Auto on itsestään liikkuva ja särkyvä yleensä henkilöiden kuljetukseen ja yliajoon tarkoitettu kone. Cityautot lisääntyvät yhtä nopeasti kuin citykanit, joten niitä alkavat olla kaikki paikat täynnä. Tämän seurauksena autot suuttuvat toisilleen yrittäen saada toisia tööttäilemällä ja valoja vilkuttelemalla pois näkyvistä. Auto huumaa sen sisälle menevän ihmisen ja tämän persoonallisuus muuttuu täysin. Huumaantuminen ilmenee kiroilun lisääntymisenä, niskan punoittamisena ja aggressiivisuutena. Tämän lisäksi ihminen jää koukkuun autoon pahemmin kuin heroiiniin ja hänen jalkansa surkastuvat pois käytön puutteessa, lukuun ottamatta kaasujalkaa, joka pikemminkin vahvistuu. Ajatuskin ilman autoa aiheuttaa ihmiselle vakavia vieroitusoireita, mikä vaikeuttaa maailmanlaajuiseksi ongelmaksi kasvaneiden cityautojen harvennusta. Koska yleisesti on käynnissä huumausaineiden vastainen sota, autojakin on päätetty alkaa metsästää ja korvata busseilla, joiden etuovet haukkaavat sisälleen pahaa-aavistamattomia autonarkomaaneja.

Henkilöauto tarvitsee vähintään kahdesti vuodessa virkistäviä irtiottoja vastapainoksi ruuhkissa seisomiselle.

Autossa on yleensä viisi paikkaa, edessä kaksi ja takana kolme. Etupenkeistä toinen on kuljettajan ja toinen pelkääjän paikka. Pelkääjän paikalla istuvat yleensä naiset, kuljettajan paikalla täysi-ikäiset ajokortin omistajat ja takapenkillä miehet ja lapset.

HistoriaMuokkaa

Ensimmäisiä bensalla (H2O) toimivia autoja tehtiin jo kivikaudella, mutta varsinaisen polttomoottorikäyttöisen auton keksi Karl F. Benz huomatessaan, että bensamersut vetivät paremmin luisussa kuin pilvillä toimivat ja täten takapenkki veti enemmän pissiksiä. Pian Mercedes-Benz-kansanautokonsernin jälkeen ilmestyivät suuremmat valmistajat kuten Talbot, Saab ja Nopsa.

Vuosisadan taitteessa autoihin kohdistettiin suuria epäluuloja, minkä takia Englannissa säädettiin laki, joka kielsi keskustojen ympäripilistelyn lauantaiden ja sunnuntaiden välisinä öinä. Sama koski myös joidenkin kioskien parkkipaikkoja.

Autoja käytetään nykyään paljon kilpailuissa ja näyttelyissä, jotka ovat oikea menestys.

 
Tyypillinen auton Turbo.

TekniikkaMuokkaa

Auto tarvitsee voimanlähteeksi toimivan moottorin tai sukulaisia. Alla ovat renkaat, joiden tarkoitus on hinkata mustat viirut keskustan asfalttiin. Auton takaosassa sijaitsevat eräänlaiset suuttimet syöksevät ulos polttojätteenä purkautuvaa hiilidioksidia (CO2) ja ikkunasta tulevat ulos muut jätteet, kuten lauantai-iltana suusta purkautuva ylimääräinen etanoli (C2H5OH). Muihin auton tärkeisiin varusteisiin kuuluvat Wunderbaum, karvanopat, tummennetut takalasit, nahkapenkit, turbo, huulivanteet, sytytyspuola ja takaveto. Autoa ohjataan elokuvista tutulla tavalla: ensin painetaan kaasua ja sitten käännellään rattia edestakaisin. Näin autoon saadaan haluttu liike. Loppuajan voi ajaja keskittyä kyyditettävien viihdyttämiseen. Sanotaan, että autolla ajoon tarvitsee myös ajokortin, mutta se ei ole välttämätöntä.

Autojen tehomäärä mitataan baareissa (yksikkö bar). Joissain autoissa tällaista lukemaa ei ollenkaan ole, joka tarkoittaa sitä, että ne ovat tehottomia paskoja. Yleisesti tiedostettu fakta on kuitenkin se, että baareista näitä kulkupelejä ei kannata hakea.

Autot ovat joko manuaali-, tai automaattivaihteisia. Manuaalivaihteinen auto lähtee käyntiin, kun kytkin painetaan pohjaan ja käännetään avainta oikealle. Tämän jälkeen kytkin nostetaan ylös ja vasta kytkimen nostamisen jälkeen kytketään ykkösvaihde päälle. Pieni kolina vaihdetta kytkettäessä kuuluu asiaan, eikä siitä tarvitse huolestua. Automaattiauto on nimensä mukaisesti täysin automaattinen. Kuljettajan ei tarvitse osallistua ajamiseen mitenkään, vaan auto päättää nopeuden ja jopa matkakohteen puolestasi. Kuljettaja voi ottaa auton liikkuessa vaikkapa nokoset.


Autojen käyttö aseenaMuokkaa

Autoja käytetään yleisesti myös aseena joita säilytetään yleensä taskussa, tienvarressa. Sitten kun tilanne käynnistyy niin käännetään avaimella varmistin pois päältä ja painetaan jalalla liipasin pohjaan ja odotetaan että jokin ennaltamäärätty tai määrittämätön vihollinen tai ystävä osuu auton eli automobiilin etuosaan, niin sanottuun keulaan. Erilaisilla ajovaloilla voi lukita kohteen esim paikoilleen tai häikäistä sen siten, ettei se enää nää yhtään mihin suuntaan sen kannattaa väistää jottei olisi auton todennäköisimmällä tulilinjalla. Autoilla voi myös harrastaa tappamista ammattimaisesti menemällä autokouluun jossa sitä tehdään tandem-tyyliin kokeneemman, lisensoidun tähystäjän antaessa tulikomentoja vihamielisistä jalankulkijoista yms. Monesti näkee myös sen tyyppisiä autoja joissa katolla on hylsyaukko josta on mahdollista heittoistuimen avulla sinkoutua taivaan tuuliin jo ennen kuin auto osuu kohteeseensa. Tämä on suositeltava toimintatapa silloin kun hyökätään joukkueena jotain suurempaa kohdetta esim rakennusta tai suurempaa ajoneuvoa vastaan. Uusimpiin autoihin on asennettu myös eräänlainen itsetuhotoiminto eli niin sanottu itsarityyny siltä varalta, että autoa käytetään aseena esim. vakoilutehtävissä huonolla menestyksellä. Tyynyn tarkoitus on tukehduttaa auton käyttäjä ja tähystäjä. Auton voi tehdä toimintakyvyttömäksi esim työntämällä banaanin sen pakoputkeen. Näin menetellään yleensä jos tiedetään että auton haltija on kova tappamaan tien päällä, esim kokeneisuuden takia. Yleensä kun ikää alkaa olla siinä 70 vuotta niin banaani kannattaa työntää pakoputkeen sisään ettei hän pääse tappamaan lisää. Siis auton pakoputkeen. Lisäksi näissä aseissa on ns. tuulilasinpyyhkijät joiden tehtävä lienee kaikille selvä artikkelin tässä vaiheessa mutta lisätoimintona nekin voi ottaa pois jos haluaa että tappamisesta tulee mielivaltaisempaa ja siten jännittävämpää. Myös sivupeilit voi poistaa jolloin autolla voi hyvin tappaa myös takaperin ilman että välttämättä muistaa koko asiasta mitään. Tämä onkin valtaisa etu sitten jälkikäteen kuulusteluissa jos käytetään valheenpaljastuskonetta.

Monesti tuntuu myös siltä että tappamista halutaan pitkittää ja siitä halutaan tehdä eloisampaa. Formuloissa esimerkiksi ajetaan ensin tappaen muita kuljettajia ja pari kertaa kisan aikana on mahdollista tappaa myös varikkohenkilöstöä niin sanotuilla varikkopysähdyksillä joiden nimi siis tulee siitä että pysäytetään varikkohenkilöstöä jotka yrittävät tankata kilpailevia autoja. Kisassa on mahdollista tappaa myös niin sanottu safety car ja muuta ratahenkilöstä. Erilaisia metodeja on ns, perinteinen päälle-ajo, renkaan vapauttaminen ja sinkouttaminen, erilaisen sälän pudottaminen radalle, varikkohenkilöstön liekittäminen ns. flamethrower-toiminnolla ja kilpailevan auton ajolinjojen sulkeminen omalla autolla siten että kilpailijan on ajettava seinään. Kisa päättyy siihen että roiskitaan mielivaltaisesti shamppanjaa ja tämän jälkeen on kuulustelut joissa ikään kuin salapoliisiromaanin kaltaisesti tehdään selkoa päivän jännittävästä kisailusta.

Toinen tyypillinen esimerkki tappamisen pitkittämisestä ja kiinnostuksen ylläpitämisestä on niin sanottu leikkiminen. Aivan kuten metsästäjänki kannattaa leikkiä hieman saaliillaan jotta saa lihaan kunnon adrenaliinin maun, kannattaa autonkuljettajankin aina hieman leikitellä. Tämä onnistuu esim ajamalla parkkihalleissa riittävän suurella nopeudella, yleensä n 90km/h tekee tehtävänsä. toinen tapa piristää leikkiä on antaa jalankulkijoille hieman toivoa näyttäen ensin nopeutta alentaen että tämä voi ylittää suojatien ja sen jälkeen kiihdyttäen tätä kohti ja taas näyttäen että tämä voi kulkea ja kun tätä on jatkunut hetken, on aika painaa liipasinta jalalla ja antaa aseen tehdä työ. Kolmas ilahduttava leikkimisen muoto on se että ensin kastellaan jalankulkija ajamalla vesilätäkön ylitse jalankulkijan kohdalla. Sitten kierretään takakautta ja ajetaan päälle kun jalankulkija vielä on sopivan suivaantunut tapahtuneesta. Yksi yleinen tapa on myös tööttäily. Se vastaa metsästäjän karjaisua. Sinun on naulittava uhri paikalleen ennen kuin voit tehdä mitä sinun on määrä tehdä. Tämä tapahtuu tööttäämällä ihan kunnon tööttäys, sellainen pitkä ja ärsyttävä.

Muutamia autorotujaMuokkaa

 
Varoitus! Tämä ei ole auto!

Katso myösMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.