Ashlee Simpson

Tämä artikkeli on vanhahikipedialainen ja saatettu säästää vain antikvaarisista syistä.
Jatka omalla vastuulla.
Ashlee Simpson
Ashleeugly.jpg
Ashlee pitää lepotaukoa pornovideonsa kuvauksien lomassa.
Koko nimi: Ashlee Nicole Simpson-Wentz
Syntymäaika: 3. lokakuuta 1984
Syntymäpaikka: Siitettiin vahingossa, synnytettiin kaikessa hiljaisuudessa ja piiloteltiin maailmalta. Isosisko Jessica Simpson sai slaagin kun joku tuli tyrimään hänen tuoretta laulajan uraansa ja häpäisemään hänen perhettään.
Uskontokunta: lip-synkkaus
Kuolintapa: Vittuili Jessicalle ja koki karmaisevan loppunsa kun Jessica löi häntä silikonitissillä
Hiusten väri: Blondi, mutta ruskistettu. Salaattikastikkeen käyttö on lisääntynyt viime aikoina.
Saavutukset: Lauloi baseball-ottelun väliajalla ilman taustanauhaa. Tai no.. laulamisesta voidaan olla montaa mieltä.
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
-
Pilkkanimet: Asslee, wannabe-Jessica, lip-synkkauksen kuningatar

Ashlee Simpson on laulutaidoton laulaja, joka meni juuri naimisiin. Sulhanen on tiettävästi nököhampainen autotallimuusikko, jolla on huonoa musiikkia soittava yhtye. Heitä ei tarvitse sääliä, koska epämusikaalisuus on nykyään muodissa. Kysykää vaikka Britney Spearsilta tai Paris Hiltonilta.

Epätoivottu vahinkolapsiMuokkaa

Ashlee oli vahinkolapsi, joka yritettiin saada syntymään liian varhaisessa vaiheessa. Pariskunta Simpsonilla ei tuolloin ollut rahaa aborttiin, joten tuleva isä Homer Simpson teki kaikkensa saadakseen äpärän pihalle vaimostaan Marge Simpsonista.

Ashleen tulevat siskot Jessica, Liza ja Maggie hakkasivat äitiään kilpaa pesäpallomailoilla ja tuleva isoveli Bart haki kaverinsa mukaan tappeluun. Lopun tein Marge Simpsonin pyöristyvää vatsaa olivat lätkimässä niin natsiajattelija Eric Cartman kuin salarakas Marika Fingerrooskin.

Elämää isosiskon varjossaMuokkaa

Jessica Simpson oli juuri päässyt tähteyteen esittelemällä pumpattuja tissejään ja treenattuja pakaroitaan lastenkanava Nickelodeonilla. Jessica koki vastasyntyneen Ashleen uhkaksi lupaavalle uralleen ja juotti vauvalle tuttipullosta terästettyä alkoholia. Näin Ashleen äänihuulet ruostuivat ja paloivat puhki, eikä hänestä koskaan tullut siskonsa veroista laulavaa ilotyttöä.

Ashleen kasvaessa tämä sai kokea kovimman kautta sisaruuden katkeran maun. Jessica luki hänen tekstiviestinsä ja käytti hänen pikkuhousujaan, jonka seurauksena Ashlee masentui ja alkoi viillellä juustohöylällä. Jessica alisti Ashleetä myös ottamalla tästä halventavia kuvia ja julkaisemalla niitä IRC-Galleriassa.

Sittenkin laulajaksi?Muokkaa

Eräs juopunut levy-yhtiöbossi ihastui Ashlee Simpsoniin (luullessaan häntä Jessicaksi) ja palkkasi tämän studioilleen. Krapulapäivänä bossi tajusi palkanneensa väärän Simpsonin, mutta sopimusta ei voitu purkaa. Sopimus oli lainvoimainen ja levytyslupa kesti 10 vuotta. Tiedossa oli siis mittava prosentuaalinen osuus ihmiselämästä täynnä armottoman laadutonta, kirjaimellisesti perseestä revittyä hanurin aukomista ja tuuban töötöttämistä.

Ashleen ensilevy Three Holes Between My Legs (suomeksi Kolme Koloa Jalkovälissäni) kertoi Ashleen ensikokemuksista masturbaation ja eritteiden sekamelskassa. Jessica parjasi levyä julkisuudessa mm. siitä, ettei levyllä kuulu ollenkaan popkulturaalinen balanssi eikä häntä kiitetä levyvihkosen kiitosteksteissä. Levy ylsi kaikesta huolimatta megasuosioon ja Jessica jäi levymyynnissä vain nänninmitan edelle.

Lip-synkkausMuokkaa

Ashleen kurkku tulehtui liiasta suihin ottamisesta ja hän joutui lip-synkkaamaan, eli esittämään playbackinä live-keikoilla. Saturday Night Live-ohjelmassa Ashleen taustanauha alkoi soida liian aikaisin ja laulajatar jäi kiinni. Yleisön buuatessa Ashlee päätti viehättää suuttuneet faninsa tanssilla ja esitti varsin omituisen performanssinäkökulman venäläisten ripaska-tanssista.

Ashlee selitteli tapausta myöhemmin televisiossa ja syytti bändiä väärän kappaleen soittamisesta. Hän myös nimitteli rumpalia homoksi ja sanoi kitaristin osaavan soittaa vain Ukko Nooan - nämä olivat ainoat faktat Ashleen puheessa, mitkä pitivät paikkansa. Ashleen kakkoslevy I Am Bi (suomeksi Minä Olen Ruma Paksu Biseksuaali) menestyi todella surkeasti SNL-skandaalin johdosta.

AvioliittoMuokkaa

Ashleen musiikkiuran kuoltua ja Jessican kuopattua sen, alkoi Ashlee seurustella finninaamaisen koulupojan kanssa. Pojalla oli hammasraudat ja silmälasit, hän kuunteli Puuha-Peten koottuja ja ajoi oranssilla traktorilla pitkin Inarin kirkonkylää. Jotkut väittävät, että tämä Pete Wentz -niminen poika olisi Fall Out Boy -nimisen bändin jäsen, mutta bändi kiistää kaikki huhut ja anelee turvaa PETA-eläintensuojelujärjestöltä.

Avio-onni alkoi vuoden 2008 toukokuussa, kun Ashlee kosi, pakotti ja ryöväsi Wentzin. Häissä Ashleen isä uhkasi lyödä sulhasta hiilihangolla jos tämä ei sano "tahdon." Ashlee varasti kaiken kukkuraksi Peten sukunimen, sukukalleudet ja Suku-lakut. Pete on tiettävästi yrittänyt itsemurhaa useitakin kertoja, mutta Ashleen isä vahtii häntä kuin haukka.

NytMuokkaa

 • Ashlee on olevinaan raskaana. Välillä hän on ja välillä taas ei. Mitään ei ole vielä alapäästä tullut ulos.
 • Ashleen musiikkiura on ollutta ja mennyttä. Mutta huomenna hän ehkä levyttää, mutta vetäytyykin eläkkeelle ja julkaisee musiikkia salaa netissä.
 • Ashlee pitää levytyssessioista erityisesti siksi, koska levyn kanteen on kivaa etsiä sopivaa kuvaa. Ashlee piti eräästä kuvasta, jossa hänen huulikiiltonsa oli hyvin. Ashleen isän mielestä kanteen olisi pitänyt tuolloin laittaa Jessica, koska Ashleeta ei saanut näyttämään kauniilta edes retusoituna.
 • Ashleen musiikki saattaa muutamalla kuuntelukerralla kuulostaa hyvältä, mutta todellisuudessa levyillä laulaa Ashleen sijaan mm. Jennifer Lopez, Paula Abdul ja Britney Spears. Asiasta soi kysellä lisää Ashleen miksaajilta numerosta 555-don't-call-us.
 • Ashlee kutsui kerran kaverinsa pyjamabileisiin, mutta paikalle ei tullut muita kuin joku lihava fani, joka etsi Jessicaa. Tuolloin Ashlee masentui ja kirjoitti kakkoslevylleen biisin L.O.S.E.R.

Ashleen hittejäMuokkaa

 • Shrinks of Me (Mun Kallonkutistajani)
 • Ho Mo (La La)
 • Swallow (Tulin, Näin, Nielin)
 • Toyfriend (Viikonloppupano)
 • L.O.S.E.R (I.M.E.K.Ä.Ä.M.U.N.A.A.V.I.T.U.N.L.U.U.S.E.R.I.T.K.U.N.E.T.T.E.T.A.J.U.U.M.I.T.Ä.Ä.N.T.A.I.T.E.E.S.T.A.)
 • Ingivable (Sisäänantavainen)
 • Without My Brain (Auts Auts Auts) (Saatanan Pipipää (Sattuu Sattuu))
 • Little Miss Fucksessive (Pikku Neiti Nutipää)
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.