Hikiaineisto:Kun joulupukin salaisuus selvisi

Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.
Pukki jota et halua kylään.

Joulu on juhla, jolloin vanhemmat ja vanhemmat lapset uskottelevat pikkulapsille tarinoita Joulupukista. Tähän artikkeliin voi lisätä kertomuksia siitä, kuinka Joulupukin salaisuus selvisi.

TarinatMuokkaa

  • Toiseksi viimeisellä kerralla kun isoäiti oli kustantanut pukin, kysyin veljeltäni "missä pukin porot ja pulkka on?" katsoen innokkaasti ikkunasta. "Se tuli pakettiautolla" lopetti lapsenuskon kerralla. Seuraavana vuotena äitimme vei meidät jonnekin muualle aattoiltana ja isoäiti oli vähän ****tynyt.
  • Radiossa haastateltiin joulua viettämätöntä, joka kertoi seuraavaa: Pikkupoikana hän veljensä kanssa sai kuunnella naapurin pennun lesotusta (peräpohjolan murteen sana jota on vaikea suomentaa, mutta joka tarkoittaa mahtailua, rehentelyä)[1], kuinka tämä oli saamassa joulupukilta ponin, vaikka ko. kakara oli ns. ilkeä lapsi joka kiusasi muita. Joulupukkiin suuttuneina haastateltava ja veljensä kirosivat pukin alimpaan helvettiin. --Kävi ilmi ettei penikka saanutkaan poniaan, vaan kyse oli joulupukille osoitetusta lahjatoivekirjeestä.
  • Kirjoittajan äiti oli toisella kymmenellä, ennen kuin hänelle selvisi mihin äitinsä aina katosi ennen joulumuorin tuloa.
  • Tarinan mukaan Lapsi sai kuulla ettei pukkia olekaan, loihe lausumaan: Onko tätä Jeesustakaan ollut olemassa?

LähteetMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.