Hikiaineisto:Mäntän Black Metal -sota

Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.

Mäntän Black Metal-sota

Tää hauska tapahtumasarja tapahtui Mäntässä joskus viime vuoden puolella. Yks tuttava, joka edustaa Suomen bm-skenessä nuorempaa polvea muutti Mänttään töiden perässä ja kämppä sattu tietenki samoille nurkille ku missä Azazelin Lord Satanacchia piti majaa. Herrat tunsivat toisensa jotenkuten jo entuudestaan ja uuteen kaupunkiin muuttaneelle oli aluksi jopa ihan mieleinen ajatus, että ois joku skeneukko siinä lähellä, jonka kanssa vois silloin tällöin vähä tenutella ja muutenkin vaalia black metal-yhteyksiä.

Yhteinen sävel löytyi luonnollisesti äkkiä ja viinan sekä black metalin parissa harrasteltiin siinä viikonloppuisin ja jonkun verran arkenakin. Satanacchia on vissiin työkyvyttömyyseläkkeellä niin eipä sillä oo muuta tekemistä ku kuunnella levyjä ja juoda viinaa. Silloin ku eivät olleet kasvokkain tekemisissä niin tekstiviestejä ja puheluita Satanakki tykitti kaverille helvetinmoisella syötöllä (kymmmeniä päivässä). Tekstiviestit oli tyyliä ”tuu kahville”, ”mites ois kahvit”, ”kuuntelen just black witchery”, ”vittu tää on hyvä levy”, ”juodaanko viinaa?” jne. Kaveri kävi töissä ja teki mieluusti kaikkea muutakin ku dokaili, niin luonnollisesti aika pian rupes laiminlyömään näitä Satanakin yhteydenottoja. Tämän seurauksena ne viestit meni aggressiivisemmiks jne. Hyvin pian selvis et Satanakki pahoittaa mielensä helposti ja on muutenkin aivan saatanan rasittava ja ennen kaikkea lapsellinen. Paras näkemäni tekstari oli jotain ”vittu mun mummo soittaa paremmin bassoa ku sä”. Aika väkevää tekstiä nelikymppiseltä ukolta.

No tää kaveri tosiaan yritti aluks tehdä vähän taukoa tähän ystävyyteen ilmoittamalla Satanakille kohteliaasti että ”mulla on muutakin tekemistä ja viihdyn välillä ihan omissakin oloissa” jne. Tämä oli tietenkin jo itsessään verinen loukkaus Satanakille, solvausviestejä tuli lisää eikä niiden ignooraaminen auttanut yhtään. Lopulta sit kaverilta paloi hermot ja ajatteli, että jos ei hyvällä niin sitten pahalla. Meni levyhyllylleen, poisti sieltä järjestelmällisesti kaikki Azazelin julkaisut mitä kokoelmastaan löysi, hakkasi levyt huolellisesti vasaralla paskaksi, lakaisi koko komeuden siwan muovikassiin ja kävi teippaamassa kassin Satanakin kämpän oveen varustettuna viestillä ”tän verran kiinnostaa olla sun ja sun bändin kanssa tekemisissä” tjsp.

No tämän eleen Satanakki sitten tulkitsi totaalisena sodanjulistuksena ja se tietenkin vaati pikaisia toimia. Nelikymppinen ukko alkoi vihaisen kakaran tavoin soitella läpi kaikki Suomen bm-skenen pääfiguurit (Werwolf, Sova, Archgoatin Raikku jne jne.) ja ilmoitti heille, että nyt Mäntässä on käynnissä BLACK METAL SOTA ja sen ja sen bändin se äijä on vitun kusipää petturi. Näillä puheluilla varmisteltiin, että ihmiset on lojaaleja oikealle osapuoliskolle mitä tulee Mäntän bm-sotaan.

Kaveri ei tosiaan tienny, että tämä tieto Mäntän BM-sodasta oli levinnyt jo koko maahan ja sai kuulla siitä jälkikäteen ku meni Black Flames of Blasphemyyn kattoo bändejä. Siellä Archgoatin Raikku tuli juttelee et ”terve vaan, hehe, onkos teillä siellä Mäntässä joku sota käynnissä?”

Tässä vaiheessa kaveri sit aatteli, et "ei helvetti luovutan" ja rauhansopimus tehtiin ilmeisesti vielä samassa tapahtumassa.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.