Avaa päävalikko

Hikipedia β

Foliopää

Juutalaisia saatana2.gif Juutalaiset!
Nappaa Richard Dawkins RD-10 -sädekiväärisi ja ryhdy taistelemaan zionismia vastaan! Maailman pitää tietää!
Foliopäät ovat harvoin näin alffoja, mutta kyseessä onkin hyvin tuore folio-tartunta, jolloin se ei ole täysin sulanut uhrin päähän lopullisen muodon saavuttamiseksi.

”Juutalaiset!”

~Pekka Siitoin

”Hei, lue tästä järkyttävä tekstivuori jonkun skitsofreenikon nettiin tunkemia houreita kaavakuvien kera ja käytä loppupäiväsi (kenties elämäsi) jokaisen naurettavan "argumentin" kumoamiseen tai voitan väittelyn faktasta, joka muuttaisi auktoritatiivisen maailmankatsomuksemme perinpohjaisesti”

~Foliopää

Foliopää (Homo Folium), on foliohatulla varustautunut ihmisen geenimutatoitunut versio, jota tavataan useimmiten Pohjois-Internetissä, muun muassa keskustelupalstoilla ja uutisartikkeleiden kommenttiosioissa. Foliopää on kaikkiruokainen, mutta syö pääosin pitsaa tai mitä nyt äiti ikinä jaksaakaan laittaa. Foliopäät ovat lähestulkoon aina afaatikkoja.

Ihmisestä foliopää irtautui internetin yleistymisen aikoihin ja kehittyi hiljalleen vanhempien kellarissa nykyiseen muotoonsa. Aikuinen yksilö (20-40 vuotta) painaa noin 150 kiloa ja on noin 178 cm pitkä. Karvoitusta esiintyy siellä minne sitä syntyy, sillä kädellisten taidot puuttuvat lähestulkoon täysin, retorisia kyvykkyyksiä lukuunottamatta. Toisin sanoen: ei osaa sheivata.


Sisällysluettelo

UlkonäköMuokkaa

Foliopään heikkoa rakennetta, kalsiumpuutostilassa olevaa luurankoa ja sen väljiä lihaksia, suojaa oudon värinen ja hikinen ihokerros. Ihoa koristaa usein myös nukkapöpöt sekä ruvet, joita on viimeiset 13 vuotta revitty hajalle. Iholla voi myös olla karvoitusta, joka on usein ruskeaa ja takkuista. Foliopään majesteettista ulkoista olemusta koristaa itse askarreltu foliohattu, jonka ylläpitämän foliokerroksen on tarkoitus suojata käyttäjän aivoja haitalliselta järki-säteilyltä. Nähkääs kaikenlainen henkilöön kohdistuva järki kimpoaa foliosta takaisin stratösfäärien takana olevan avaruuden pimeisiin syövereihin. Ympärillemme katsottaessa ja menoa seuratessa voidaan rationaalisuuden nimissä suurella varmuudella todeta, että myös omaa Maapalloamme ympäröi tällainen kerros.


KäyttäytyminenMuokkaa

Foliopäät ovat yöeläimiä, jotka käyttävät aktiivisen aikansa netissä surffaillen ja terroria levittäen. Foliopäät ruokailevat koko aktiivisen ajan läpi, pääosin omia finnejä syömällä ja eritteillään mässäilemällä. Surffailessaan foliopäät pääsääntöisesti viljelevät abstraktioita juutalaisten maailmanvalloitusaikeista, kyseenalaistavat freeware-ohjelmien viattomuuden, sillä ne saattavat sisältää sionistista propagandaa sekä agitoivat juntteja Suomi24:ssä. Toisin kuin juutalaiset, foliopääksi käännytään, eivätkä he itse lisäänny sattuneista syistä. Lisääntyminen on korkeintaan solujakautumista, jota myrkyllisen vanhat Mountain Dew -juomat ja juustohampurilaiset voivat nautittaessa aiheuttaa.

Luettelo uskomattoman rohkeutensa ja itsenäisyytensä / valtaapitävien asennemuokkauskampanjan vuoksi tunnetuista foliopäistäMuokkaa

Katso myösMuokkaa