Hikiaineisto:CMX:n Kysy-palstan yleistajutonta parhaimmistoa

Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.

Hikiaineisto:CMX:n Kysy-palstan yleistajutonta parhaimmistoa

kysymys ja vastaus pvm
(v-kk-pv)
Vastaaja vittuilee? Kysyjä vittuilee? Kysyjä on vähä-älyinen? WTF? lähdeviite
Te ootte kyllä lapsen tasolle jääneitä homoja....mä en ainakaan kuuntele teitä!!!! siis mikä vitun CMX, tiiättekö te kuinka helvetin lapselliselta toi teidän musiikki ja jo pelkkä nimikin kuulostaa ihan oikeesti???!!! jotenkin tosi säälittävää, että nelikymppiset ihra pallot jaksaa tehdä tollasta paskaa... ootte jo kulunut juttu

Syntyy hienostunut efekti kun tuohtunut kysyjä yhdistää nuorekkaan pessimisminsä kömpelöön ulosantiin ja lähes rakastettavan naiviin kärkkäyteen, käärii sitten ajatuksensa alkeelliseen nettikeskuskusteluasuun ja lähettää sen vittuilun suurvallalle. Olemme kunnioituksesta mykät.

2009-04-10 ei kyllä kyllä WTF- [2]
ouraidideör

Tämä näkökulma on esitetty meille useita kertoja vuosien kuluessa ja alamme kallistua samaan.

1997-09-08 monitulkintaista ei monitulkintaista ei [3]
voisitteko vielä ihanina ihmisinä kertoa mikä on isohaaran kannen nimi? onko sillä edes nimeä? sitä ei lue missään.

Nyt tämä idiotismihuumori alkaa korpeen.

2002-11-20 monitulkintaista monitulkintaista monitulkintaista WTF- [4]
Kultanaamio on huono laulu. Hyvän keikan voi pilata soittamalla Kultanaamion jossakin vaiheessa. Hyi helvetti! Soittakaa pikemminkin Epäonnisten liikemiesten helvetti - siinä Yrjänä kuulostaa Vesa-Matti Loirilta.

Sinä olet just tommonen tyyppi, ettei se ymmärrä kuin suoria käskyjä. Ja nekin väärin.

2005-07-25 kyllä ei kyllä ei [5]
Yrjänä. oletko tutustunut Reikiin?

Nyt tekee mieli vastata aika helvetin näsäviisaasti.

2000-07-20 kyllä ei kyllä ei [6]
Mikäli herra Yrjänä olisi voinut tehdä samat kuin Väinämöinen, olisiko hän viipynyt äitinsä kohdussa "hieman" tavallista pitempään ?? Miksi ? Miksi ei? Entä paljonko "tyylipisteitä" herra sai synnytyslaitoksella ??

Tämä menee varmaan sarjaan "kateelliset keskoset hyökkäävät".

1998-10-28 monitulkintaista monitulkintaista ei WTF [7]
Joistakin teidän sanoituksista voi peräti huomata että "jollakin" tapaa vastustatte markkina taloutta, mutta silti teidän riveistä löytyy kyseisen pirun edustaja! Eikä siinä vielä kaikki, sinkkua riittää, eikös sinkut oo just sitä mitä markkina talous niin hamuaa kuin te kerran kymmenessä vuodessa naista! Joten milläs perustelette sen että sinkkuja kuitenki riittää?

Me vastustamme "jollain tapaa" uusliberalismia, populismia ja tyhmyyttä, kyllä. Mutta jos markkinatalouden kriitikot ovat noin helkkarin tyhmiä nykyään, olemme kusessa, kusessa.

2005-07-05 ei kyllä kyllä ei [8]
miksi teidän vastausten Nietzschestä puuttuu lähes aina äs? -friedrich my ääs-

Me olemme anal-fabeetikkoja.

2013-03-04 kyllä ei monitulkintaista ei [9]
kuka tekee teidän sanoitukset/lyyrikat? otatteko muilta vastaan tekstejä.

Miksi meille tulee tunne, että on olemassa ihmisiä, jotka juoksevat leikkuupuimuriin kuvitellen sitä sadettajaksi?

2013-03-18 kyllä monitulkintaista kyllä ei [10]
Joo semmosta mää vaan että miten tohon -89 Ooppeli Kadettiin vaihetaan tulupat?

Avaat sen konepellin, kumarrut moottorin päälle ja pyydät kaveria läsäyttämään sen konepellin kiinni niin lujaa kun käsistä lähtee, niin kyllä alkaa valjeta.

2009-10-15 kyllä monitulkintaista kyllä ei [11]
Ei, minä olen minä, ja näin syntyy hyvä. Postin sen twitteristä, mutta näyttelijä-fyysikko-insinööri, kuten minua he arvostavat, näin syntyy hyvä, me ollaan joka tapauksessa hyvä, eikä suostuta muuhun. Mitä tässä maailmassa sitten tarvitaan, eikö kuolla kaikki, mitä meistä vaaditaan? Jos jotain, näin tehdään parhaiten!

Jahvea on näköjään yhä liikkeellä.

2011-05-18 ei ei ei WTF [12]
miten olette onnistuneet saamaan niin vankan kannattajakunnan aivottomista, persettään keikuttelevista humalaisista tytöistä?Ei tuollaista fanijoukkoa muilta bändeiltä löydy..

Tiedä häntä, mutta se on selvää että tytöt ovat huomenna selvinpäin, mutta sinä olet yhä ääliö.

2005-12-08 kyllä kyllä kyllä ei [13]
Teologis-vainoharhainen kysymys Yrjänälle: Ovatko jouluna itsensä tappavat ihmiset todellisuudessa yhteiskunnan siihen pakottamia veriuhreja (pakanatapaan, katsos) jotta aurinko jaksaisi kivuta ylös vielä seuraavanakin päivänä? Pitäisikö minun tutkituttaa pääni, kun luon moisia teorioita ja pidän niitä vieläpä loogisina? Kiitän.

Pääsi lienee kunnossa. Ajatuskin mielenkiintoinen, vaikkakin vain hypoteesina.

1998-12-17 ei ei ei härö [14]
Kuuleppas sinä visvaa valuva kolmijalkainen villikoira siellä teelaatikossa, me todellakin haluamme tietää onko sinun rasvaisiin käpäliisi osunut sen australialaisen pummin kirjantekele jonka nimi on jotain aasintammaan päin viittaavaa. ja herran enkeliin. ja näkemiseen.

(Rakkautta ensi silmäyksellä!!!) On se halavatun kirjankuvatus tuossa hyllyntapasessa kasassa, mutta kun ei silimiensä rähmimiseltä saa luetuksi. Jos vaikka kaivelis alkukielisenä pokkarina ennen kessää. Tai vetäs ittensä jojoksi.

2001-05-25 ei kyllä ei ei [15]
Eräässä kappaleessasi raiskaat oman lapsesi. En moralisoi enkä kritisoi vaan kysyn aivan asiallisesti; miksi?

Ja tuoko on mielestäsi asiallinen kysymys? Onko Edward Norton natsi?

2003-12-08 ei lievästi monitulkintaista kyllä ei [16]
Jos on maasälpää, voi olla myös graniittia tai gneissiä, mutta miksei ko. mineraalia mainita silloin ensimmäisenä? Graniitti ja gneissi jokseenkin vertautuvat keskenään maasälvän ollen vaan niiden piipitoinen osa-aines. Ehken vaan näe laatikon ulkopuolelle, mutta on vaikea sisäistää tätä allegoriaa. T: geologian opiskelija

Sie oot ihana!

2009-10-01 ei ei ei ei [17]
Tässä psykologien masinoimassa "sanasodassa" Sarasvuon metaforia vastaan, on viime kädessä kyse yksinoikeudesta puhuttuun sanaan, sanakontrollista. Opintoviikot määrittävät oikeuden kieleen. Teidän olisikin toistaiseksi syytä pidättäytyä esittämästä kappaletta "Silmien ummistamisesta Nansenin GALVANOINTIIN". t: Karol Wojtyla

Nyt tiedämme, mitä il Papa tekee sairaalassa.

2005-03-24 kyllä ei monitulkintaista WTF- [18]
Sillä työmaaalla työstin, ja minulla oli sininen haalari. seisoin varjona kylpyhuoneessa halogeenin kirkkaus otsallani ja työmaa oli uusi ja valmis. sillä työmaalla paiskin, neekerin lailla pölyisten pilvien keskellä. sydän tulvillaan kipua jota juuri hylätty tuntee. ja työ maa oli vanha ja hauras. työmaa kopin lattialla istuu nuori työmaan mestari, kierii hiljaa ees ja taas suojaa käsin aikatau

Satiiri, parodia ja pastissi tappeli. Patetia voitti.

2005-12-14 kyllä kai ei kai monitulkintaista voi olla, kunnes selvennämme: [19] [20]
kertooko biisit koskaan henk.koht jutuista vai onko vain niin LOISTAVA sanoittaja kun keksitte niitä?

Kohta kahdeksan vuoden vittuilukokemuksen karaisema vastaaja pysähtyy hetkeksi, hänen kasvoilleen leviää pirullinen häivähdys ilmeestä, sitten hän nytkähtää liikkeella ja kirjoittaa: Juma, kaverit, Kaspar Hauser tuli meidän sivuille!

2003-03-07 kyllä kyllä kyllä ei [21]
haluaisin kysyä mistä te olette keksineet nämä laulut mielestäni jossain biiseissä on hyvä sointu mutta joissain sanotuksissa ei ole logiikkaa mutta teillä on helvetin hyviä biisejä (juuri alkanut diggaa)mun broidi opetti kuuntelemaan ja nyt vedetään näitä biisejä aivan täysillä (ei kai haittaa)meitsin mielestä teidän baras biisi on kultanaamio

Jumankutale! James Joyce on alkanut kuuntelemaan rokkia.

2001-12-21 kyllä ei kyllä ei [22]
Haluaisin joskus rakastella Luuhamaran[1] tahtiin. Onkohan tämä mahdollista? Edes kuvitelmissani? T: Seksuaalisuuttaan etsivä etsivä nimeltä James, p.s. haluan joskus roikkua sieluni seinäkoukussa kuten me kaikki kudemme.

Ettet oo Sarvihiiri-James.

2014-12-01 ei (kysyjälle) ei häiriintynyt WTF- [23]
Rintojen katselu on muuten tylsää.

Oletko kokeillut rintojen potkimista?

2014-12-01 ei ei ei ei [24]
Mikseiköhän matkahuolto vastaa asiakaspalautteeseen?

Koska sä vain kuvittelet olevasi olemassa.

2014-12-01 ei (sic) ei ei ei [25]

Viitteet

  1. [1] (plagiaatti King Crimsonin kappaleesta ”One More Red Nightmare”)
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.