Hikiaineisto:Isaskar

Tämä teksti kuuluu Hikiaineiston, älyvapaan ja turhan materiaalin säilömäpaikan, piiriin.

IMuokkaa

Ilmoitus:

Vaivaako Teitä joutoajan ongelma? Joutoajan vieton ongelma on eräs nykyvaikean aikamme kipeimmistä probleemeista. Teidän ei kuitenkaan tarvitse antaa sen rasittaa joutoaikaanne. Isaskar tulee avuksenne! Isaskar on yksi tieteellisteknillisen komplikattorin ihmesaavutus! Se on povitaskunkokoinen transistorielektronilaite. Kun haluatte tietää miten viettäisitte joutoaikanne, valitsette koneen taulukosta kulloistakin tilannettanne vastaavat luvut. Hetken kuluttua Isaskar ääninauhoitse ilmoittaa miten joutoaikanne on vietettävä. Annamme Isaskarin lainaksi viikon koe-ajaksi. HUOM! ILMAISEKSI! Ainoastaan lähetyskustannuksien ja verokulujemme peittämiseksi on lähetykseen liitettävä 181.5 euroa.

Oy Joutosähkö Co Oy Ab, osoite:
Poste restante.

IIMuokkaa

Asiakas Viht. P. Jaskusen kirje:

"Oy Joutosähkö. Olen saanut sen koeviikoksi tilaamani joutoajan vieton neuvonnan humpuukkikoneenne. Kun siltä ohjeden mukaisesti tiedustelin kuinka vapaa-aikani eilen olisi vietettävä, niin se kauan mietittyään rääkäisi: "Krii kroo krääk käkäkäkäkäkäkä." Ilmoittakaa mitä se pirulainen tarkoitaa käkäkäkäkää...kä, häh?"


Isaskarin erittäin herkkä ja mutkikas koneisto on mennyt epäkuntoon.

IIIMuokkaa

Oy Joutosähkö hra Viht. P Jaskuselle:

”Kirjeenne johdosta toteamme, että Isaskarin erittäin herkkä ja mutkikas koneisto on mennyt käsittelyssänne epäkuntoon. Huomautamme, että sen mukana saitte ohjevihkosen. Sen selitysten avulla voi jokainen itse korjata Isaskarin kuntoon.”

IVMuokkaa

Hra Viht. P. Jaskunen Oy Joutosähkölle:

”Palautan joutokoneenhylkynne kiroukseni kera. Koko viikon olen hikoillut sen kimpussa saamatta sen vikoja korjatuksi! Vasta viime iltana se armollisesti yllätti puhua. Ja mitä se sanoi? Jos haluatte ratkaista joutoajan ongelmanne, käyttäkää Isaskaria! Käyttäkää itse! Tässä saatte sen takaisin. Olisin täyttänyt sen dynamiitilla, mutta kun en saanut kaupasta ilman räjähdysainelupaa!”

VMuokkaa

Oy Joutosähkö hra Viht. P Jaskuselle:

”Olemme saaneet palauttamanne Isaskarin. Sehän on erinomaisesti suorittanut tehtävänsä! Ei mitään joutoajan ongelmaa! Joutoaikanne on kulunut Isaskarin korjaamisponnisteluissa! Onnittelemme. Pieni pyyntö. Toivottavasti voitte lähettää meille luettelon tuttavistanne, joille voisitte suositelle Isaskaria.”

VIMuokkaa

Hra Viht. P. Jaskunen Oy Joutosähkölle:

”Lähetän tässä luettelon VIHAMIEHISTÄNI. Ensimäisenä listalla on Joutosähkö Co Oy Ab.”
Questionmark.jpg ONKO SIVISTYKSESSÄSI AUKKO?
Tämän mustapartaisen artikkelin on kirjoittanut Olli. Mikäli et tajua tätä sivua, johtuu se todennäköisesti siitä, että et lue riittävästi korkeakirjallisuutta. Ehkäpä sinun kannattaisi lukea enemmän Ollin pakinoita.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.