Hikiaineisto:Oi tullos Soile keittämöös'

Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.
Oi tullos Soile keittämöös' on Ralph Kalskan klassikkonovelli. Novellin on kiturinkielestä suomentanut Saarikoski, nimittäin yks Jomppe Saarikoski tosta naapurista.

"Kas, sinäkin siis saavuit salamyhkäisiin kekkereihimme", sanoi mies. Lukusali oli hämärretty ja pöydät oli työnnetty salin reunoille. Keskellä salia mustiin kaapuihin pukeutuneet miehet ilkamoivat sisimmässään nuotion ääressä. Miehistä pisimmän karisma valaisi hänen kasvonsa kuin nuotio olisikin ollut totta. Hän oli puhunut.

"Totta vieköön olen saapunut", sanoi Soile ovensuussa. "Toin makkaraakin, kun oletin, että täällä on jonkin sortin nuotio, mutta nyt huomaankin, että nuotio on pelkästään juhlaväen pään sisällä, kuten myös ilkamointi."

"Terävä havainto. Arvasin heti kun kuulin äänesi työpöydälläni olevassa puhelimessa, että sinulla on vetreät höksöttimet", sanoi karismaattinen mies. "Olet vapaa astumaan keskuuteemme, Soile. Kohta alamme saunoa sisimmässämme."

Soile istuutui muun juhlaväen keskuuteen. Miehet loivat häneen vähintäänkin kiinnostuneita katseita. Hän oli ainoa nainen näissä juhlissa, ja hän oli alasti.

Johtajan pitkät kulmakarvat kohoilivat levottomasti, ja nuo liikahdukset saattoi nähdä myös hänen lepattavassa profiilissaan, jonka kuvitteellinen tuli heijasti lukusalin seinälle. Yöstä oli tulossa lyhyt ja hikinen.

***
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.