottoman hyvä asia, sillä näin Valko-Venäjällä voidaan keskittyä kaupantekoon veljeskansa venäläisten kanssa. Valko-Venäjällä onkin erinomaisen hyvät suhteet Venäjään, etenkin sen jälkeen, kun venäläiset ymmärsivät rajoittamattoman kansanvallan turmiollisuuden ja nostivat johtajakseen todellisen valtiomiehen Vladimir Putinin. Etenkin kaasukauppa maiden välillä on kukoistavaa ja ongelmatonta.

Suunnattomat vaalivoitot lämmittävät presidentin sydäntäMuokkaa

Lukašenkaa on vihollismaissa mustamaalattu törkeästi. Herjaaminen diktaattoriksi tietysti loukkaa vilpittömän johtajan mieltä, mutta on päättänyt jalona ja suurpiirteisenä miehenä jättää rikollisten vihollistensa herjat huomiotta... sikäli kun he eivät ole Valko-Venäjän kansalaisia. Aljaksandr Lukašenka on nimittäin aina pitänyt kansan tahtoa korkeimpana lakina. Jotta maan hallitseminen olisi tehokkaampaa, hän ehdotti vuonna 1996 nerokasta lisäystä perustuslakiin. Järkevä kansa tuki edistyksellistä uudistusta ja antoi kansanäänestyksessä ylivoimaisen tukensa presidentin vallan kasvattamiselle. Kuten tavallista, Yhdysvallat ja EU, jotka ovat kateellisia, kyseenalaistivat äänestyksen laillisuuden.

Vieläkin ylittämättömämpi toinen presidenttikausi 20012006Muokkaa

 
Ihailijapostia voi lähettää osoitteella Aljaksandr Lukašenka, Presidentillinen Palatsi, Minsk, Valko-Venäjä.

Lukašenka voitti odotetusti huippurehelliset presidentinvaalit vuonna 2001 murskaenemmistöllä vastaehdokkaanaan ollutta pahantahtoista maanpetturia vastaan. Lukašenka sai yli 400 % äänistä. Loput äänet hylättiin, sillä niihin oli kirjoitettu (sinänsä mieltä lämmittäviä, mutta ikävä kyllä vaalilain vastaisia) ylistysrunoja Lukašenkalle tai hänen vastaehdokkaansa numero.

Voitettuaan vaalit sankarillinen presidentti ryhtyi heti toimiin ja poisti lainsäädännölliset rajoitukset presidentin virkakausien määrästä. Päätös oli raskas, mutta kansa tuki sitä tietäen, että vain Lukašenka voi taata heidän maansa menestyksen ja vapauden.

Ehdottomasti ylittämättömin kolmas presidenttikausi 20062036Muokkaa

Lukašenka asettui nöyrin mielin ehdolle kolmannelle kaudelle vuonna 2006 ja sai vastaansa lännen epäisänmaallisen kätyrin Aljaksandr "Tyhmä idioottirikollinen" Milinkevitšin, jonka päämääränä on tuhota Valko-Venäjän suvereniteetti. Kansalaiset eivät uskoneet Aljaksandr "Maanpetturi" Milinkevitšin syöttämiä valheita ja valitsivat tutun johtajansa kolmannelle kaudelle murskaavalla 250000 prosentin ääntenenemmistöllä. Lukašenka onnistui estämään Ukrainan surullisen kohtalon uudistumisen Valko-Venäjällä ja teki tyhjiksi rikollisen opposition ja muiden terroristien juonet.

Imperialistien juonetMuokkaa

Rakastettua Lukašenkaa ei lakkaa hämmästyttämästä, kuinka suuriin kierouksiin Valko-Venäjän ulkoiset viholliset viitsivätkin ryhtyä vain tuhotakseen tämän ylvään kansakunnan. Pohjimmiltaan kyse on kateudesta. Barack Obama ja José Manuel Durão Barroso tietävät, että Lukašenkalla on isompi kuin heillä. Siis valta, tietenkin. Lukašenka on myös maailman absoluuttisesti komein ja paras ihminen. Onneksi on olemassa vielä järkeviä poliitikkoja, kuten Mahmud Ahmadinejad, joiden kanssa Lukašenka voi viedä maailmaa kohti parempaa tulevaisuutta.

FanitriviaaMuokkaa

  • Aljaksandr Lukašenkan ÄO on 279.
  • Aljaksandr Lukašenka näkee kaiken.
  • Aljaksandr Lukašenka on tehnyt jääkiekko-otteluissa enemmän maaleja kuin kaikki NHL:ssä koskaan pelanneet pelaajat yhteensä.

Katso myösMuokkaa

Ulkoiset linkitMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.