Hikiaineisto:Hyviä tapoja ärsyttää naapureita

Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.
 1. Etsi koiranpaskaa, kerää minigrip pussiin, litistä sopivan litteäksi levyksi suljetun pussin sisällä, pakasta, tipauta jäätynyt koiranpaskalevy minigrip-pussin suulta postiluukkuun aamulla kun perhe on lähtenyt töihin. Illalla töistä saavuttua ***** on sulanut lattialle.
 2. Viheltele koirapilliin ja tee heidän koiransa hulluksi.
 3. Lähetä heille varoituksia joka päivä.
 4. Jaa heille paperiroskiksesta löytämiäsi mainoksia.
 5. Melua asunnossasi moottorisahan kanssa, klo 6 aamulla on hyvä aika.
 6. Jos heillä on väliovi niin ettei koira pääse eteiseen, heitä postiluukusta makkaranpalanen ja koira huutaa koko päivän oven toisella puolella. Luultavasti myös raapii ovea.
 7. Kuuntele pornoa äänet täysillä päivät pitkät. Niin että äänet soi vaikka olisit itse muualla.
 8. Naapureidesi lapset tulevat luultavasti koulusta ennen kuin heidän vanhempansa töistä. Osta sixpack lonkeroa ja jätät heidän ovensa eteen juuri ennen kuin lapset tai toinen lapsista saapuu koulusta. Kirjoita sixpackin päälle lappu, jossa lukee [lapsen nimi tähän] juotavaa isältä. Esim. jos naapurin pojan nimi on Mikko, voit laittaa "Mikolle juotavaa isältä". Vanhemmilla tulee olemaan hauskaa kun heidän poikansa on juonut sixpackin lonkkua ja odottelee tyytyväisenä isäänsä jotta voi kiittää tätä juomista.
 9. Varasta naapurisi autosta vanteet. Riko ikkunat. Puhko renkaat ja avaa konepelti sorkkaraudalla aina silloin tällöin. Naapuri mahtaa ihmetellä kun autosta on avattu konepelti yöllä.
 10. Jos naapuriesi parveke on suoraan yläpuolellasi, voit heittää sinne esimerkiksi halpoja tupakka-askeja lapsille löydettäväksi tai joskus voit kiivetä naapuriesi parvekkeelle ja heittää kaikki heidän kalusteensa alas sieltä. Tikapuita löytää esimerkiksi rakennustyömailta jonne voit palauttaa ne käytön jälkeen.
 11. Osta prepaid-liittymä, odota kaksi kuukautta jotta kaupan/kioskin josta liittymän ostit kameranauhat on varmasti ehditty poistaa. Ota sitten prepaid-liittymä käyttöön ja tilaa muutamasta satunnaisesta pizzeriasta naapureillesi useita perhepizzoja, mielellään silloin kun naapureillasi on vieraita. Tämän jälkeen voit tuhoa sim-kortti murskaamalla se lähimetsässä ja hautaamalla sinne.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.