Foliohattu

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli foliohatusta.

Foliohattu on alumiinifoliosta valmistettu päähine. (Tämän olisit toivottavasti arvannut ilman Hikipedian palvelimen rasittamistakin!) Foliohattua käytetään suojaamaan aivoja muun muassa sähkömagneettisilta aalloilta, ajatuksenluvulta ja etämielenhallinnalta. On esitetty epäilyjä siitä, että olisi olemassa Elviksen operoima, aivoaaltoja lähettävä satelliitti, jota hallitus käyttää sähkömagneettisten aaltojen tai laserin tuottamiseen, ajatuksenlukuun ja etämielenhallintaan, joten foliohattuun on suhtauduttava avoimin mielin.

Foliohattujen historiaaMuokkaa

Foliohattujen historia on vanhempaa perua kuin alumiinifolio(Tätä tietoa et olisi arvannut edes Wikipedian palvelimen rasittamisella.) Jo kivikaudella sähkömagneettiset aallot, laser, ajatuksenluku ja etämielenhallinta olivat ihmisten jokapäiväinen ongelma. Mitään keinoa suojautua ei ollut, mutta kivikauden ihmiset yrittivät. He tekivät myssyjä nahasta ja villasta ja käyttivät niitä. Näitä (sähkömagneettisilta aalloilta, laserilta, ajatuksenluvulta ja etämielenhallinnalta suojaamattomia) hattuja on löydetty arkeologisissa kaivauksissa. Kivikauden ihmiset olivat foliohattujen puutteen takia alati alttiina sähkömagneettisille aalloille, ajatuksenluvulle ja etämielenhallinnalle ja tämän seurauksena he olivatkin sangen taikauskoista ja hölmöä sakkia, josta kivikirves oli sangen näppärä keksintö.

 
Foliohattumuotia 1000-luvulta.

Antiikin aikana keksittiin suojata aivot sähkömagneettisilta aalloilta, laserilta, ajatuksenluvulta ja etämielenhallinta metallisella kypärällä. Keskiaikaa lähestyttäessä myös velhot ja noidat kehittivät alkemistien kammioissaan kullan salaisen valmistuskaavan lisäksi menetelmiä joilla tuotettiin tehokkaammin sähkömagneettisia aaltoja, laseria, ajatuksenlukua ja etämielenhallintaa. Tämän vuoksi myös ihmiset purkittivat itsensä tiiviimmin; Keskiajalla sähkömagneettisia aaltoja, laseria, ajatuksenlukua ja etämielenhallintaa huonosti torjuvat nahka, luu ja sarvi korvattiin pronssilla ja teräksellä. Näiden kehitys huipentui levyhaarniskaan ja samuraiden odoshi-haarniskaan. Lopulta turnajaishaarniskat olivat aivan pakollisia. Haarniskat, tieteellisestä luulosta poiketen, haittasivat liikkumista ja normaalia elämää. (Joskin ne suojasivat sähkömagneettisilta aalloilta, laserilta, ajatuksenluvulta ja etämielenhallinnalta sangen hyvin.) Siksi ratkaisuksi ongelmaan(sähkömagneettiset aallot, laser, ajatuksenluku ja etämielenhallinta) kehitettiin noitarovio. Se toimikin melko hyvin.

Mutta sitten (kuin tyhjästä) tuli radioaktiivinen Elvis, joka kehitti radion, mikroaaltouunin ja matkapuhelinten säteilyn. Elvis villitsi ihmiset.(Etenkin nuoret, jotka ovat herkän ikänsä vuoksi tavallista herkempiä sähkömagneettisille aalloille, laserille, ajatuksenluvulle ja etämielenhallinnalle.) Onneksi tiede oli tällä välin kehittynyt tuottanut sähkömagneettisilta aalloilta, laserilta, ajatuksenluvulta ja etämielenhallinnalta parhaiten suojaavan alumiinifolion. Ja kun Elviksen kyvyt ja taidot tuottaa sähkömagneettisia aaltoja, laseria, ajatuksenlukua ja etämielenhallintaa eivät ole "pimeän keskiajan" noitien valta -ajan tasolla ei terveisiin ihmisiin sähkömagneettisilla aalloilla, laserilla, ajatuksenluvulla ja etämielenhallinnalla ole juurikaan vaikutusta -kunhan hän muistaa välttää röntgenkuvissa käymistä ja muistaa käyttää foliohattua.

Foliohattu nykyäänMuokkaa

 
Foliohattumuotia 2000 -luvulta

Foliohattuja on käytetään runsaasti, ja tämä normaalikulttuurin osa on levinnyt esimerkiksi elokuviin ja TV-sarjoihin. Opetuselokuvassa Signs Mel Gibson perheineen opettaa pitämään foliohattuja avaruusolentojen hyökkäystä epäillessään. Näin Mel Gibsonin perhe oli täysin suojattuna ulkoavaruuden hyökkääjien sähkömagneettisilta aalloilta, laserilta, ajatuksenluvulta ja etämielenhallinnalta.

Katso myösMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.