Hikiaineisto:Animen lainalaisuudet

Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.

Japanilaisen animoidun aikuisviihteen piirissä on havaittavissa useita lainalaisuuksia, jotka eivät päde normaalissa elämässä. Tässä lista niistä.

Hikipedia ei vastaa siitä, mitä tapahtuu, jos näiden lakien toimivuutta tosielämässä aletaan testaamaan.

LaitMuokkaa

 1. Metafyysisen epäsäännöllisyyden laki: Normaalit fysiikan lait eivät päde.
 2. Painovoiman eroavuuden laki: Aina jotakin heitettäessä tai jonkun/jonkin hypätessä alenee painovoima 1/4 normaalista.
 3. Ääni-intensiteetin laki: Avaruudessa tapahtuvat räjähdykset ovat normaalia äänekkäämpiä, sillä avaruudessa ei ole ilmaa ääniaaltojen tiellä.
 4. Mekaanis-nopeudellinen laki: Mitä suurempi esine on, sitä suuremman nopeuden se voi saavuttaa. Raskaasti panssaroidut mechat ovat nopeimpia ihmiskunnan tuntemia laitteita.
 5. Ajan variabiliteetin laki: Aika ei ole vakio. Sankarin tehdessä jotain "coolia" aika pysähtyy. Kun tämän ystäviä tai rakkaita surmataan aika hidastuu ja kun käynnissä on taistelu se nopeutuu.
 6. Luontaisen räjähdysherkkyyden laki: Mikä tahansa voi räjähtää. Mikä. Tahansa.
  • 1. korollaari: kaikki räjähtävä pullistuu ja laajenee ensin.
  • 2. korollaari: suurkaupungit ovat räjähdysalttiimpia asioita koko universumissa. Etenkin Tokio on hyvin epävakaa paikka, jopa niin epävakaa että siitä käytetään nimitystä "Tulitikkukaupunki".
 7. Flogistaattisen emission laki: Minkä tahansa henkilön tai olennon saamat vakavat vammat tuottavat valoa.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.