Hikiaineisto:Huippuja typeryyksiä Hikipedian auteureilta

Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.

Näille sivuille Hikipedian käyttäjäyhteisö on suuressa henkisessä turskaudessaan koonnut riemuidiotian huipennuksia poistetuista artikkeleista ja kumotuista muokkauksista. Sivu jatkaa muun muassa nimillä Pullamössö ja MegaBitti tunnetun käyttäjän/kaaosdemonin kunniakasta työtä. Aiemmin hieman vastaavaa materiaalia on kerätty lähinnä tänne ja tänne.

Kaikki typeryydet eivät ole välttämättä siltä vuodelta, jona ne on kerätty. Sen asian kanssa on vain elettävä.

ArkistosivutTyperyyksiä 1/2021–

Minecraft

Viimeinen poistettu yritys toukokuulta 2011 ennen nykyisen artikkelin pohjana toiminutta aloitusta.

Minecraft on Petri Nygårdin suunnittelema ohjelma jolla oli tarkoituksena murtautua Ruotsin tietoverkkoon jotta saisi selville miksi Henrik III lakkautti omena-mehun tuotannon vuonna 1999.

Myöhemmin Matti Nykänen joka todettiin Petri Nygårdin äidiksi, varasti poikansa ohjelman ja teki siitä 3 bittisen pelin jossa erotetaan paskat omaan kippoonsa ja kusi omaan.

Peli oli kuulemma liian rasistinen koska ei saatu laittaa paskaa kusen sekaan, joten Matti Nykänen sai kaksi tuntia vankeutta Azkabanin vankilassa 2001, ja minecraft lakkautettiin ympäri maailmaa.


                   Alhaalla näette pelin trailerin.

Pelin Traileri

Muurahaisteoria

Tiedättekö miksi muurahaiset rakentavat kekoja. Kekkosen takia. Keko... kekko... Kekkonen. Jumalauta. Kekkonen on muurahaisten kuningas.

Penissiivi

Penissiivi on Suomen kielen 5.muoto. Penissiivi toimii kuten muutkin muodot, mutta ne toimivat vain sanaan "penis". Esimerkiksi: "Lopeta penisöimästä ruokaasi."

Homojen iltapäivä

Tänään on homojensyönti iltapäivä

Tänään

On iltapäivä

Piia-Noora Kauppi

Tyräel Haara-Pallilan hämärä luomus marraskuulta 2010. Elinikä ennen MasterBlasterin suorittamaa poistoa oli 52 minuuttia.

Nyt vittu se pääs kiinni saatana.

Uuniin.

Jaakko Selin

Jaakko Selin on tv-juontaja, joka on aina selin, vaikka miten päin kääntyisi. Ja mikä parasta hän on hinttari. 25. heinäkuuta hän meinaa heittää järveen kylmän kiven, mutta on selin myös järveen päin eikä onnistu ja kivi lentää väärään paikkaan. Ja