Hikiaineisto:Miten afrikkalaiset maahanmuuttajat rikastuttavat Euroopan kulttuuria

Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.

Kopioitu Suomen Ateistiyhdistyksen Jumalattomasta kulttuurilehdestä 12, joulukuu 2006. Mikko Ellilä argumentoi kirjoituksessaan, että maasai-heimon jäsenet ovat todellisuudessa huomattavin länsimaihin suuntautuvan maahanmuuton ryhmä ja erityisen innokkaita jättämään kotiseutunsa, mikä on todellisuuden vastakohta.
Mikko Ellilä kirjoittaa 16. joulukuuta 2006 blogissaan

Luin äskettäin artikkelin Itä-Afrikassa elävän kuuluisan masai-heimon kulttuurista.

Masai-heimon kaikki nuoret miehet ovat sotureita noin 35-vuotiaaksi asti. Sotureilla ei ole oikeutta harrastaa seksiä ympärileikattujen naisten kanssa. Masai heimon kaikki tytöt ympärileikataan heidän ensimmäisten kuukautistensa jälkeen, siis 11–12-vuotiaana. Tosin Afrikassa aliravitsemus saattaa viivästyttää kuukautisten alkamista 13–14-vuotiaaksi asti. Joka tapauksessa masai-heimon soturit, siis n. 15-35-vuotiaat miehet, harrastavat seksiä pikkutyttöjen kanssa, joilla ei ole vielä kuukautisia.

Masai-heimon keskuudessa 9-12-vuotiaiden tyttöjen käyttö 15–35-vuotiaiden miesten rakastajattarina on vakiintunut sosiaalinen instituutio. Samalla esim. 10-vuotiaalla tytöllä voi heimon kulttuurinormien mukaan olla esim. 3-4 “poikaystävää”, jotka kaikki ovat siis 15-35-vuotiaita miehiä. Koska nuoret masaimiehet eivät saa harrastaa seksiä ympärileikattujen naisten kanssa, kaikki vastikään ympärileikatut n. 12-vuotiaat tytöt pakkonaitetaan soturi-iän ylittäneille miehille, siis yli 35-vuotiaille miehille.

Kun tällaisessa kulttuurissa kasvaneita ihmisiä tulee maahanmuuttajina Eurooppaan, he varmaan rikastuttavat Euroopan kulttuuria valtavasti. Kun 9-vuotiaiden tyttöjen panemista normaalina pitävä 30-vuotias masai-mies tulee esim. Suomeen, miten hän käyttäytyy suomalaisia tyttöjä kohtaan?

Masai-heimon pojat ympärileikataan 7-15-vuotiaana ilman puudutusta ja ilman nukutusta, tavallisella keittiöveitsellä, ilman mitään hygieniaa, siis ilman desinfiointiainetta ja ilman puhdasta vettä. Kun pojan peniksestä on esinahka revitty irti veitsellä, vertavuotavan terskan päälle ripotellaan leirinuotion tuhkaa.

Tämä aiheuttaa vielä ylimääräisiä tulehduksia, jos leikkaus epähygieenisissä olosuhteissa ei niitä muuten ole aiheuttanut. Lisäksi leikkauksen aiheuttama tuska (ei nukutusta, ei puudutusta, ei kipulääkitystä) aiheuttaa pysyviä neurokemiallisia aivovaurioita, koska elävän, terveen ja tärkeän ruumiinosan leikkaaminen veitsellä irti nostaa tietysti stressihormonitasot mielettömän korkealle.

Miksi meidän suomalaisten pitäisi kunnioittaa kaikkia kulttuureja? Miksi meidän pitäisi teeskennellä, että kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia? Miksi pitäisi uskoa, että institutionalisoitunutta pedofiliaa ylläpitävä kivikautinen afrikkalainen kulttuuri olisi yhtä hieno ja arvokas ja sivistynyt kuin moderni länsimainen kulttuuri?

Miksi multikultifanaatikot haluavat tuhota modernin länsimaisen kulttuurin tuomalla Eurooppaan satoja miljoonia primitiivi-ihmisiä, jotka muuttavat Euroopan lähtömaidensa kaltaiseksi eli Afrikan ja Lähi-idän maiden kaltaiseksi primitiiviseksi paskaläjäksi?

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.