Galtzuhuulet

Wikipedia-logo-v2-en.svg
Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!


Galtzuhuulet on tunnettu ilmiö 14-20 -vuotiaiden naaraspuolisten homo sapiens -lajin edustajien keskuudessa, jotka kuuluvat IRC-Galleria-nimiseen massamediayhteisöön. Galtzuhuulilla haetaan seksuaalista huomiota samaa sukupuolta muistuttavalta urospuoliselta homo sapiensilta. Galtzuhuulilla on myös mahdollista kilpailla saman sukupuolen edustajien kanssa periaatteella "mitä suuremmat ja kosteammat, sen parempi."

Galtzuhuulet
Galtzuhuulet lävistyksillä

Galtzuhuulia on myös mahdollista koristella lävistyksillä, mielellään ylähuulen jompaan kumpaan reunaan sijoittuvalla madonnalävistyksellä, johon voi jouluna kiinnittää esimerkiksi suuren joulukuusenkoristeen. Myös tässä tapauksessa määrä voittaa laadun, eli suurempi on edelleenkin parempaa.

Galtzuhuulia pidettiin alkujaan pissisten Internet-käyttäytymisen ilmentäjinä, mutta se on myöhemmin kohottanut arvostustaan ja on nykyään kaikenikäisten hupi. Hikipedia haluaa kuitenkin ilmoittaa tukevansa kiihottavana materiaalina ennemminkin primitiivistä katselunautintoa kuin tätä.

Drinkingbeer.jpg Tämän tynkäartikkelin edellinen kirjoittaja myöntää olleensa humalassa.
Korjaa känninen toilailu pyyhkimällä artikkeli siistimmäksi.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.