Ano Turtiainen

Sandglass vermin .svg Päivitystä kaivataan!
Tämä artikkeli ei ole ehkä paskaa, mutta se kaipaisi kipeästi päivittämistä.
Lisätietoja: VKK ja sen perikato, esim. [1]
Ole siis reippaampi kuin se, joka lisäsi tämän laatikon tähän, ja tuo artikkeli tähän päivään.

Ano[1] Turtiainen on suomalainen (rääväsuinen) voimanostaja[2], joka on tullut erityisen kuuluisaksi kyvystään tempaista 14-vuotiaita suorille käsillenostolla.[3] Myöhemmin Turtiainen on toiminut perustamansa Valta kuuluu Kremlille -puolueen puheenjohtajana ja (onneksi) ainoana kansanedustajana.

Ano Turtiainen, omien sanojensa mukaan, tarvitsee viestintäkoulutusta ymmärtääkseen, että kuolevan ihmisen kuvasta tehty ivailu saattaa olla huonoa PR:ää.
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
anabolisten steroidien haittavaikutuksiin kuuluvat muun muassa siittiöiden kato, kivesten surkastuminen, aggressiivisuuden lisääntyminen sekä rintojen kasvu?

Kielitoimiston sanakirjan mukaan suomen yleiskielen substantiivia turtiainen käytetään merkityksessä 'jyhkeä ja väkevänhajuinen krapulauloste, josta jää vessanpytyn pohjaan leveät rannut'.

UlkonäköMuokkaa

Ano Turtiaisen tyyli on hänelle keskeinen. Hän on mielellään lausunut kannanottoja esimerkiksi pukeutumisesta.[4] Ja aktiivisena osallistujana hänen tyylinsä onkin ennen pitkää riskissä saada tarpeetontakin huomiota siitä, että se syyllistyy ns. kulttuuriseen omimiseen. Fyysiseltä habitukseltaan Ano Turtiainen ei tule kaapista. Hän on kaappi.[5] Turtiainen on oppinut, että trikoo[6] on riskillä ruma.[7] Tyylilleen uskollisena hän muistaa päähinekysymyksessä sulkapuheen lisäksi neuvoa, miten herrasmies kantaa hattua.[8]

Lapsuus ja nuoruusMuokkaa

Ano Turtiainen syntyi Pietarin trollitehtaalla vuonna 2016. Hänet kasvatettiin steroideilla täysikasvuiseksi vuodessa ja steroidien käytön seurauksena Ano Turtiainen menetti sekä hiukset, että potenssinsa.

Pink FloydMuokkaa

Ano Turtiainen oli Perussuomalaisten kansanedustaja sekä musiikkifani.[9] Hän onkin siksi joutunut ongelmiin musiikillisen mustan huumorinsa takia.[10]

Flat EarthMuokkaa

Ano Turtiainen on suuri lättymaan puolestapuhuja. Teorioiden mukaan Anon viha pyöreää planeettaa kohtaan alkoi, kun hän kaljuuntui maan suuren pyörimisnopeuden takia.

ViitteetMuokkaa

  1. Espanjaksi "anus". Olipa tämä sitten Sattumaa tai Älykästä Suunnittelua, niin nomen est omen.
  2. Pahojen kielten mukaan voiman ostaja, eli voimien takana olisi steroidejen ylikäyttöä.
  3. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/juhanivehmaskangas/ano-turtiaisessa-ei-ollut-miesta-vastaamaan-miksi-pahoinpiteli-lapsen-nyt-vastaus-on-taalla/ (archive.md)
  4. Tuomio rikoksesta, jossa hän käräjäoikeuden tuomion mukaan ”kehotti kohdistamaan tuhoamis- ja eliminointitoimia” Suomen Punaisen Ristin toimipisteisiin, on hänelle sulka hattuun.
  5. Iso, puiseva, tehdasasetuksissaan sisältä tyhjä.
  6. KKK
  7. Se aikaansaa Perussuomalaisista erottamisia.... korjaan ... tauollelaittamisia muutamaksi kuukaudeksi.
  8. Turtiainen palaa PerusSuomalaisiin vasta kun kuolevan kuvaa pilkaten levittäneen jäähylle laittajat katuvaisena palaavat hattu kädessä anomaan Anoa..
  9. Pink Floyd
  10. Jos monelle musta huumori on asia, jossa nauretaan synkkyydelle huumorilla, joka on niin mustaa, että poliisit tallaavat sen niskaa kunnes se tukehtuu hengiltä, on Ano Turtiaisen musta huumori huumoria mustista.

Aiheesta muuallaMuokkaa

Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueTerhin natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueViskipuolueTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0Valta kuuluu KremlilleCrystal Meth Party

  Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.