Anaalirangaistus

Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, paina takaisin-painiketta tai tulet sokeaksi!

”Hei hei HEI! Et sinä voi! Tuo on varmasti kielletty Geneven sopIIIRGGHHAAAARRHH!!!”

~Antti Naali Perämyönteinen: Anaalileirin kauhut - selviytyjän tarina

Anaalirangaistus (engl. anal punishment, saks. Analbestrafung, ruots. jätterolig) on julmin ihmiskunnan ja ylipäätään koko universumin tuntema rangaistusmuoto.

Rangaistusvälinettä työstetään

Anaalirankaisu on kielletty Geneven sopimuksessa anaalirangaistuksen uhalla, eli kerran käynnistyessään pirullinen noidankehä jatkuu, ellei anaalirankaisija kuole johonkin muuhun ennen kuin hän ehtii anaalirangaista seuraavan lenkin.

ToteutusMuokkaa

Anaalirangaistus valmistellaan kahlehtimalla rangaistava henkilö paikoilleen, jotta veri ja sisämykset eivät pääsisi tahraamaan kokolattiamattoa ja/tai yleisöä. Itse anaalirangaistus toteutetaan liikuttamalla jokin orgaaninen/epäorgaaninen esine/uloke paikasta A paikkaan B, jonka aikana ko. esineen täytyy tehdä tiensä teloitettavan henkilön anaalin läpi. Tämän jälkeen esineen tarkalla kulkusuunnalla ei ole enää väliä, mutta monet suosivat "suolireittiä" sen verrannollisen helppouden takia. Useimmiten tämä tapahtuu hyvin hitaasti ja teloitettava ehtii kärsiä kauan ja miettiä, että mitä sitä tulikaan oikein tehtyä, että tämän ansaitsi. Myös nopea kuolema (kova shokki ja massiivinen verenvuoto) on mahdollinen, mutta se ei ole kovin suosittu, koska se ei viihdytä katsojia tarpeeksi ja siitähän koko teloituskäytännössä loppujen lopuksi onkin kyse.

HistoriaMuokkaa

Anaalirangaistuksen historia on hämärä, mutta hiukan tietoa on saatu talteen. Muinaiset assyrialaiset harrastivat sitä tehden jopa korkokuvia tapahtumasta mainostaakseen naapurikansoille, että "näin naapurissa". Myöhempinä aikoina transilvanialainen Ruhtinas Vlad "Seivästäjä" (tunnetaan myös nimellä "Dracula") antoi seivästää ihmisiä pitkiin seipäisiin pelotellakseen niitä, jotka eivät jääneet seipäänruuaksi. Seiväs tungettiin ensin anaaliin ja sitten eteenpäin mielikuvitusta käyttäen. Myös erään afrikkalaisheimon sanotaan käyttävän anaalirangaistusta tutkimusmatkailijoiden häätämiseen[1] (Suomessa kielletty eteläafrikkalainen "Shaka Zulu" -televisiosarja (1986) antaa ymmärtää kyseessä olleen zulu-heimon).

Rankaisuun käytettävät esineetMuokkaa

Lähes mikä tahansa esine aiheuttaa tuskaa tungettaessa anaaliin. Käytettävät esineet on perinteisesti jaettu kolmeen alaluokkaan: "pitkiin", "paksuihin" sekä kaksi aiempaa yhdistäviin "pitkiin ja paksuihin". Jälkimmäisistä karhea halko aiheuttaa erityisen rumaa jälkeä ja on siksi hyvin suosittu. Tiettyihin kansoihin sovellettaessa täytyy kuitenkin ottaa huomioon kohteen luontainen vastustuskyky ja asiaankuuluvasti lisätä esineeseen pyöriviä sirkkelinteriä tai esiintyöntyviä piikkejä.

ViitteetMuokkaa

  1. Tästä on hyvin vaikea etsiää lisää tietoa, sillä kukaan ei tunnu olevan varma heimon nimestä
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.