Hanzo the Razor

Hanzo Itami oli japanilainen paskalakkisamurai. Hän selvitteli paikallisten napamiesten touhuja kovalla kädellä, pistäen hengiltä siinä samalla näpistelijöitä, salamurhaajaninjoja ja jonkun kuolemansairaan guben. Hanzon esimies, rötösherrojen ostama poliisipäällikkö Magobei Onishi koitti saada Hanzoa eroamaan virasta tai omatoimisesti tökkäämään puukon mahaansa. Ei se siinä oikein onnistunut, kun tuli ottaneeksi lahjuksia Hanzolta.

Uuuuhhh...

Äijällä oli ihan vitun iso kyrpä, jolla se tykkäsi "kuulustella" etupäässä naisepäiltyjä. Hanzolle kelpasi kaikki kurtisaaneista geishoihin, muiden äideistä tyttäriin ja nunnista leskirouviin. Silloin kun Hanzo ei harjoittanut mieskuntoaan kuulustelemalla, tämä tykkäsi mutiloida cojonestaan mm. puupalikoilla ja sekaantumalla riisisäkkiin. Hanzo oli muutenkin treenipuolella aika SM-henkinen.

Hanzon talo ei kai olisi mennyt tarkastuksessa läpi, siinä kun oli yksi jos toinenkin ansaksi luokiteltava bambukeppi ja piilohuone pykättynä. Poreammeessa olisi kyllä ollut hyvä puikottaa emäntiä.

Hanzo oli kaikenkaikkiaan varsinainen omankädenoikeuden harjoittaja. Monessakin mielessä.

Aiheesta muuallaMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.