Hikiaineisto:Astrologinen antologia

Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.

Astrologia, tuo naistenlehtiin sopiva henkinen rotuoppi, on auttanut monia löytämään elämäänsä tulonlähteen. Hikipedian lukijoiden itsetuntemuksen ja valaistumisen edistämiseksi on tälle sivulle koottu suomenkielisen astrologian hyödykkäimpiä kosmisia turauksia.

Horoskooppimerkkien sairaudetMuokkaa

Lähde: Luonnehoroskoopit. astro.fi – Yhteytesi Universumiin[1]

OinasMuokkaa

Tapaturma-alttius vaivaa koheltavaa Oinasta ja etenkin pää on vahvasti vaaravyöhykkeellä. Muita alttiuksia ovat tulehdussairaudet, reuma, päänsärky, verenpaine ja heikko verenkierto. Helposti pitkästyvä Oinas tarttuu tavallista helpommin myös lasiseen laulukirjaan eikä hermosavuja vetelevä Oinas ole myöskään mikään harvinaisuus.

HärkäMuokkaa

Terveysrintamalla ovat pahimmin riesana nielu- ja kurkkusairaudet, angiina, astma ja korvatulehdukset. Seksuaalisuuteen ovat rinnastettavissa naisilla hormonihäiriöt ja munasarjan tulehdukset, miehillä eturauhasongelmat alkavat vaivaamaan tavallista helpommin. Jännitystilat heijastuvat niska- ja hartiasärkynä.

KaksosetMuokkaa

Älyllisesti toimeliaan Kaksosen perusongelma kohdistuu päähän ja siellä hermostollisiin ylikuumenemisiin ja häiriöihin, joista saattaa seurata hermoromahduksia. Elimellisesti ovat vaaravyöhykkeessä keuhkot altistaen keuhkosairauksille ja keuhkokuumeelle. Peruskaksonen tosin suojaa keuhkojaan aktiivisesti tervalla ja nikotiinilla, joten täytynee lisätä luetteloon tuo pelätty keuhkosyöpä.

RapuMuokkaa

Ravun ongelmana on herkkään mieleen reagoiva herkkä vatsa. Vatsahaavan ennaltaehkäisy pitäisi sisällyttää kulinaarisiin nautintoihin helposti sortuvan Ravun päiväohjelmaan. Hermot saattavat myös reistailla varsinkin täydenkuun osuessa omaan merkkiin. Kuuhulluus ja siihen liitettävä unettomuus vaivaavat helposti. Tavallista useammin löytyy myös sappikiviä Ravun merkeissä syntyneiltä.

LeijonaMuokkaa

Hallitsevan planeettansa mukaisesti Leijonan herkin alue on ihmisen vitaalisen voiman keskus, sydän. Kunnianhimossaan Leijona on altis stressaantumaan, mistä seuraa ensin rintakipuja, selkäsairautta ja lopullinen diagnoosi kertoo usein sydän- verenkiertoelimistön ylirasittumisesta ja sairauksista. Energisen Leijonan puolustusjärjestelmä joutuu turvautumaan tavallista useammin pienten kuumetautien apuun ihmiselle välttämättömän levon aikaansaamiseksi.

NeitsytMuokkaa

Oman kriittisen elämänasenteensa Neitsyt tuntee "nahoissaan". Vatsan kouristukset ja suolistosairaudet vaivaavat tavallista useammin. Umpilisäke äksyilee myös helposti. Merkuriuksen alaisena merkkinä täytyy ottaa huomioon mielenhäiriöt ja niistä juontava unettomuus.

VaakaMuokkaa

Nestetasapainoon liittyvät ongelmat ovat Vaa'an omaisuutta. Munuaissairaudet, virtsarakon tulehdukset ja sokeritauti vaativat keskittymistä ruokavalioon, mikä ei ole niinkään helppoa makean persolle Vaa'alle. Hormonihäiriöt ja gynekologiset tulehdukset aiheuttavat usein huolia. Kansanomaisista sairauksista saa Vaaka omakseen iskiaksen ja noidannuolen.

SkorpioniMuokkaa

Skorpionia vaivaavat tavallista useammin virus- ja bakteeriperäiset sairaudet. Seksuaalisuus näkyy myös tällä sektorilla altistaen sukupuolielinsairauksille ja sukupuolitaudeille. Virtsarakon tulehdukset saattavat vaivata, joten pukeutumiseen tulee kiinnittää huomiota. Voimakkaat tunteenpurkaukset näkyvät jokapäiväisessä elämässä kohonneena onnettomuusalttiutena.

JousimiesMuokkaa

Seurapiirielämästä nauttivalle Jousimiehelle maksan seudulle asettuva taudinkuva ei liene vaikeasti ymmärrettävä juttu. Maksan vajaatoiminta, maksatulehdus, kuumeet ja reumatismi ovat todellakin tämän merkin listaykkösiä. Onko alkoholin käytöllä osuutta asiaan, se saa jäädä arvailujen varaan. Laajentumispyrkimys voi tulla esille myös ruumiillisessa muodossa aiheuttaen paino-ongelmia. Halu urheilla ja ottaa riskejä johtaa onnettomuuksiin, joissa etenkin raajat ovat vaaravyöhykkeellä.

KaurisMuokkaa

Tiukka itsekuri ja kontrolli johdattaa helposti depressioihin ja psyykkisistä tekijöistä lähtevät Kauriin alttiudet myös selkä- ja ihosairauksiin. Lisäksi tällä merkillä ovat riesana huono verenkierto, huono aineenvaihdunta, luustosairaudet ja myöskin tämä taudeista lähes pelätyin eli syöpä.

VesimiesMuokkaa

Uranus on aina hermoja rasittava planeetta hurjine muutospaineineen ja niinpä Vesimiehelle lankeaa kyseenalainen kunnia altistua vaikeasti määriteltäviin hermostoperäisiin sairauksiin. Jatkuva liikekannalla olo ja pakonomainen tarve uudistaa itseään ovat syynä Vesimiehen stressioireisiin.

KalatMuokkaa

Vastaanottavaisena merkkinä Kalat altistuu helposti erilaisiin vilustumistauteihin. Reuma ja erilaiset epämääräiset kolotukset, lähinnä jaloissa ovat tyypillisiä. Liiallinen luottamus ja pettymykset johdattelevat Kalaihmistä apaattisuuteen, jolloin pienestäkin alkoholin nauttimisesta voi kasvaa ongelma.

Horoskooppimerkkien seksiMuokkaa

Lähde: sama.

LeijonaMuokkaa

Rakkauselämässään Leijona on maailman ihanin ja huomaavaisin kumppani, joka osaa kannustaa ja tukea puolisoaan sekä sanoin että teoin. Mutta auta armias jos rakkaus pääsee syystä tai toisesta ruostumaan tai keskinäinen luottamus kärsii pahan karille ajon niin silloin koittaa vaikeat ajat, sillä Leijona hallitsee myös ilkeyden ja kylmyyden synkeät salaisuudet niin halutessaan. Seksuaalisesti Leijona on narsisti, jonka täytyy kokea olevansa ehdottomasti numero YKSI. Silloin kun hän saa osakseen kumppaninsa jakamattoman huomion osaa hän sekä nauttia että tuottaa nautintoa tavalla joka saa myös kumppanin tuntemaan itsensä kuninkaalliseksi. Kenenkään ei ole syytä jättää Leijonaa kakkostilalle elämässään ellei sitten satu olemaan pahemman luokan masokisti, sillä ennemmin tai myöhemmin Leijona tulee maksamaan kärsimänsä vääryydet korkoineen takaisin.[2]

Millainen Panomies Hän On Horoskooppimerkkinsä MukaanMuokkaa

Lähde: Millainen Panomies Hän On Horoskooppimerkkinsä Mukaan. "Leena Koskinen", Hanen tavallaan 2018.

OinasMuokkaa

Tämä on mies, jolla on enemmän meikkiä naamallaan kuin sinulla. Hänen tarpeensa tulevat aina ensin. Ja siinä sekunnissa myös. Ja kolmanneksi. Yhdessä hetkessä hän ajattelee jotain kuten; "Kuka hitto sinä olet?"

Häntä kiehtoo alastomuus ja vaikka olet hautajaisissa ja hän tekstaa sinulle, mahdollisuudet ovat suuret, että hänellä on kalunsa edessään, kun avaat viestin. Hän käy kuumana 24/7 ja jos et kestä tuota hullua tempoa, hän panee sinua, kunnes pyörryt!

HärkäMuokkaa

Hän aina käyttäytyy, kuin talouden herra, edes kysymättä sinun toiveistasi. Jos olette ulkona, hän tilaa ruokasi, koska hän luulee tietävänsä parhaiten. Surullinen totuus on se, että hän ei välitä sinusta yhtään.

Hän haluaa vain rahaa, seksiä ja paljon paljon alkoholia. Hän on oikea hedonisti ja kun hän saa sen, minkä haluaa, hän katoaa. Todellinen ääliö, eikö vain?

KaksosetMuokkaa

Tätä merkkiä on mahdotonta lukea, heidän ailahtelevasta luonteestaan johtuen. Yhtenä hetkenä hän haluaa sinua niin kovasti ja seuraavana hän ei muista edes nimeäsi. Hän vaikuttaa kiinnostuneelta, mutta usko minua – kun hän saa mitä haluaa, hän ei vastaa viesteihisi.

Ainoa mistä hän välittää, on hän itse, joten sinut on todennäköisesti pakotettu kuuntelemaan hänen ”mielenkiintoisia” tarinoitaan uudelleen ja uudelleen. Oikea kiusankappale, tiedän!

RapuMuokkaa

Koska tämä on yksi emotionaalisimmista merkeistä, hänen tapailemisensa tuntuu, kuin tapailisit tyttöä. Hän pahoittaa mielensä jokaisesta pienestä ongelmasta ja dramatisoi asioita, joita teit.

Sängyssä hän haluaa sinun kutsuvan itseään nimillä, joilla boostaat hänen egoaan. Totuus on, että sinun tulee nähdä jatkuvasti vaivaa, jos haluat hänen kanssaan onnellisen parisuhteen. Joten kerro minulle, pystytkö siihen?

LeijonaMuokkaa

Tämä mies on epävarma narsisti, joka flirttailee jokaisen kanssa, jolla tuntuu pulssi, vain tunteakseen olonsa paremmaksi. Ongelma on siinä, että hän unohtaa sinut täysin muiden kuumien tyttöjen seurassa.

Hän menettää maalaisjärkensä flirttaillessaan, joten saattaa tulla hellä kosketus, suudelma ja PAM – hän on jo pettänyt sinua. Jos näin tapahtuu, hän löytää jollain tapaa tarpeeksi hyvän syyn sille, miksi hän sen teki ja lopulta hän syyttää sinua kaikesta.

NeitsytMuokkaa

Tämä mies haluaa vain hänen palansa. Kun hän löytää tytön, josta hän pitää, hän ajattelee pelin olevan menetetty. Hän ei koskaan vie tyttöä mihinkään tai tee parastaan maustaakseen parisuhdetta. Hän pitää aina tyttöä itsestään selvyytenä, joten sinun ei tulisi pysyä hänen kanssaan, ellei hänellä ole miljoonia pankkitilillään. Kohdataan totuus, me tarvitsemme jotain kompensaatiota, eikö vain?

VaakaMuokkaa

Saatat ajatella, että vihaat tunteita, mutta vaaka vasta vihaakin. Pahinta heissä on se, etteivät he koskaan kerro puolisolleen, mitä he oikeasti tuntevat. Vuosienkaan yhdessä olon jälkeen he eivät paljasta oikeita tunteitaan sinulle – joka saa sinut miettimään, onko hänen sydämessään mitään sinua varten.

SkorpioniMuokkaa

Skorpioni vihaa tunteita ja hän haluaa vain päästä sänkyyn. Hän poimii tyttöjä takapuolen koon mukaan eikä koskaan puhu tunteista. Hän ajattelee, että on vain yksi elämä ja se tulee elää täysillä. Mitä enemmän hän saa tyttöjä sänkyynsä, sitä suurempi hänen egonsa on. Hänen lempiharrastuksensa on lähetellä alastonkuviaan näyttääkseen, mitä hänellä on. Mikä hullu sekopää, vai mitä?

JousimiesMuokkaa

Hän puhuu sinulle ja toisella silmällä flirttailee tuon klubin kuuman tarjoilijan kanssa. Tunteet eivät ole hänen palansa kakkua eikä hän koskaan luo syvempää sidettä naisiin.

Hänellä on seksi-mielikuvia jokaisen tapaamansa naisen kanssa ja hän unelmoi pääsevänsä heidän housuihinsa ja aloittavansa toiminnan. Paha asia jousimiehissä on se, että heillä on aina toinen jalka ulkona, joten he voivat paeta ennen kuin sinä heräät.

Älä edes vaivaudu soittamaan heille, koska he häpeillen kysyvät, kuka sinä olet – vaikka he olisivat vasta maanneet kanssasi edellisenä yönä.

KaurisMuokkaa

Kaikkein itsekkäin horoskooppimerkki – hän ei koskaan anna sinun voittaa riitaa. Hän on valmis kiistelemään kanssasi tunteja siitä, että halusit ostaa kukkia kotiin, todistella sinulle, että et pitänyt siitä väristä.

Hän on raivohullu, kun on kyse siitä, onko joku jostain asiasta oikeassa. Jos milloinkaan onnistut vakuuttamaan hänelle, että sinä olet oikeassa – onnitteluni. Totuus on, ettei hän ole tyytyväinen elämäänsä, joten hän käyttää kaiken voimansa saadakseen sinutkin tuntemaan olosi epämukavaksi.

VesimiesMuokkaa

Tämä horoskooppimerkki on hieman outo. He aina ajattelevat, että muut eivät ymmärrä heitä, mutta he eivät tee mitään auttaakseen muita tekemään niin. Siksi joskus näyttää siltä, ettei heillä ole sydäntä ollenkaan.

Kuin heidän rinnassaan olisi tyhjä paikka ja kuin heissä ei koskaan olisi ollut rakkauden paloa. Joten sinä luultavimmin ihmettelet, miksi niin moni nainen on viehättynyt heistä, eikö? No, me emme voi unohtaa heidän ainutlaatuista persoonallisuuttaan ja älykkyyttään. Luulen, että sen vuoksi moni nainen pitää heistä kiinni niin pitkään.

KalatMuokkaa

Tämä mies on panomies, johon todennäköisesti lankeat sen vuoksi, että säälit häntä. Hän on ikävä manipuloija, joka tietää, miten manipuloida suoraan sydäntäsi.

Hän ajattelee, että hänen ei tarvitse tehdä mitään parisuhteenne eteen, koska hän ajattelee, että sinä olet vain tarpeeksi onnekas tapaillaksesi häntä. Hän ei ole itsekäs, mutta hän on täysin sokea ympärillä olevasta maailmasta ja mikä on tärkeintä – hän on sokea sinun suhteesi!


ViitteetMuokkaa

  1. Jos siis satut olemaan jossain universumin ulkopuolella.
  2. Onneksi oikeudessa voi aina vedota siihen, että ei valinnut syntyä heinäkuun lopussa.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.