Hikiaineisto:You Can Call Me A(dmira)l

Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, tulet oppimaan jotain uutta!

Ei se viimeiseksi kerraksi jäänyt. Ei lähellekään.

Iowan ja Amiraalin menetettyä neitsyytensä toisilleen Iowassa muuttui jokin. Hän oli yhä oma pirteä itsensä ja suoritti kaikki tehtävänsä kunnialla kuten ennenkin, mutta vapaa-aikanaan hänellä oli mielessään lähestulkoon vain yksi asia, nimittäin Amiraalin kanssa yhteisen ajan viettäminen - sängyssä. Tai jos ei sängyssä, niin ylipäätään jossakin, Iowalle näet alkoi nopeasti olla melko lailla samantekevää missä hän pääsi orastavaa seksuaalisuuttaan tutkimaan.

Amiraalin hartain toive oli, että tämä olisi vain ohimenevä vaihe. Vaikka hän kyllä nauttikin kauniin ja kurvikkaan vaalean amerikkalaisen kanssa peuhaamisesta, oli touhu Iowan kyltymättömyyden vuoksi myös rasite. Tietysti Amiraali oli kuullut koulutuksensa aikana huhuja ja tarinoita siitä, mitä jotkut amiraalit pääsivät laivatyttöjensä kanssa tekemään. Hän ei vain kuuna päivänäkään ollut osannut odottaa, että saisi joskus laskea itsensä näiden amiraalien joukkoon - eikä sitä, että se olisi kokemuksena tai kokonaisuutena tällaista.


Amiraali tunsi lievästi epämiellyttävän tunteen haarovälissään, joka syntyi hänen siemennesteensä valuessa noroina Iowan sisältä hänen kiveksilleen ja lopulta lakanalle heidän allaan. Iowa, joka Amiraalin päällä maatessaan oli juuri syventynyt suutelemaan häntä intohimoisesti ja halaamaan hänen ylävartaloaan, ei tietenkään ollut asiasta lainkaan tietoinen, kunhan nautti Amiraalin vahvoista käsistä hellästi koskettelemassa hänen selkäänsä ja pakaroitaan. Taas pitää vaihtaa lakanat ennen aikojaan, Amiraali murehti ajatuksissaan.

Iowa painoi povensa vasten Amiraalin alastonta kiinteää rintakehää ja sulki silmänsä. "Amiraali..." hän huokasi makealla ja nautiskelevalla äänensävyllä täysin tyhjänpäiväisesti. Amiraali ei sanonut mitään, kunhan tyytyi puolihuolimattomasti siirtymään silittämään Iowan voinvaaleita pehmeitä hiuksia.

Kumpikaan ei vähään aikaan tehnyt mitään, vaan molemmat tyytyivät vain nauttimaan toistensa läheisyydestä ja lämmöstä. Amiraalin oli hiukan vaikea saada henkeä Iowa päällään, vaikka Iowa olikin häneen verrattuna lähes höyhenenkevyt, mutta kuitenkin hän tyytyi osaansa. Lopulta Iowa onneksi nousi ja antoi Amiraalin miehisen elimen valahtaa ulos sisältään. Hän asettui makaamaan Amiraalin vierelle sänkyyn, nojasi päätään käteensä ja asetti toisen kätensä leveälle lantiolleen.

"Vieläkö?" Kujeilevan hymyn kasvoilleen taikoneen ja silmiään siristävän Iowan yksisanainen kysymys oli niin viettelevän sävyinen kuin mihin hän pystyi.

"Ei."

"H-hyvä on..." Iowa sanoi pettyneenä, ja Amiraali mietti hetken, kuinka kauan Iowa katsoisi sopivaksi viipyä tällä kertaa.

Vaalea kaunokainen ojensi kätensä suoraksi ja antoi päänsä tömähtää sängylle samalla kun sulki silmänsä. Iowa ei itsekään oikein tiennyt, mitä hänen olisi ollut sopivinta tehdä. Häntä vaivasi myös se, että hän muisti epäselvästi sen, että hänellä oli ollut Amiraalille jotain tärkeää sanottavaa, ennen kuin heidän rakastelunsa oli tyhjentänyt hänen mielensä kaikesta paitsi nautinnosta.

Lopulta hän muisti. "Amiraali!..."

"Kerrohan", Amiraali vastasi peittäen parhaansa mukaan turhautumisensa kuullessaan Iowan innostuneesta äänensävystä, että tämä ei ehkä sittenkään ollut vielä lähdössä.

Iowa nousi makuulta ja loikkasi Amiraalin yli lattialle. Hän oli selvästi hyvin innoissaan. "Muistatko kun mittasimme pippelisi silloin kerran?" Lausetta seurasi salamannopea mutta täysin ilmiselvä vilkaisu Amiraalin sillä hetkellä löysänä retkottavan peniksen suuntaan.

Kyllä Amiraali sen muisti ja nyökkäsi sen merkiksi. "Kaksikymmentä ja puoli senttiä. Mitä siitä?"

Iowa käveli eestaas pari askelta suuntaansa kädet ristittynä eteensä. "Minä vähän tutkin asioita, ja..." Iowa aloitti hiukan epävarmana, mutta Amiraali käytti pientä taukoa tämän puheessa hyväkseen ja tokaisi, "Ettei olisi ensimmäinen kerta."

Iowa sivuutti Amiraalin "tyhmä blondi/bimbo" -herjan ja jatkoi. "Ja selvisi, että sen pituinen pippeli... se on tosi iso..."

Tämä oli Amiraalistakin jo hiukan kiinnostavaa kuultavaa. "Onko?"

"Kyllä!" Iowa sanoi ja nyökytteli hymyillen varovaisesti. "E-ehkä siksi tuntuu niin mukavalta tehdä näitä asioita kanssasi, Amiraali..."

"Voi olla", Amiraali sanoi myöntelevään sävyyn ja hymyili aidosti takaisin. "Ehkä meidän pitäisi seuraavaksi selvittää kuinka isot tissit sinulla on", hän ehdotti ja vinkkasi silmää hymyn muuttuessa virnistykseksi. Hän nousi samalla istumaan sänkynsä reunalle.

Iowan poskille levisi nolostuksesta aimo annos punaa ja hän sanoi, "E-eivät ne niin isot ole..."

"Juuri noin minäkin ajattelin pippelistäni ennen kuin kerroit tuon", Amiraali huomautti ja läpsäytti hiukan jäykistynyttä elintään kädellään patjaa vasten. "Merisotakorkeakoulussa luulin siinä olevan jotain vikaa kun kaikki katselivat sitä oudosti pukuhuoneessa", hän lisäsi.

"O-olipa harmi..." Iowa sanoi tietämättä oikein minne kätensä laittaisi. Lopulta ne päätyivät puuskaan hänen eteensä, kuin tukemaan hänen muutoinkin ryhdikästä poveaan. Oli selvää, että hän yhä kaipasi mahdollisuutta lisäaikaan Amiraalin ja tämän suuren peniksen kanssa.

Amiraali päätti, että heidän oli nyt korkea aika sanoa näkemiin ja elehti Iowaa poistumaan.

"A-ai oikeasti? Hyvä on..." Iowa sanoi hiljaa. Hän kääntyi poistuakseen, napaten samalla jalkaansa mustat stringinsä lattialta. Loput hänen vaatteensa - samoin kuin Amiraalin vaatteet - epäilemättä yhä lojuivat oven takana Amiraalin olohuoneen puolella. Vilkutettuaan ensin lähes ärsyttävän pirteästi Amiraalille lähes kiinni vetämänsä oven raosta Iowa sulki sen tunnollisesti perässään.

Amiraali nousi viimein sänkynsä reunalta ja kiskoi harmaat bokserit jalkaansa lattialta. Hän huomasi nyt kuinka tahmea ja hikinen oli - Iowan kanssa rakasteleminen ei toden totta ollut fyysisesti tai henkisesti heikon miehen hommaa. Juuri kun hän avasi vaatekaappinsa ja tarttui valkoiseen pyyhkeeseen aikeissa mennä suihkuun, ovi aukesi uudestaan.

"Amiraali! Unohdin kysyä... tulethan ensi viikolla rannalle kanssani, kuten sovittiin?" Iowa huikkasi ovenraosta.

Kehtaakin vielä vaivata näin itsestäänselvällä asialla, Amiraali mietti jo jokseenkin turhautuneena ja sanoi ääneen, "Tietysti tulen, en kai ole muuta sanonut?" Hän mietti oliko tämä vielä Iowan viimeinen epätoivoinen yritys saada häneen kontaktia uusintakierroksen toivossa.

"Hyvä!" Iowa hihkaisi. "Kysyin paria muuta tytöistä mukaan, meillä tulee olemaan hauskaa! Nähdään!" Ovi sulkeutui, Iowan korkokenkien etääntyvä kopina kuului hetken ja sitten laskeutui armollinen hiljaisuus.

"Ehkä hän sitten on tyytyväinen..." Amiraali jupisi, "ellei...?"

Hänen oli vaikea muotoilla ajatusta loppuun, se kun oli samaan aikaan kiihottava ja kauhistuttava. "...ellei rantareissu ole jotakin minkä vuoksi kannattaa todella odottaa?"


"28H."

Amiraali ei ymmärtänyt lainkaan mitä Iowan hänelle hiljaa sanoma viesti merkitsi.

"Ööh, mitä?" hän kysyi samalla kun tarttui Iowaa kädestä ja auttoi tätä nousemaan jälleen hiukan ylemmäs polulla.

"Niin isot ne ovat, kokeilin", Iowa sanoi ja tarttui vaivihkaa hetkeksi rintoihinsa ja antoi niiden heilua käsissään.

"Se on kai paljon, vai?" Amiraali kysyi ja oli kiitollinen siitä, että Iowalla oli ollut järkeä ja itsesuojeluvaistoa olla puhumatta asiasta täysin ilmiselvästi. Asia oli erityisen tärkeä ottaen huomioon sen, ketä Amiraali oli seuraavaksi auttamassa ylös.

"Herrasmiesmäinen Amiraali..." huokasi Amiraalin ylös auttama Iowaa hiukan - kaikin tavoin - pienempi tyttö. Tämän päästä valui valtoimenaan kaunista suklaanruskeata tukkaa, josta osa oli sovitettu nutturoille tämän pään sivuille, ja tämän kasvoissa säteilivät suuret magentanväriset silmät, joissa oli tuolla hetkellä jälleen tuttu haaveksiva katse. Tavanomainen temppelitytön asua muistuttava puku mustine hameineen ja kultapunoksineen sen sijaan oli jäänyt tänään vaille käyttöä.

Amiraali viittasi Kongouta painumaan Iowan perässä kohti mäenharjanteen huippua ja valmistautui auttamaan joukon viimeistä. Kyseessä oli lyhyehkö lattarintainen tyttö, jonka vaateparsi oli tunnettu kaikkialla Skagwaysta Singaporeen ja Vladivostokista Wellingtoniin. Laivaston vaaleaverikkö seksisymboli oli tänään tosin riisunut raitasukkansa, minihameensa, g-stringinsä ja napapaitansa, joten häntä ei olisi välttämättä oitis tunnistanut.

"Joko me ollaan perillä?" Shimakaze mutisi kyllästyneenä ja irrotti otteensa Amiraalin kädestä.

"Vielä vähän matkaa. Ranta näkyy jo kohta", Amiraali sanoi ja osoitti mäen huipun suuntaan. Tyttö lähti kipuamaan polkua Iowan ja Kongoun perään.

Amiraali mietti hetken tuliko Shimakazelle muita tyttöjä kuumempi puhtaanvalkoisessa yksiosaisessa uimapuvussaan. Hän itse ainakin hikoili kohtalaisesti valkoisessa kesäunivormussaan, joka koostui lyhythihaisesta puserosta ja shortseista. Oma osansa hänen perspiraationsa määrän syynä oli myös repulla, johon oli sullottu koko rantareissun tarveaineisto. Rannalle päästäessä hänen olisi varmaan jo pakko keventää vaatetustaan.

Kiivetessään polkua ylöspäin Amiraali mietti hetken myös kahden isomman neidon asuvalintoja rannalle samalla kun nämä kulkivat hänen edellään vilkuillen välillä häneen ja Shimakazeen päin. Iowa oli nähnyt aiheelliseksi ilmaista amerikkalaisuuttaan narubikineillä, joiden alaosan takamus ja yläosan vasen puolisko koostuivat Yhdysvaltain tähtilipun tähtiosasta, kun taas oikea puolisko ja alaosan etumus olivat kyseisen lipun punavalkoraidallisen osan somistamat. Asun niukkuus jätti hyvin vähän arvailujen varaan: edessä Iowan alapääkarvoituksen puute oli täysin ilmiselvää, paitsi etumuksen pienuuden myös kankaan ohuuden vuoksi, ja takana Iowan suuret ja muodokkaat pakarat paljastuivat täysin, sillä sinivalkoinen kangas tyytyi peittämään vain pyllyvaon yläosan, kunnes jo hautautui pakaroiden väliin.

Kongou ei ollut kokenut tarvetta aivan samanlaiseen avujensa esittelyyn. Hänen leikkaukseltaan melko konservatiiviset mustavalkoraidalliset bikininsä puristivat hänen rintansa tiiviisti yhteen ja alaosa jätti takana näkyviin vain hivenen pyllynposkien syrjiä. Amiraalille tuli Kongouta tarkastellessaan vaikutelma viattomasta, mutta ei toivottoman häpeilevästä tai ujosta tytöstä. Olihan hän Kongoun kanssa joskus sanoja vaihtanutkin, eikä tämä ollut vaikuttanut lainkaan ujolta, pikemminkin innostuneelta joka kerta hänet kohdatessaan.

Ja lopulta Kongoun innostuneisuuden syykin oli selvinnyt.

"Kongou... on ihastunut sinuun", Iowa oli kerran selittänyt kuulemaansa ollessaan Amiraalin kanssa poikkeuksellisesti vain virvokkeilla.

Amiraalille ajatus siitä, että joku oli ihastunut häneen, oli uppo-outo. Hän oli siksi jättänyt asian toistaiseksi käsittelemättä. Eikö Iowa sitä paitsi jo ollut hänen naisystävänsä? Iowa kyllä väitti, ettei häntä haittaisi jos Amiraali "opettaisi" myös Kongouta, mutta miten kävisi tosipaikan tullen? Kiperä tilanne.

Iowa ja Kongou olivat seisahtuneet mäen huipulle ja Amiraali saavutti heidät vihdoin. "Tuonne siis olemme menossa", hän sanoi ja pysähtyi sitten vetämään henkeä.

Heidän edessään ja allaan avautui lahti, jota reunusti oikealta musta laavakiviharjanne ja vasemmalta jyrkänne, jonka kiipeäminen näytti mahdottomalta. Heidän kulkemansa pikku polku jatkui heidän edessään lahden pohjukkaan, jota peitti valkoinen hiekka.

"Tosi salaisen näköistä!..." Kongou henkäisi ja painoi ristityt kätensä vasten poskeaan naisellisesti.

"Jep - lahden suu ei ole kovin leveä, joten tänne ei hevin näe mereltäkään", Amiraali vahvisti ja pyyhki otsaansa hiestä.

"Amiraali näytti tämän kartalta, ja tiesin heti, että tahtoisin päästä tänne!" Iowa selitti ja hymyili kilpaa iltapäiväauringon kanssa.

"Mennään jo", heidät kenenkään huomaamatta saavuttanut Shimakaze kärtti.

Heidän alkaessaan laskeutua rinnettä alas Iowa kumartui Amiraalin puoleen ja sanoi hiljaa tämän korvaan jotain. "On se aika paljon."

Amiraalin oli jälleen pakko pysähtyä aivan lyhyeksi tuokioksi miettimään mistä Iowa oikein oli puhunut, ennen kuin ymmärsi. Hän ei vastannut mitään, sillä ensinnäkin Iowa oli jo ketteränä tyttönä hänen edellään, ja toiseksi olihan asia muutoinkin täysin selvä jokaiselle, jolla oli toimiva silmäpari.


Amiraali oli asettunut hetkeksi makaamaan punavalkoruudulliselle viltille silmät kiinni ja jalka toisen päälle ristittynä, kun hän tunsi kosketuksen poskipäässään. Hän raotti silmiään ja näki vasemmalla sivullaan Iowan polvistuneena.

"V-voisitko laittaa minulle aurinkorasvaa...?" Iowa puhutteli häntä sormi edelleen hänen poskellaan, heristäen samalla toisessa kädessään aurinkovoidepulloa. "En taida ylettää selkäpuolelle..."

"Juu", Amiraali murahti. Iowa asettui makaamaan viltille vatsalleen, vei oikean käden selkänsä taakse ja aukaisi yläosansa nauhan.

Alkaessaan sivellä Iowan yläselkää ja lapaluita Amiraali vilkuili vähän väliä olkansa yli rantaviivan suuntaan, missä Kongou ja Shimakaze olivat juuri nakkelemassa frisbeetä. Amiraali hymyili hiukan ihastellessaan mihin vauhtiin tytöt pystyivät myös maalla liikkuessaan.

"Voit laittaa muuallekin jos haluat", Iowa sanoi tyttömäisesti kikattaen ja hytkytti samalla takapuoltaan kevyesti.

"Hoidahan nyt itse loput, en minä sentään sinun palvelijasi ole", Amiraali tokaisi. Hän napsautti aurinkovoidepullon korkin kiinni ja otti sen sijaan esiin repustaan virvoitusjuomapullon - ja siitä heti pitkän hörpyn. Iowa sai jotenkuten solmittua bikiniensä nauhan uudestaan ja asettui sitten taas makaamaan vatsalleen silmät kiinni.

"Hei! Kannattaa juoda tarpeeksi näin kuumalla!" Amiraali huusi Kongoulle ja Shimakazelle. Kongou vilkaisi Amiraalin suuntaan ja suoritti lähes yli-inhimillisen loikan napaten frisbeen käteensä. Molemmat tytöt tallustelivat repun juoma-apajille ja loikoilemaan viltille Iowan tapaan.

"Jääteetä vai?" Amiraali kysyi ojentaen mainittua pulloa Kongoulle, joka istui wariza-asennossa viltin nurkalla pyyhe polviensa alla.

"Kuten aina", Kongou vahvisti ja hymyili.

Ojennettuaan vielä pullollisen limonadia Shimakazelle Amiraali totesi, että aurinko ja lämpö alkoivat saada hänestä itsestään jo pahasti yliotteen. Lienee jo korkea aika keventää vaatetusta... hän ajatteli, sujautti tyhjentämänsä pullon takaisin reppuun ja alkoi askarrella puseronsa nappien kanssa.

Kongou, joka kaikeksi onneksi oli juuri päättänyt hörppynsä, naulitsi silmänsä riisuutuvaan Amiraaliin. Hän tiesi hyvin, että väite nenäverenvuodosta jotakin seksuaalisesti haluttavaa nähdessä ei ollut mitään muuta kuin hupsu uskomus, mutta hän ei voinut olla riuhtaisematta pyyhkeensä kulmaa vasten kasvojaan, ihan vain kaiken varalta. "Oh golly..." hän huokasi kuiskaten, lipsahtaen huomaamattaan puhumaan englantia.

Amiraalin taistellessa saadakseen hiestä tahmaisen puseronsa päältään Kongou antoi katseensa risteillä pitkin tämän alastonta ylävartaloa. Hän on vielä komeampi kuin ikinä kuvittelinkaan!... hän ajatteli nopeasti ihastellen Amiraalin vatsalihaksia, isoa ja kiinteää karvatonta rintaa ja paksuja lihaksikkaita käsivarsia, joissa oli epäilemättä valtavasti voimaa.

Hänen ajatuksensa alkoivat laukata villeinä, kuten oli käynyt niin monta kertaa aiemminkin - mutta ei koskaan näin intensiivisesti. Jos hän uimassa ollessaan joutuisi vaaraan, tulisiko Amiraali puolialastomana kantamaan hänet vedestä rantaan, samalla likistäen häntä miehekästä vartaloaan vasten? Varmasti! hän päätti. Suutelisikin varmasti ja sanoisi että on ihanaa että olen turvassa... pitelisi minua kevyesti käsivarsillaan kuin... kuin... elokuvan sankarihahmo prinsessaa!... ja kantaisi koko matkan isoon pehmeään vuoteeseen, jossa-

"Laitanko vuorostasi sinulle aurinkorasvaa?"

"Mielihyvin!"

Yhdessä hetkessä Kongoun nopeasti kehittyvä unelma hajosi pirstaleiksi ja sen korvasi järkytys ja epätoivo, kun Iowa lätki aurinkorasvaa kämmeniinsä ja alkoi sivellä paidastaan kokonaan vapautuneen Amiraalin selkää ja hartioita.

Tuo pirun amerikkalainen lumppu! hän kirosi mielessään. Aina siitä lähtien kun hän tuli on kaikki mennyt päin helvettiä!

Iowa siirtyi käsittelemään Amiraalin etupuolta takaapäin niin, että hänen rintansa painuivat kevyesti vasten Amiraalin selkää.

"I-iowa, tissisi osuvat-!" Amiraali yritti huomauttaa.

"Mitä siitä?" Iowa sanoi ja kikatti, samalla jatkaen aurinkovoidekäsittelyään.

Lumppu, lumppu, LUMPPU! Kongou toisteli mielessään yhä raivokkaammin. Syvällä mielensä yhä järkevään ajatteluun kykenevissä sopukoissa hän vielä ymmärsi, että oli sentään kyse vain kosketuksesta. Kuitenkin hänen mielensä vähemmän järkevä osa paisutteli valtaviin mittoihin sen, mitä siitä kenties jälleen seuraisi Iowan ja Amiraalin - hänen Amiraalinsa! - välillä.

Puhdas raivo sai Kongoun kasvot muuttumaan kauttaaltaan punaisiksi, eikä ollut mitään millä hän olisi voinut estää tämän. Hän puri hampaansa yhteen, nousi jaloilleen ja tarttui Shimakazea kädestä riuhtaisten tämän seisomaan.

Amiraali huomasi Kongoun kasvojen punaisuuden ja sanoi hiukan pelästyneenä, "K-kongou, oletko saanut auringonpist-?"

"Jospa me menemme Shimakazen kanssa jonnekin muualle vähäksi aikaa - rakastavaiset saavat mahdollisuuden tehdä mitä mielivät!" Kongou ärähti antamatta Amiraalin sanoa sanottaviaan loppuun ja lähti kävelemään pyyhe liehuen kohti rannan vastakkaista reunaa. Mukanaan hän retuutti ranteesta kiinni pitäen vastustelevasti ääntelehtivää Shimakazea, joka juuri ja juuri pysyi jaloillaan.

"...mikä hänelle tuli?" Amiraali sanoi hiljaa, hämmentyneenä.


Kongousta ja Shimakazesta ei näkynyt merkkiäkään Amiraalin saatua ihonsa suojatuksi auringolta. Eipä näkynyt hänen uintituokionsa, tovin kestäneen kirjan lukemisensa ja toisen virvoitusjuomapullon tyhjentämisensä jälkeenkään, jolloin amiraali alkoi jo hiukan huolestua. Rannalta ei kuitenkaan ollut kuin yksi reitti pois, ja hän olisi Iowan kanssa kyllä huomannut, jos kadonnut kaksikko olisi lähtenyt sille.

"Jospa... kävisin katsomassa missä ne kaksi piileksivät?" Amiraali mutisi lojuessaan Iowan vierellä viltillä. Iowa oli heidän jäätyään kahden elehtinyt olevansa valmis vaikka ja mihin, mutta Amiraali ei ollut ollut halukas muuhun kuin pariin lempeään suukkoon.

"Mene vain", Iowa sanoi ja jatkoi pienen aprikointitauon jälkeen, "Ehkä tämä on jonkinlainen hassu piiloleikki?"

"Ehkäpä..." Amiraali sanoi mietteliäänä samalla kun nousi ylös ja lähti hiukan epävarmana kävelemään kohti rannan toista laitaa, tietämättä täysin mitä löytäisi.

Hiekka poltti Amiraalin paljaita jalkoja ja aurinko tämän paljasta ylävartaloa tämän kävellessä rannan poikki. Ei mennyt paria minuuttia kauempaa, kun hän jo seisoi lähes pystysuoraan nousevan laavakiviseinämän edessä ja painoi hiukan huolestuneena kämmenensä sitä vasten. Niin jyrkkä että sitä pitkin ei voi kiivetäkään... enkä kyllä oikein voisi kuvitellakaan kahta heiveröistä tyttöä kalliokiipeilemässä. Missä ne kaksi ovat?

Aallot iskeytyivät laiskasti rantahiekkaan Amiraalin nojatessa toista kättään laavakiveen ja painaessa toisen kätensä vasten leukaansa. Hän yritti miettiä tilannetta järkevästi, mutta tehtävä osoittautui hankalaksi, sillä hänellä ei ollut aavistustakaan mitä oikein oli tekeillä. Aaltojen rauhallinen pauhu ja juoksevan veden vaimea kohina loivat lähes unettavan äänimaailman hänen haparoiville aatoksilleen. Ehkä he sitten onnistuivat sittenkin lähtemään takaisin tukikohtaan?

Hetkinen... juoksevaa vettä? Ei täällä ole juoksevaa vettä?

Amiraali talsi laavakiviseinämän suuntaisesti pienen hetken, kunnes näki sen, mitä alitajuisesti etsikin. Tuijottaessaan lähes kaikista kulmista näkymätöntä parin metrin korkuista kapeaa avannetta seinämässä hän huomasi myös, että veden kohina kuului äskeistä voimakkaampana.

"Tuonneko he-?" Amiraali sanoi itsekseen, mutta sulki suunsa kesken lauseen. Tietysti Kongou ja Shimakaze olivat menneet tuohon ei-järin-kutsuvaan aukkoon, eihän ollut enää muutakaan vaihtoehtoa. Toivottavasti he ovat kunnossa, sisällä saattaa olla teräviä kiviä ja ties mitä... hän ajatteli astuessaan hämärään käytävään. Hän ei voinut olla huomioimatta, kuinka aukko muistutti muodoltaan tiettyä toista aukkoa, jonka saloihin oli Iowan kanssa päässyt ensi kerran tutustumaan.

Kapea käytävä ei jatkunut kuin joitakin metrejä, vaan Amiraali huomasi hetken päästä seisovansa noin kymmenen metrin levyisessä mustassa railossa, jonka huipulta säteili jonkin verran valoa alas asti. Railon pohjalla sen keskellä oli kapea kaistale vettä, mutta sen hiekan ja kuolleen epämääräisen kasvuston peittämiä reunamia pystyi kulkemaan suhteellisen helposti. Amiraali kuulosteli ja huomasi veden kohinan kuuluvan vasemmalta puoleltaan, eikä edes kovin kaukaa, ja lähti varovaisesti äänen suuntaan.

Railon seinämä ei ollut kummallakaan puolella täysin tasainen, vaan Amiraali kohtasi lähes heti ison kivisen kulman, jota lähti kiertämään.

"...siis kyse ei ole siitä, kuka on kaunein tai rohkein."

Amiraali jähmettyi aloilleen kuullessaan Kongoun äänen.

"No ei tietenkään ole", kuului Shimakazen turhautunut vastaus.

Mistä tässä oikein on kyse? Amiraali ihmetteli. Hän pääsi vihdoin kulman ympäri, mutta vetäytyi salamaakin nopeammin pari askelta takaisin samalla kun hänen sydämensä alkoi hakata kolminkertaisella nopeudella.

Näinkö tosiaan-?! hän ajatteli ja pakotti itsensä kurkistamaan varovaisesti uudestaan nurkan taakse.

Amiraali katseli mykistyneenä kiviseinämän raosta laiskasti valuvaa vesisuihkua, jonka alla seisoi Kongou sivuttain häneen päin. Kongoun edessä ja vain muutaman metrin päässä Amiraalista lojui Shimakaze valkoisen pyyhkeen päällä silmät kiinni. Kumpikin Amiraalille tutuista tytöistä oli ilkialasti.

Amiraali ei saanut irroitetuksi katsettaan häneen päin kyljellään olevasta Shimakazesta, vaan antoi verkkokalvojensa ottaa huolella sisään tämän alastoman nuorekkaan vartalon muotoja. Shimakaze yllätti ylävartalollaan hänet jossakin määrin, sillä pienellä laivatytöllä oli kuin olikin ollut vaatteidensa sisällä somat pikku rinnat, joissa nöpöttivät kirkkaan vaaleanpunaiset nännit. Antaen katseensa siirtyä Shimakazen hoikkaa vartaloa pitkin tämän pitkien riukujalkojen väliin, Amiraali sai ensi kertaa nähdä tämän karvattoman ja pullean häpykummun, jonka olemuksesta hänellä oli tosin ollut Shimakazen vaatetuksen vuoksi jonkinlainen käsitys jo kauan.

Siitä, kuinka kauan hän jäi tuijottamaan Shimakazea, ei Amiraalilla ollut aavistustakaan. Hän siirsi lopulta hetki hetkeltä ahnaamman katseensa Kongoun puoleen ja saattoi tuskin uskoa mitä näki. Kongoun kaunis tiimalasivartalo ja suurehkot, mutta täydellisen sopusuhtaiset rinnat muodostivat näyn, joka oli ehdottomasti upeinta mitä Amiraali koskaan oli nähnyt. Tummatukkainen sulotar käännähti hetkeksi hiukan enemmän Amiraaliin päin, jolloin hänen tummanruskean ja naisellisen karvoituksen viivan somistama häpynsä paljastui tämän katseelle.

"Eli siis ei mitään väliä vaikka Iowa tekisi mitä - sen kuin odotan että Amiraali kyllästyy häneen. Ei luulisi menevän kauaa." Hiuksiaan samalla sukivan Kongoun ääni kuulosti Amiraalin korvaan yllättävän hyväntuuliselta. Hän säpsähti hiukan kuullessaan nimensä mainittavan.

"Tämä on taistelu... kestävyydestä, joo! Ja siinä minä olen parempi kuin se kävelevä rasvavarasto", Kongou sanoi kuulostaen siltä, että puhui enemmänkin itselleen kuin Shimakazelle. Sanoja höysti Kongoun läpsäisy molemmin käsin ilmeisen timmeille pakaroilleen. Shimakaze päästi epämääräisen ynähdyksen vastaukseksi Kongoun mietteisiin raottamatta silmäluomiaan.

Kongou... Amiraali ajatteli avuttomana. Hän tunsi samassa, että hänen kalunsa oli paraikaa vuotamassa esinesteitä hänen shortseihinsa.

"Kun vain siinä ei kestäisi silti niin kauan..." Kongou huokasi ja kietoi kätensä ympärilleen. Amiraali huomasi yhtäkkiä kauhukseen, että Kongoun silmät olivat kääntyneenä hänen suuntaansa. Hän kiskaisi itsensä lähes paniikissa niin pitkälle kiviseinämän taa, että oli varmasti suihkuttelevien alastomien tyttöjen näköpiirin ulottumattomissa.

Näkikö hän? Näkikö hän?! Amiraali toisteli kauhulla mielessään. Ei ollut sanomista, mitä niin kovin temperamenttinen Kongou vielä sanoisi tai tekisi, jos saisi tietää rakkaan Amiraalinsa nähneen hänet aatamin asussa vastoin hänen omaa tahtoaan. Ei Amiraali muutenkaan ollut mikään alastomia tyttöjä tirkistelevä perverssi - eikä hän halunnut sellaista mainettakaan.

Jos odotan heitä jossakin täällä lähistöllä ja löydän heidät muka sattumalta jahka he... Amiraalin ajatus katkesi ennen kuin hän ehti muotoilla sanat "saavat vaatetta päälleen". Hän lähti hipihiljaa astellen kauemmas kohisevan veden ja itsekseen jotakin jupisevan Kongoun luota.

Hän pysähtyi pienen matkan päähän. "Ehkä tässä on jo hyvä..." hän kuiskasi hiljaa itselleen, veti syvään henkeä ja seisoi sitten jonkin aikaa toinen olka kiviseinää vasten selkä tulosuuntaansa päin, samalla kun tunsi ohimosuoniensa jyskytyksen voimakkaana. Lopulta hän sai hiukan rauhoitutuksi.

"Kongou..." hän sanoi hiljaa ja epämääräisesti, tietämättä miten sanomaansa jatkaisi.

"Mitä minusta?"

Amiraali miltei loikkasi ylös seinää äänen kuullessaan. Hän kääntyi ympäri samalla kun painautui vasten kiviseinämää ja näki vettä valuvan, pyyhkeeseen kääriytyneen Kongoun seisoneen aivan takanaan - tämä ei mahtanut ollut suunsa avatessaan ollut kuin käsivarren mitan päässä Amiraalin korvasta.

"K-k-kongou? Pelästytit minut ihan helvetisti-!"

"Anteeksi..." Kongou sanoi hiljaa. Hetkeen kumpikaan ei liikahtanutkaan, kunhan tuijotti toinen toista epäröivä katse kasvoillaan. Kuinka suloiselta hän näyttääkään posket noin punoittavina... Amiraali ajatteli.

"O-o-oliko..." Kongou aloitti ja käänsi katseensa poispäin Amiraalista. Amiraali ei voinut olla huomaamatta, miten Kongoun jalat tutisivat tämän selvästi etsiessä rohkeutta sanoa sanomisensa.

"A-a-amiraali... pi-pidä minusta kiinni!" Kongou sai lopulta kakistettua ulos heikolla värisevällä äänellä. Hän ojensi samalla kättään Amiraalin suuntaan, samalla kun hänen jalkansa näyttivät puoliksi antavan periksi polvista. Amiraali nappasi Kongoun yllättävän ketterästi syleilyynsä, samalla kun alkoi pahasti epäillä, oliko Kongoulla varmasti kaikki hyvin. Epäilyjä lisäsivät Kongoun omituiset pätkittäiset sanat ja lauseet.

"M-meidän ensimmäinen... en osannut ku-kuvitella että... viimeinkin!... odottanut niin kauan!..." Kongoun nostaessa katseensa Amiraalin nähtäväksi tämä huomasi neidon silmien kostuneen.

"Kongou... onko kaikki hyvin?" Amiraali kysyi hiukan pelokkaana.

"EI!" Kongou parkaisi ja kietoi kätensä Amiraalin ympäri lujasti puristaen. "Ei ellet kerro erästä asiaa! Heti!"

"Minä... kuuntelen. Mitä asiaa?"

"Tirkistelitkö siksi että... pi-pidät minusta?"

Amiraali ei tiennyt kuinka pitkäksi aikaa jäi miettimään sitä, mikä olisi oikea vastaus Kongoun kysymykseen. Lopulta hän päätti, että olisi parempi ruokkia ihastuneen Kongoun omanarvontuntoa kuin vedota sattumaan. "Juuri siksi."

Oli kuin tuli olisi syttynyt Kongoun liiloihin kyyneliä valuviin silmiin. Hän halasi Amiraalia vielä tiiviimmin, huokasi syvään ja sanoi ääni väristen: "Minä tiesin! Tiesin, tiesin, tiesin-!"

Amiraali yritti saada ajatuksiaan selvitetyksi samalla kun vastasi Kongoun rutistukseen tiukentamalla varovasti omaa otettaan. Mitäköhän tästä vielä seuraa?

"Rakastan sinua!"

Tietysti juuri tuo... Amiraali ajatteli. Hän olisi kaikin puolin vilpittömästi tahtonut, että Kongou ei olisi joutunut olemaan tunteineen yksin, mutta hän ei todellakaan ollut varma, pystyikö vastaamaan niihin omasta puolestaan samalla mitalla. Hehän hädin tuskin tunsivat toisiaan.

Kongou päästi yhtäkkiä Amiraalin otteestaan, ja Amiraali teki samoin. Kongou astui pari askelta taaksepäin ja sanoi yllättävän kärkevällä, joskin edelleen hiukan epävarmalla äänellä: "Mi-mitä peliä oikein pelaat Iowan kanssa?"

Amiraali ei täysin ymmärtänyt. "Mitä tarkoitat?"

"Kuulemma olet ollut Iowan kanssa... sängyssä", Kongou aloitti ja piti tauon, ilmeisesti toipuakseen kuvottavasta ajatuksesta, "vaikka ty-tykkäät minusta?"

"No hän ryntäsi sisään toimistooni kun olin siellä ilman housuja ja oli hirveän kiinnostunut pippelist-"

"Pakottiko hän sinut siihen?!" Kongou huudahti järkyttyneeseen äänensävyyn. Amiraali ynähti jotakin hiukan myöntävän sävyistä ja nyökkäsi kevyesti. Iowa oli ihan itse halunnut tutustua hänen kaluunsa, eikä hän ollut vastustanut, joten Kongoun arvaus ei ollut sentään täysin väärä.

"Oh golly... mi-minun Amiraalini... otettu väkisin..." Kongou sanoi hiljaa ja painoi kätensä kasvoilleen. "Anteeksi, en tiennyt..." Amiraali yritti saada itsensä sanomaan jotakin, mutta tilanteesta oli tullut niin käsittämätön, että ei saanut huuliltaan ulos pihahdustakaan.

Kongou laski lopulta kätensä kasvoiltaan ja otti kiinni pyyhkeensä yläreunasta.

"A-amiraali..." hän sanoi ja hypisteli pyyhettään, "jos... saisin mitenkään... antaa sinulle... tosirakkautta?"

Viimeisten sanojen kohdalla Kongou aukaisi pyyhkeen ympärillään ja antoi sen pudota jalkoihinsa.

"B-burning love!" Tummatukkainen enkelimäisen kaunis neito sanoi tunnuslauseensa nostaen kätensä osoittamaan kohti Amiraalia, kuten oli taistelussa tehnyt monta, monta kertaa vihollisilleen. Tietenkään mitään ei nyt tapahtunut, kun Kongoulla ei ollut yllään tykkejään - ja tietysti hän oli kukistamassa aivan toisenlaista vihollista kuin merillä seilatessaan.

"Kongou... olet... hyvin kaunis", Amiraali sanoi, samalla kun tunsi veren syöksyvän täyttämään haaroväliään.

"Amiraali, tah-tahdon että unohdat Iowan!" Kongou vaati. "Hän on vietellyt s-sinut vartalollaan... eikä hänellä ole antaa sinulle muuta! Y-yritti varmaan taas sa-saada sinut tekemään jotain s-säädytöntä äsken kun jätin sinut rannalle... pitäisi p-pitää sinusta huolta, a-anteeksi...!" Kongou nosti kätensä valmiina halaukseen ja kiljahti lähes falsetissa: "Amiraali - vietetään hääyö!"

Amiraali tajusi, että hänen vaihtoehtonsa alkoivat urautua enää yhdelle mahdolliselle tielle. Hän valitsi sanansa tarkkaan kun puhui. "Kyllä... rakas."

Kongou päästi riemun ja onnen täyteisen parahduksen ja iskeytyi syleilemään Amiraalia. Ei mahtanut kestää sekuntiakaan, kun Amiraali tunsi Kongoun huulet omiaan vasten. Samalla kun Kongou selvästi nautti valtavasti ensi suudelmastaan hänen kanssaan ja tunki kieltään yhä ahnaammin hänen kitalakeensa imeskellen hänen ylähuultaan, Amiraali ajatteli ohikiitävän hetken ajan aivan toista naista - tai ainakin sitä mitä nainen oli hänelle sanonut. Mamiya oli oikeassa, Amiraali pohti viitaten laivaston ruokahuoltoalukseen, rakkaus voi olla tärkeä ainesosa joissakin asioissa.

Amiraali antoi pikku hiljaa kättensä sivellä Kongoun selkämystä ja kylkiä heidän suudelmansa jatkuessa. Kongou värähteli hänen käsiensä alla, kenties puhtaasti kokemattomuudesta, ja tämän naisellisen vyötärön ja lantion sileä iho tuntui ihanalta hänen sormenpäitään vasten. Amiraalin mielessä alkoi kyteä halu ottaa Kongou juuri siinä, juuri silloin, tyttö hänen sylissään samalla kun hän nojaisi selkäänsä kiviseinää vasten. Hän nosti Kongouta kevyesti maasta ja painoi avuttomana shortsiensa jo hiukan kivuliaasti peittämiä haarojaan tämän alastonta häpyä vasten.

Suudelma päättyi lopulta, kun Kongou irtautui Amiraalin huulista ja laskeutui polvilleen. Amiraali tiesi tasan tarkkaan mitä tapahtuisi, mutta hänen kasvoilleen muodostui silti hiukan kiusaantunut ilme - vain Iowa oli toistaiseksi nähnyt sen, minkä Kongou nyt oli paljastamassa tarttuessaan häntä hänen housunkauluksensa sivuista ja vetäessään hänen shortsinsa alas nilkkoihin.

"O-oh g-g-!" Kongou yritti sanoa, mutta jäi mykistyneenä tuijottamaan Amiraalin elintä - sen pituutta, sen paksuutta, siinä risteileviä suonia ja sitä, kuinka se majesteettisesti kaartui ylöspäin. Onko miehillä todella näin iso-? hän hämmästeli. Samalla kun hänen leukansa loksahti auki Amiraali astui pois alas vedetyistä shortseistaan.

Kongou antoi kuolansa hiukan valua samalla kun keräsi rohkeutensa ja kietoi oikean kätensä hellästi Amiraalin kalun ympärille. Hän siveli kevyesti kädellään sen vartta, mittaillen sen pituutta ja kokoa. Amiraalin ilmeen ja liikahdusten kertoessa hänelle, että tämä nautti hänen kätensä liikkeistä, hän otti hiukan tukevamman otteen, veti tämän esinahan taakse ja alkoi hyväillä tämän kalua kunnolla.

"A-amiraali", Kongou kysyi samalla liikuttaen kättään edestakaisin, "k-kosketko koskaan sitä, sa-samalla kun... a-a-ajattelet mi-minua?" Amiraali nyökkäsi - oli ollut joitakin harvoja kertoja, kun Kongoukin oli ollut hänen fantasioidensa kohteena.

"I-ihanaa..." Kongou sanoi hiljaisella äänellä. "M-m-minä ajattelen sinua usein, tosi usein, ihan jo-joka päivä... haaveilin että huomaisit minut...!" Hän kiihdytti puhuessaan huomaamattaan hivenen tahtia jolla liikutti kättään Amiraalin kalulla. "Ja j-joskus, kun on ilta ja myöhä ja olen sängyssä yksin, n-niin...!" Hän ei edes saanut lausetta sanotuksi loppuun, sillä se toi mieleen liian kipeitä muistoja - muistoja hänestä vuoteessaan yksin märkä käsi jalkojensa välissä ja toinen rinnallaan nänni sormien välissä, kyyneleistä kihoamassa hänen silmiinsä hänen epäonnistuttuaan taas kerran Amiraalin huomion herättämisessä, päivä toisensa jälkeen.

Amiraali laski toisen käden sivultaan Kongoun pään päälle ja silitti hänen suklaanruskeiden hiusten peittämää päätään kevyesti. Kongoun hirveät muistikuvat haihtuivat Amiraalin hellyydenosoituksen myötä nopeasti ja hän antoi Amiraalin painaa häntä kevyesti kohti tämän haaroväliä. Hän tiesi mitä hänen oli tehtävä - kaikki naiset, jotka rakastivat miehiään, tekivät niin. Hän otti sopivan otteen Amiraalin kalusta, minkä jälkeen hän varovaisesti lipaisi tämän terskan kärkeä. Amiraalin esinesteiden mausta hän ei voinut sanoa nauttivansa, mutta lipoi tämän kiiltävää kärkeä vakaasti ja varmasti yhtä kaikki. Hän katsoi ylös Amiraalin silmiin ja hymyili ohikiitävän hetken, kunnes liu'utti tämän elimen varovasti suuhunsa.

Vaikka Amiraali oli aiemmin saanut koulituksi aluksi täysin avuttomasta Iowasta varsin taitavan suihinottajan, oli silti todella kiihottavaa vastaanottaa vaihteeksi taas epävarmaa, mutta innokasta ja suloista suihinottoa. Kongou ummisti suunsa Amiraalin kalun kärjen ympärille ja lupsutti kielellään sen alapuolta. Hän ei mitenkään voinut ottaa Amiraalin koko mittaa suuhunsa, mutta hän teki parhaansa sillä mihin pystyi - ja siitä kaikesta mihin hän pystyi Amiraali nautti valtavasti.

Tyydytettyään Amiraalia innokkaasti suunsa sisuksilla Kongou päästi tämän likomärän ja tahmean kalun kidastaan ja kohotti taas katseensa Amiraalin silmiin. Hän antoi samalla kielensä tanssia ympäri Amiraalin kärkeä, jolloin Amiraali nytkähti eteenpäin ja päästi matalan kiihottuneen voihkaisun. Ajatus siitä, että Amiraali oli nyt hänen ja yksin hänen ja että hän sai tämän tuntemaan nautintoa, sai hänet kostumaan hiukan itsekin. Hän siirsi vasemman kätensä jalkoväliinsä ja sormeili varovasti vulvaansa.

Kumpikaan ei onnellisessa tilassaan huomannut, että heitä lähestyi joku.

"Amiraali, anna kyrpää", kuului ääni yhtäkkiä.

Kongoun ja Amiraalin päät käännähtivät salamannopeasti äänen suuntaan, jolloin he näkivät ilkialastoman Shimakazen seisomassa ilmeettömänä paikoillaan. Kongou, joka yhä piteli Amiraalin kalua kädessään, punastui yhtä lailla nolostuksesta ja ärtymyksestä.

"Vittuakos sinä haluat?" Kongou ärähti.

"Kyrpää, niinhän mä sanoin", Shimakaze sanoi tasaisella äänellä.

"K-koskekin Amiraaliin, niin... v-väännän nis-niskasi nurin!" Kongou sihahti hampaittensa välistä.

Tyttöjen sananvaihdon jatkuessa Amiraali ei voinut olla hämmästelemättä, kuinka häntä halusi vielä kolmaskin tukikohdan laivatytöistä. Onko tätä olla sellainen alfa? hän mietti muistellen sanaa, johon oli opiskeluaikoinaan törmännyt kurssitovereidensa sanomana.

"A-amiraali ja minä olemme o-onnellinen pari, ja sitä ei kukaan tule muuttamaan!" Kongou ilmoitti uhmakkaasti.

Shimakaze ei pikku hetkeen vastannut mitään, kunhan siirsi painoa jalalta toiselle. Lopulta hän käänsi katseensa Kongousta Amiraaliin ja kysyi: "Ottaaks neitsyt hyvin poskeen?"

"Kongou on... i-ihan hyvä", Amiraali sanoi yrittäen kuulostaa sovittelevalta.

"No ei varmaan niin hyvä ku mä", Shimakaze sanoi hävyttömästi ja asetti käden kapealle esiteinimäiselle lantiolleen samalla kun nojasi olkapäätään kiviseinämään. "Oon ihan sairaan puutteessa, siis... en oo saanu kertaakaan sen jälkeen kun mut siirrettiin tänne, ja sitä ennen sain sentään melkee joka päivä", hän jatkoi hiukan ahdistuneeseen sävyyn.

Kongou totesi, että oli kuullut tarpeeksi. Hän irrotti otteensa Amiraalin kalusta, nousi jaloilleen ja puristi kätensä nyrkkiin, jota pui Shimakazen suuntaan. "Et varmasti ole parempi kuin minä! Amiraali rakastaa minua!" hän ärjäisi "rakastaa"-sanaa painottaen.

"No sittenhän sulla ei ole mitään pelättävää. Voidaan vaikka kilpailla ja kattoa kumpi on parempi... ja Amiraali painaa sit parempaa ekana!" Shimakaze sanoi ja virnisti pirullisesti, mikä sai kylmät väreet kulkemaan pitkin Amiraalin selkäpiitä. Hän ei ollut koskaan aiemmin nähnyt Shimakazea tällaisena.

Shimakazen ehdotus sai Kongoun hetkeksi vielä enemmän tukahdutetun raivon valtaan, mutta sitten hän alkoi miettiä ehdotusta tarkemmin. Amiraali ei kerta kaikkiaan voi tykätä hänestä enempää kuin minusta! Ajatus Shimakazen kaltaisesta likaisesta nartusta nöyryytettynä ja aidon rakkauden tieltä syrjään heitettynä alkoi tuntua vähitellen jopa houkuttelevalta.

Kongou astui uhkaavasti askeleen lähemmäs Shimakazea ja olisi tarttunut Shimakazea kauluksesta tai muusta kiinni, jos Shimakazella olisi ollut yllään jotain mistä tarttua. "Arvaas mitä, riisikeppi? Se on aivan loistava idea - kilpaillaan!"

"Ootteks Amiraalin kaa jo valmiita? Saaks alkaa?" Shimakaze kysyi katsomatta edes Kongouta silmiin.

"E-ei - mutta ihan mitä vaan arvon pikku... spermaämpärille", Kongou sanoi pilkallisesti ja viittoili Shimakazea kohti Amiraalia kuin paraskin paikannäyttäjä.

"No niin..." Shimakaze mutisi, astui pari askelta ja polvistui sitten Amiraalin eteen. Toivottavasti lumppu tukehtuu tuohon kyrpään, Kongou ajatteli samalla kun Shimakaze vei kasvonsa Amiraalin elimen eteen ja nautiskeleva ilme kasvoillaan otti sen suuhunsa.

Pikku hävittäjän lapsenkaltaiset kauniit kasvot suurine silmineen ja kalua puristavat pienet kädet samaan aikaan kiihottivat Amiraalia valtavasti ja aiheuttivat hänessä huolestusta. Miten noin nuoren näköinen tyttö saattaa-?

Shimakaze tiesi kokemuksesta, mitä hänen käsittelyynsä joutuneet miehet usein ajattelivat. Hän päästi Amiraalin kalun hetkeksi suustaan ja sanoi: "Hei, ei hätää - tää on ihan okei, sä et ole sairas etkä pedofiili."

Hän otti taas hetkeksi herkullisen miehisen välipalansa maisteltavakseen ja tällä kertaa liu'utti vähitellen sen koko pituuden suuhunsa. Kaikki ne lukuisat miehet, joiden kanssa hän oli koskaan nainut, rakastivat hänen syväkurkutustaan. Hän heijasi päätään edestakaisin Amiraalin liukkaan kalun varren painuessa ylös alas hänen kurkussaan, päästellen samalla pieniä kiimaisia huokauksia sitä vasten.

"Kongou ei taida pystyä tohon, vai?" Shimakaze sanoi viekoittelevaan sävyyn hiukan käheästi heti kun paljasti Amiraalin kalun mitan taas kurkustaan. Amiraali pudisti vaivoin päätään. Shimakaze nosti tämän litimärkää kalua pystyyn, hieroi sitä kevyesti ja samalla siveli kielellään sitä alapuolelta kärjestä juureen asti ja takaisin. Hän otti vasemmalla kädellään Amiraalin kivekset hyväilyynsä. Kokemuksensa ansiosta hän saattoi tuntea pelkällä kosketuksellaan, kuinka täynnä ne olivat ja kuinka ne suorastaan anoivat mahdollisuutta vapauttaa sisältönsä. Hän alkoi itsekin olla jo hurjan märkä ja tunsi, miten hänen karvaton aukkonsa vuoti esteettä mahlaansa maahan hänen allaan.

Amiraali toden totta oli jo lähellä rajojaan ja hengitti hyvin nopeasti ja pinnallisesti. Hän sulki silmänsä ja ajatteli, kuinka suloiselta Shimakaze varmasti näyttäisikään, jos hän roiskisi tämän kasvot ja kaulan siemennesteensä helmikaulanauhan peittoon...

"Näin iso sattuu varmana sitä", Shimakaze sanoi ohimennen, "jos ei tiiä mitä tekee, kato..."

Jokin naksahti yhtäkkiä Amiraalin päässä ja hän läpsäisi Shimakazea poskelle. Shimakaze, joka ei suinkaan ollut ensi kertaa tällaisen eleen kohteena, päästi Amiraalin peniksen ja kivekset otteestaan ja veti päänsä hiukan kauemmas. Itse asiassa hän oli kiihottunut hiukan lisää kyseisestä eleestä - oli joskus todella seksikästä, kun partneri ei edes vaivautunut puhumaan halutessaan siirtyä aktin seuraavaan vaiheeseen.

Amiraali ei kuitenkaan suinkaan ajatellut sitä, mihin Shimakaze oli tottunut tämän eleen liittyvän. Äskeinen äkillinen kommentti oli itse asiassa loukannut Amiraalia. Ei hän satuttaisi Kongouta, ei ikinä - ja vaikka satuttaisikin, ei hän kaivannut pikkutyttömäistä kyläpyörää neuvomaan häntä häneen rakastuneen tytön naimisessa. Yhtäkkiä hänen mielensä läpi syöksähti kauhuskenaario, joka toteutuessaan turmelisi hänen ja Kongoun "hääyön" täydellisesti.

Hänellä oli onneksi kuitenkin keino estää kyseistä kauhuskenaariota koskaan toteutumasta, tai niin hän uskoi.

"Amiraali, päätä jo!" Kongou huudahti palauttaen Amiraalin taas ajatuksistaan maan pinnalle. Amiraali katsahti tämän puoleen ja tämä lisäsi hymyillen auvoisasti: "Vaikka... kyllä kaikki tietävät kenet valitset." Sisäisesti Kongou ei tosin ollut yhtä hymyä - häntä riepoi se, että vaikka hänellä olikin hallussaan rakkauden valttikortti, hän ei pystynyt tyydyttämään Amiraalia suullaansamanlaisella taidolla kuin Shimakaze.

Shimakaze nousi polviasennostaan jaloilleen ja risti kätensä pienten rintojensa eteen. "Noooooh?..." hän sanoi kärsimättömänä.

Amiraali astui irti kiviseinämästä. Kongou sulki silmänsä, tietäen mitä tapahtuisi. Tule, Amiraali, tule ja tee minusta naisesi!... Hän nosti käsiään hiukan ja valmistautui kietomaan miehensä suloisempaan syleilyyn kuin koskaan oli maailmassa nähty.

"Hei Kongou, sä taisit just hävitä!" kuului Shimakazen pilkallinen huudahdus yhtäkkiä.

Kongoun silmät rävähtivät murtosekunnissa apposen auki ja hän näki kauhukseen, miten Amiraali kumartui antamaan Shimakazelle poskisuudelman ja silitti tämän vaaleita hiuksia. Hän tunsi alahuulensa väpäjävän tahdottomasti samalla kun hän etsi jotakin sanottavaa, mutta ei kerta kaikkiaan ollut mitään mitä hän saattoi sanoa. Sielunsa silmin hän saattoi nähdä nähdä sydämensä muuttuvan pikimustaksi ja elämän valon sammuvan silmistään. Amiraali... miten voit pettää minut näin? Hänen jalkansa antoivat polvista myöten ja hän lysähti maahan polvilleen selkä kumarassa tukien itseään käsiinsä.

"Hyvä tyttö. Hetkinen..." Amiraali sanoi Shimakazelle poskisuudelmansa jälkeen hiukan piruilevalla ja kylmällä äänensävyllä. Hän nousi jälleen koko mittaansa ja kyykertyi sitten puolestaan epätoivon ilme kasvoillaan vaikeroivan Kongoun puoleen.

"Kongou, tahdon san-"

"Ei ole mitään puhuttavaa!" Kongou kivahti.

Amiraali tiesi, että hänellä ei ollut paljoa aikaa, joten hän riuhtaisi Kongouta kaulasta ja hartioista likemmäs itseään, pyyhkäisi tämän hiuksia nopeasti hiukan sivuun ja kuiskasi asiansa tämän korvaan. Hän toivoi, että tyttö kuulisi ja ennen kaikkea ymmärtäisi kaiken.

"Kongou, kuuntele! Otan ensin Shimakazesta luulot pois, että hän ei voi häiritä meitä. Tiedän että haluat täydellisen 'hääyön', enkä halua että mikään menee pieleen. Laita silmät kiinni ja kädet korviin niin kestät kyllä."

Jotakin jäi Amiraalin mielestä vielä uupumaan. Hän käänsi Kongoun kasvot itseensä päin, kuiskasi "rakastan sinua" ja suuteli tätä puoliväkisin. Amiraali ei enää ollut täysin varma, valehteliko nuo kaksi sanaa sanoessaan vaiko ei.

"Amiraali~!" Shimakaze kitisi sanaa pikkutyttömäisesti ärsyttävästi venyttäen.

Samalla kun Shimakaze levitti Kongoun valkoisen pyyhkeen maahan ja asettui selälleen sille Amiraalin shortsit tyynynään, Kongou jäi lähes katatonisena istumaan paikoilleen. Amiraali... ei pettänytkään minua?! Hän pyyhkäisi silmiään, hymyili varovaisesti ja vetäytyi sitten istumaan selkä kiviseinää vasten, samalla kun sulki silmänsä ja painoi kädet korvilleen. Pian!... hän ajatteli toiveikkaana ja täytti mielensä parhaansa mukaan mahdollisimman positiivisilla mietteillä, jotta sai Amiraalin kohta lähettyvillä alkavan toisen naisen lemmensession pois ajatuksistaan.

Amiraali asettui polvilleen pyyhkeelle Shimakazen kapeiden reisien väliin ja kumartui tämän ylle. Hänen kalunsa läpsähti vasten Shimakazen alavatsaa tahrien sen runsaana valuviin esinesteisiinsä. Shimakaze kosketti toisella kädellään Amiraalin poskea ja sanoi: "Ja Amiraali hei... mä en oo mikään pikkutyttö... mua saa naida kunnolla." Hän pakotti Amiraalia nousemaan hiukan, otti tämän kalun toiseen käteensä ja vei sen vasten levitettyjä vaginanhuuliaan, jolloin Amiraali tunsi jo terskassaan Shimakazen sisältä huokuvan lämmön.

"Saatkohan sä mua ees tulemaan?" Shimakaze sanoi hiukan ilkeilevään sävyyn ja irrotti otteensa Amiraalin kalusta, kietoen kätensä taas kevyesti tämän ympärille.

Amiraali tunsi, että odotusta ja viivytystä oli ollut jo riittämiin. Kohta nähdään ketä sattuu.

Yhdellä voimakkaalla, nopealla ja varmalla työnnöllä Amiraali survaisi miehuutensa koko mitan Shimakazen sisuksiin. Tuntiessaan Shimakazen lämmön, puristuksen ja kosteuden ympärillään Amiraali ei voinut olla päästämättä pientä nautinnontäyteistä voihkausta - Iowa ei koskaan ollut tuntunut yhtä hyvältä.

Se, mitä Shimakaze teki, oli paljon odottamattomampaa. Hän likisti tahdottomasti Amiraalia kovemmin kohti ja päästi ilmoille pitkän, paksun, kovaäänisen ja ennen kaikkea rivon parahduksen reväyttäen suunsa apposen auki samalla kun puristi silmänsä kiinni. Amiraali oli hetken sairaalla tavalla tyytyväinen itseensä - mahtoi nyt Shimakazea tehdä kipeää. Tämän huokaukset, nopeat hengenvedot ja koko vartalon vapina, samalla kun Amiraali tunsi tämän vaginan otteen hänen kalustaan hetkellisesti tiukkenevan entisestään ja sitten jälleen hellittävän, teki kuitenkin selväksi, että kyse oli aivan muusta.

"S-saithan sä..." Shimakaze sai vaivoin sanotuksi huohotuksensa lomassa orgasminsa laannuttua. Tehtävän helppoudesta yllättynyt Amiraali oli vetämässä itsensä ulos Shimakazen sisuksista, mutta tämä halasi häntä pikkutytöksi valtavan lujaa, heitti jalkansa tämän selän ympäri ja puhisi hengenvetojensa lomassa: "Et nyt mee mihinkään... loppuun asti... mun sisään... nauti musta... niinku mä susta!..."

Amiraali teki työtä käskettyä. Hän äännähti jotakin hyvin epämääräistä nautiskelevaan sävyyn samalla kun alkoi varovaisesti työnnellä edestakaisin Shimakazen naiseuteen. Tapa, jolla Shimakazen märät seinämät imivät hänen paksua varttaan yhä syvemmälle samalla sitä tiukasti hyväillen, oli uskomattominta mitä Amiraali oli koskaan tuntenut, ja hän antoi asian nopeasti näkyä ilmeissään ja ääntelyssään. Shimakazekin päästeli pikkuisia nautinnon inahduksia - oli niin kauan siitä, kun hän oli saanut härnätyksi tai vietellyksi jonkun naimaan kanssaan.

Shimakaze katsoi Amiraalia silmästä silmään tämän jatkaessa lantionsa edestakaista liikettä. Taas yks kundi lisää mun listalle, tosi komeekin vielä... hän ajatteli tyytyväisenä ja hymyili. "Hei Amiraali... oot tosi söpö... kun oot noin kiimassa..." hän sanoi ja silitti kevyesti Amiraalin hiuksia ja poskia, samalla kun puristi jaloillaan tätä kevyesti itseään kohti. Amiraali, joka ei suorastaan ajatellut olevansa kiimassa, vastasi kiihdyttämällä tahtiaan jolla tyydytti Shimakazea, samalla kun alkoi jo tuntea olevansa lähellä laukeamispistettä.

Amiraalin kalun sykkiminen hänen sisässään ei jäänyt Shimakazelta huomaamatta ja hän ymmärsi, että hänen partnerinsa oli jo orgasmin partaalla. Hän otti pikku käsillään Amiraalia vyötäröltä kiinni, pakotti puoliväkisin tämän lopettamaan kiihkeän työntelynsä ja nousi sitten pystyyn tämän alta. Seuraavaksi hän otti pyyhkeen, heitti sen olkapäilleen ja asettui vasten seinämää. Seisten yhdellä jalalla nostaen hetkeksi vasemman jalkansa kulmaan, joka olisi saanut balettitanssijan vihreäksi kateudesta, hän levitti jälleen litimärän pinkin lihansa sormillaan Amiraalille.

"Oon varma että oot myös vahva etkä vaan komea - ota mut niin että pidät mua käsissäs!" hän sanoi viekoittelevalla äänellä.

Amiraali tuli lähemmäs, tarttui Shimakazea vyötäisiltä molemmin käsin ja laski katseensa jalkoväliinsä, ihastellen kuinka helposti hänen kalunsa liukui Shimakazeen. Hän tarrasi kunnolla kiinni ja nosti tytön toisenkin jalan ilmaan, jolloin tämä kietoi alaraajansa jälleen hänen ympärilleen. Shimakazen alapään puolestaan kietoessa Amiraalin kalun uudelleen tuttuun suloiseen hyväilyynsä Amiraali tunsi jo valtavaa halua päästää lastinsa ulos. Hän vei kätensä tytön selkäpuolelle ja otti tämän tiukasti itsensä ja seinämän väliin samalla kun tunsi kalunsa alkavan jälleen sykkiä valtavalla voimalla.

Shimakaze alkoi voihkia kovaäänisemmin suoraan Amiraalin korvaan, ja Amiraali päästi matalan huokauksen vastaukseksi. Shimakaze käänsi Amiraalin kasvot kohti omiaan ja sanoi makealla äänellä silmät liekehtien: "Ootko valmis? Voidaan tehdä se kimpassa..." Hän hieroi kiinteitä reisiään Amiraalin hikistä selkää vasten ja antoi Amiraalin rintakehän hieroa nöpöttäviä nännejään vasten samalla kun valmistautui henkisesti lähestyvään orgasmiin.

Ei kestänyt kuin hetken, kun nautinnon aalto iski kumpaisenkin yli. "Shimakaze!-" Amiraali sihahti hampaidensa välistä juuri, kun hänen ensimmäinen valtava lastinsa viimein purskahti Shimakazen sisuksiin. Hänen kaluaan kihelmöi ihanasti kärjestä juureen asti lastin ryöpsähdellessä tytön vaginan pehmeyteen ja orgasmin rutistaessa niin hänen kuin Shimakazenkin kehoa. Hän laski kätensä Shimakazen selän takaa tämän lanteille ja painoi tätä voimakkaammin alas kaluunsa samalla kuunnellen tämän kovaäänisiä kiimaisia parahduksia ja jatkaen syviä työntöjään lantiolihaksillaan. Hän tunsi selvästi, kuinka paksua ja kermaista hänen Shimakazeen sykäyksinä ryöppyävä spermansa oli ja kuinka hyvältä tuntui antaa tytön supistelevan, puhtaaksi nautinnoksi muuttuneen vaginan täyttyä siitä. Hän otti Shimakazea vielä tämän pikku pakaroista kiinni ja antoi viimeisten pisaroidensa tulla ulos, kunnes huokasi viimein syvään tyytyväisenä.

Shimakaze suuteli Amiraalia vetisesti ja hiukan veltosti samalla kun tämä antoi lopahtaneen kalunsa viimein luiskahtaa ulos hänen sisältään. Sessio oli ollut Shimakazelle niin nautinnollinen, että hän ei pysynyt pystyssä Amiraalin laskiessa hänet alas, vaan lysähti tämän kädestä kiinni pitäen hellästi maahan, vuotaen samalla vuolaasti vaginanhuultensa välistä ulos valkeankuulasta spermaa. Hän asetti kätensä vaivoin päänsä alle ja sulki silmänsä, samalla kun hymyili leveästi.

"Amiraali... toivottavasti nussit mua vielä monta kertaa uudestaan!..." hän huokasi ja tunsi olonsa suloisen lämpimäksi. Amiraali suki Shimakazen hiukan sekaisin menneitä hiuksia vähän parempaan järjestykseen ja suuteli tätä poskelle, sitten hän repäisi hiestä kostuneen pyyhkeen tämän harteilta ja heitti sen olalleen.

Sitten... täysin erilainen nainen... Amiraali asteli yhä silmät kiinni ja korvat ummessa nököttävän Kongoun luokse.

"Herätys..." Amiraali sanoi lempeästi.

"Vi-vi-viimeinkin!..." Kongou änkytti avattuaan silmänsä ja paljastaessaan korvansa. Hän ei ollut voinut olla kuulematta hiukan Shimakazen ja Amiraalin ääntelyitä peitettyihin korviinsa asti ja oli taas vuodattanut muutaman kyyneleen, vaikka suurin osa olikin onnistuneesti pysynyt hänen kyynelkanavissaan. Ei Amiraali [b]oikeasti[/b] rakastele vierasta naista, se on vain esitystä, hän oli parhaansa mukaan rationalisoinut tilannetta itselleen, kerta toisensa jälkeen.

Amiraali pyyhkäisi hänen poskeaan kevyesti sormellaan. "Nyt ei tarvitse enää itkeä", hän sanoi ja lisäsi uhkarohkeasti, "koskaan."

"Niin..." Kongou kuiskasi samalla kun hänen suupielensä kääntyivät yhä enemmän ylöspäin. Hän laski Amiraalin käden kasvoiltaan ja kietoi hänet halaukseen, juuri kuten oli aiemmin suunnitellutkin. Amiraali tuntui paljon hikisemmältä kuin aiemmin, mutta hän yritti olla välittämättä.

"I-imenkö sitä vielä?..." Kongou kysyi halauksen päätteeksi.

"On se vähän... sen tarpeessa", Amiraali sanoi hiljaa ja hymyili varovaisesti. Kongou kumartui jälleen hänen eteensä ja hän otti taas tukea seinämästä, aivan kuin Shimakazea ja tämän tuomaa häiriötä ei olisi koskaan ollutkaan.

Vaikka Amiraalista mikään ei ollut muuttunut, Kongou huomasi tiettyjä eroja Amiraalin kalussa verrattuna aiempaan. Ensinnäkin se oli alkuun paljon veltompi ja löysempi hänen aloittaessaan sen maistelun, ja toiseksi siinä maistui makuja, joita aiemmin ei ollut maistunut. Kongouta inhotti hiukan kuvitella, että osa mausta oli peräisin toisesta naisesta, mutta hän nieli ylpeytensä, kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti. Pian hänen käsillään ja suullaan ahkeroimisensa alkoikin tuottaa tulosta ja paksu lihaisa elin kaartui jälleen jäykkänä ylöspäin kaikessa komeudessaan. He olivat valmiita, hän saattoi tuntea sen, joten hän vapautti Amiraalin kalun hyväilystään.

"Hääyö..." hän kuiskasi kasvot punoittaen ja lipaisi alahuuleltaan jotakin Amiraalista ulos vuotanutta.

Amiraalin olkapäällä roikkuva pyyhe luisui alas Kongoun tarratessa sen alaosaan ja heittäessä sen taaksensa. Levitettyään sen hän kellahti sille selälleen ja asetti kätensä jalkojensa väliin, kuljettaen sormeaan pitkin märkää vulvaansa, kuten oli tehnyt niin monta kertaa surumielisenä yksin sängyssään. Hän levitti varovasti ulompia huuliaan paljastaakseen kaikkeinpyhimpänsä Amiraalilleen, joka tunsi erektionsa saavuttavan viimein kovimman mahdollisen intensiteetin. Hän kumartui naistaan kohden ajatellen, että tämä ansaitsi saada odotuksestaan ja uskollisuudestaan palkkion.

Kongou hämmentyi hiukan Amiraalin laskiessa itsensä liian eteen ja painaessaan kasvonsa kohti hänen haarojaan. Oh golly, hän aikoo-! hän ehti ajatella ennen kuin tunsi tämän kielen työntyvän sisäänsä. Hän värisi ja huokasi onnesta ja nautinnosta tuntiessaan sisuksissaan ensi kertaa jonkun toisen kosketuksen - ja Amiraalin kosketus oli kerta kaikkiaan täydellinen. Pieni ääni hänen sisällään sanoi, että Amiraalin taidot olivat luultavasti Iowan kanssa saatuja. Ei! Amiraali on luonnostaan täydellinen naisen nuolija! hänen mielensä vallitseva ala syöksyi vastustamaan ajatusta. Minun nuolijani!

Tietysti Kongoun pieni ääni oli oikeassa - Amiraali oli Iowan karvatonta alapäätä nuollessaan oppinut paitsi tyydyttämään naisen suullaan, myös ennen pitkää nauttimaan tämän mausta. Kongoun pehmeän pikku karvaviivan alta vuolaana valuva nektari ei siis ollut Amiraalille erityinen haaste hänen jatkaessaan tämän työstämistä kielellään. Amiraali tunsi Kongoun painavan häntä takaraivosta haaroihinsa, samaan tapaan kuin hän oli koskettanut tätä aiemmin, ja hän yritti parhaansa mukaan saavuttaa vielä syvempiä syvyyksiä tämän naiseudessa.

"Jatka... jatka... jatka~!" Kongou uikutti ja vapisi yhä enemmän. Hän puristi kiinteät reitensä Amiraalin pään ympärille - hän ei ollut oikeastaan varma pitikö tämä siitä, mutta hän ei oikeastaan välittänyt. Ei Amiraali ainakaan lopettanut eikä edes hidastanut, joten Kongou nosti kätensä tämän hiuksista ja kouri rintojaan ja sormeili jämäkkänä nöpöttäviä nännejään molemmin käsin.

"Voi, Amiraali!..." Kongou yritti puhutella miestään, mutta hänen äänensä murtui kiimaiseen huutoon kesken sanan. Amiraali tunsi kiihottavan värähdyksen myös itsessään ja hänestä tuntui, että olisi kohta tehnyt työnsä Kongoun kanssa suun osalta. Hän kiihdytti hiukan tahtia jolla lipoi tämän sisuksia, sitten hän siirtyi tämän klitoriksen pariin. Aivan pian hänen työnsä olikin tehty, kun Kongou pitkällisen ulvahduksen suustaan päästäen vihdoin antoi periksi orgasmille ja hänen nesteensä roiskuivat pitkin Amiraalin kasvoja ja suoraan tämän suuhun. Amiraali kulautti kurkkuunsa sen mitä pystyi ja nosti päänsä Kongoun jalkojen välistä, jahka tämän orgasmi hellitti ja tämän jalkojen puristus lakkasi.

"Aika... satuttaa sinua?" Amiraali sanoi kömpiessään eteenpäin Kongoun päälle käsiensä varaan ja virnisti typerästi.

"Et uskaltaisi", Kongou sanoi ja hymyili, vaikka olikin hiukan hämmentynyt.

"En tietenkään. Minähän rakastan sinua." Valhe tuli joka kerta helpommin ja helpommin, jos se oli enää valhe ollenkaan.

Kongou kosketti Amiraalin poskea kevyesti, jolloin tämä kumartui häntä kohti. "Mi-minäkin sinua..." hän sanoi hädin tuskin kuuluvalla äänellä. Hän laski kätensä tämän poskelta ja oli kiertämässä sen Amiraalin niskan taa, kun Amiraali yhtäkkiä päästi pienen tuskaisen äännähdyksen ja hän huomasi, miten tämän oikealla poskella kiilsi noin senttimetrin mittainen punainen verinen viilto.

"Ap-apua! An-anteeksi, olinko se minä... anteeksi niin hirveästi!" Kongou hätääntyi ja vilkaisi kättään jota oli juuri siirtänyt. Pieni määrä verta kiilsi hänen keskisormensa kynnen kärjessä. Hän painoi kämmenensä vasten Amiraalin poskea paremman puutteessa anteeksipyytelevä ilme kasvoillaan. "I-i-ihan oikeasti, anteeksi... sattuuko?"

"Vähän... taisitkin sinä satuttaa minua, eikä toisinpäin", Amiraali sanoi yrittäen olla näyttämättä kipua ilmeessään ja hymyili.

"Ei meidän ta-tarvitse... vo-voin odottaa hä-hääyötä kunnes olet-"

"Tehdään se... nythän... vaimonikin on niin märkä jo valmiiksi", Amiraali sanoi iskien vaivalloisesti silmää ehtimättä edes jäädä hämmästelemään sanavalintaansa. Hän nosti jälleen täyteen erektioon paisuneen kalunsa vasten Kongoun naiseutta, sipaisi sillä tämän klitorista ja laski sen sitten tämän lämpimälle aukolle, johon hellästi alkoi painaa itseään sisään.

Nyt se tapahtuu! Kongou ajatteli ja kylmät väreet kulkivat yhtäkkiä pitkin hänen selkäpiitään.

Hänen neitseellinen, liukas lihansa venyi ja lopulta päästi Amiraalin kalun pään luiskahtamaan sisälle sitä suloisesti puristaen. Kongou päästi nautiskelevan voihkauksen samalla kun hänen äänensä jälleen murtui ja hän hytisi entistä enemmän tuntiessaan vaginansa seinämien venyvän.

Amiraali oli yhtäkkiä kuin huumattuna. Hän työnsi itseään syvemmälle, välittämättä mielensä esille kaivamista muistoista toisesta kauniista neidosta, jonka kanssa oli samassa asennossa jakanut ensimmäisen kertansa joskus jossain... Hänen kalunsa oli pakko saada tulla upotetuksi täysin Kongoun rakastavaan lämpöön. Se peittyi tämän kosteuteen ja sykki kuumana ja timantin kovana tiukassa hyväilyssä. Hän veti sen kärkeä lukuun ottamatta ulos, ja häneen iski valtava halu saada vielä niin paljon lisää. Hän asetti kätensä Kongoun vyötäisille.

"Ei kai satu?" Amiraali kuuli itsensä sanovan.

"I-i-ihan vähäsen... mutta se on o-okei, kun on kyse... s-s-sinusta", Kongou vastasi lempeästi hymyillen, samalla kun piti yhä kättään Amiraalin poskella. Hän levitti jalkojaan varovasti lisää, jotta Amiraalin olisi helpompi päästä syvemmälle häneen. Amiraali antoikin miehuutensa liukua varovaisen ja hitaan työntelynsä aikana vähitellen syvemmälle ja syvemmälle. Hän nosti yläruumistaan hiukan nähdäkseen omin silmin elimensä tyydyttämässä Kongouta ja kuinka se kiilsi aina vain kirkkaammin Kongoun hunajan kastellessa sen.

Vähitellen kaikki kivun merkit katosivat Kongoun kasvoilta ja hän alkoi hymyillä vienosti. Oikeastaan hän olisi halunnut nauraa - hän oli voittanut kaikki esteet jotka hänen eteensä oli asetettu, ja hän oli nyt Amiraalin nainen ja tämä hänen miehensä. Hän otti kätensä pois Amiraalin poskelta - haava ei vuotanut enää. Hän asetti molemmat kätensä punaisille poskilleen ja puristi käsivarsillaan rintojaan yhteen.

Amiraali ei voinut taaskaan olla ajattelematta alitajuisesti murtosekunnin ajan toista naista ja tämän suuria rintoja kun painoi suunsa Kongoun vasenta rintaa vasten. Hän lipoi hellästi tämän nänniä ja otti sitten sen suuhunsa, imeskellen sitä samalla kun hidasti hiukan tahtia jolla työnteli lantiotaan. Kongou huokaili onnellisena Amiraalin tyydyttäessä häntä kaikkialta oikeista paikoista, samalla kun tunsi - tai ainakin uskoi - liittyvänsä yhteen tämän kanssa niin ruumiin kuin sielunkin suhteen. Tämä hetki saisi jatkua vaikka ikuisesti...

Viesti tarpeesta vapauttaa siemenlasti alkoi jälleen singahdella Amiraalin kiveksistä tämän aivoihin. Hän puristi Kongoun syleilyynsä tämän tehdessä samoin ja he antoivat märän ihon painua toinen toista vasten, samalla kun he huokailivat ja voihkivat toistensa korvaan. Vielä märkä kielisuudelma ja kunkin kieli kieppumassa toisen kielen ympärillä varmistivat Amiraalille, että hän tulisi minä hetkenä hyvänsä jos jatkaisi samaa tahtia, eikä hän ollut vielä saanut kylliksi - kuten ei Kongoukaan.

Kumpikin päästi irti toisesta, ja Amiraali nousi hetkeksi Kongoun päältä vetäytyen samalla Kongoun sisältä, niin että molempien tuntema lämpö ja nautinto lakkasivat hetkeksi. Heiveröisen tytön kiepauttaminen ympäri ei ollut hänelle temppu eikä mikään. Kongou kikatti Amiraalin kumartuessa halaamaan häntä takaapäin, yhä ojossa seisovan kalun painuessa vasten hänen peräänsä. Häntä ei oltu siunattu samanlaisella muhkealla kuplapepulla kuin Iowaa, mutta hänen timmi takapuolensa oli Amiraalin mieleen yhtä kaikki. Halattuaan Kongouta Amiraali ottikin tämän pakarat käsiinsä ja puristeli ja siveli niitä kevyesti.

Shimakaze sattui raottamaan silmäluomiaan herättyään nautinnollisesta unestaan ja vilkaisi alkuun täysin mielenkiinnottomasti edessään makaavia rakastavaisia. "Hmm... oispa tollanen perse... jätkille... kähmittäväks..." hän mutisi hyvin hiljaa, eikä voinut olla tuntematta hiukan kateutta, kunnes vaipui jälleen uneen.

"Ta-ta-takaapäin?" Kongou kysyi epävarmana. Hän kumartui hiukan syvempään käsiensä varassa irralleen Amiraalista, niin että hänen hunajaa tihkuva vulvansa ja sitä reunustava pehmeä karvoitus paljastui tämän katseelle. Hän nosti kätensä ja levitti hiukan huuliaan paljastaen kiiltävää lihaansa vielä enemmän.

Amiraali hymähti tyytyväisenä ja hyväksyvänä, nosti oikean kätensä Kongoun pakaralta ja tarttui kaluunsa, jonka ohjasi tämän pakaroiden väliin. Hän valutti sitä alaspäin, kunnes saavutti Kongoun vaginanhuulet ja jälleen työntyi tähän. Alkaessaan jälleen lantionsa edestakaisen liikkeen Kongoun takapuoli painui suloisesti häntä vasten joka työnnöllä. Kongou nousi takaisin käsiensä varaan, vaikka olisikin halunnut vain lysähtää alas alistuneena ja antaa Amiraalin tyydyttää hänet ja itsensä. Häneltä pääsi toinen toisensa perään pieniä, kevyitä huokauksia, jotka olivat musiikkia Amiraalin korville.

Työntelyään jatkaessa Amiraali antoi käsiensä soljua pitkin Kongoun vartaloa ja sen sileää ihoa - pakaroilta lantiolle, lantiolta vyötärölle ja lopulta vyötäröltä hiussuortuvien läpi ylös tämän ees taas hytkyville rinnoille. Hän puristi ne käsiinsä ja tunnusteli niiden muotoa ja pehmeyttä. Annettuaan niille hetken hieronnan hän otti Kongoun nännit sormiensa väliin ja alkoi hyväillä niitä. Kongou tunsi säkenöivän nautinnon, jota Amiraali hänen rintoihinsa toi, ja hänen huokauksensa voimistuivat, samalla kun Amiraali painui vielä hivenen lähemmäs häntä ja nopeutti hiukan tahtiaan.

"Kongou... voi Kongou!" Amiraali lipsahti avuttomana puhuttelemaan naistaan omien kiimanhuokaustensa lomassa. Hän tunsi omien rajojensa olevan jo lähellä painaessaan kasvonsa edessään lepääviin kiiltäviin suklaanruskeisiin hiuksiin. Haistaessaan niiden suloista tuoksua syvään henkeen hän alkoi heti työnnellä entistäkin lujempaa, jahdaten jo tietoisesti lähestyvää orgasmiaan. Hän puristi jälleen Kongoun rinnat käsiinsä ja puolittain kiskoi itseään tämän sisään ottaen tukea niistä.

Amiraalin työnnellessä yhä nopeammin hänen sykkivä, ees taas hierova valtava kalunsa sai Kongoun silkkisen pehmeät seinämät supistelemaan kiitollisena tiukasti mutta hellästi sen ympärille. Kongou tunsi kylmien väreiden kulkevan jälleen kulkevan pitkin selkäpiitään samalla kun sielunsa silmin näki lähestyvän autuuden aallon - Amiraali oli toden totta sysännyt hänet pikamatkalle kohti ensimmäistä rakastellessaan saamaansa orgasmia. Kunpa se tapahtuisi meille yht'aikaa... se olisi merkki ihanasta, puhtaasta, todellisesta rakkaudesta! hän ajatteli vuorenvarmana.

"Amiraali..." Kongou huokaisi äänekkäästi kiihotuksessaan. "Amiraali, rakkaani!" hän parahti ja sai tiuskahdetuksi: "Tehdään se!"

"Kyllä... rakas!"

Noustessaan ihanaan, taivaalliseen kliimaksiin Amiraali tunsi Kongoun tiukan vaginan supistelevan tytön voihkiessa kovaan ääneen, kun valtava, suloinen orgasmi sai vihdoin koko tämän hennon vartalon vapisemaan. Tahdottomasti Amiraali sysäsi purkautumaisillaan olevan miehuutensa täyden pituuden neidon sisuksiin, hänen kiveksensä supistuivat ylös ja ihana lämmin tunne tuntui nivustenpohjilla, kun hän päästi viimein ensimmäisen ryöpsähdyksen lastistaan Kongoun pehmeyteen. Tyttö haukkoi henkeään tuntiessaan valtavan, ihanan roiskauksen sisällään. Amiraali huudahti tapahtuneesta valtavasta paineenpäästöstä haaroissaan ja jatkoi heti nopeaa työntelyä Kongoun sisään samalla kun kaatui entistä syvemmälle tämän ylle. Hän ääntelehti avuttomasti tytön hiuksiin, kun uusia kihelmöivän kuumia, paksuja ryöppyjä roiskui tämän naiseuteen hänen lantionsa tehdessä heikentyneitä mutta nopeita työntöjä.

Kongou suorastaan tulvi Amiraalin spermasta. Hän työnsi vaivoin takapuoltaan tätä vastaan - Amiraalin mahtava lasti oli jotakin, minkä hän halusi sisälleen vihoviimeistä tippaa myöten. Amiraali henkäisi uudelleen sisään Kongoun hiusten tuoksua ja sai mahtavan kiihotuksen hetken, joka ajoi hänet vielä viimeiseen puhtaasta himosta muodostuneeseen työntöön Kongoun kuumana ja litimärkänä supistelevaan vaginaan. Kongou huokaisi raskaasti Amiraalin nytkähtäessä yllättäen vielä kerran ja päästäessä viimeisen ryöppynsä syvälle tytön sisälle, samalla kun antoi kättensä vihdoin hieman hellittää lujaa otettaan Kongoun rinnoista. Tämän kädet antoivat oitis periksi ja hän rojahti alas rinnoilleen, jatkaen pienten, suloisten huokausten sarjaansa. Amiraali veti hetken hengähdystauon jälkeen kalunsa ulos Kongousta ja katsoi kuinka helmenvalkea kuuma sperma pulpahteli tytön aukosta ulos, valuen pitkin tämän huulia ja lopulta alas pyyhkeelle.


Saippuaa ei ollut, mutta riittävällä huuhtelulla hän ja tytöt varmasti saisivat itsensä jokseenkin normaalin hajuisiksi ja näköisiksi.

"Ei viitsi kuunnella Iowan piruilua - sellaista 'jaahas, tehän taisitte oppia uusia juttuja?', tiedättehän? Joten hop hop, pesuun." Omaan tilaansa tyytyväinen Amiraali viittasi Kongouta vesisuihkun alle. Tämä nyökkäsi, nousi istumasta seinämää vasten ja astui Amiraalin tilalle peseytymään. Shimakaze, joka makasi raajat levällään maassa, ei vastannut mitään, kunhan pyöräytti silmiään - häntä ei juuri kiinnostanut, mitä Iowa heistä sanoi tai jätti sanomatta.

Istuessaan seinämää vasten ja katsellessaan Kongouta ja tämän kiiltävää vartaloa vesisuihkun alla Amiraali antoi vähitellen tilanteen upota tajuntaansa. Kaunis tyttö, joka oli tunnustautunut hänen rakastajakseen, oli viettänyt ensimmäisen kertansa hänen kanssaan. Hän oli itsekin kutsunut tätä vaimokseen. Mutta entä Iowa? Amiraali ajatteli epätoivoisena, hän pettyisi kamalasti!

"Missä teidän uimapukunne ovat?" Amiraali kysyi ohimennen.

"S-siinähän ne on kiven päällä..." Kongou sanoi, sukien hiuksiaan samalla tavoin kuin Amiraalin ensimmäisen kerran hänet suihkuttelemassa nähdessään. Amiraali vilkaisi sivulleen ja näki Kongoun bikinit ja Shimakazen ohuen valkoisen uimapuvun kivenmurikalla. Molemmat olivat jo varmasti kuivuneet täysin, sen verran kauan oli suihkuttelu ja akti kestänyt.

Shimakazen siirryttyä laiskoin askelin vuorostaan peseytymään Kongou puki nopein liikkein jälleen vaatteensa. Kun katsoi häntä siveellisessä ranta-asussaan hymyillen viattomasti, Amiraali saattoi hädin tuskin kuvitella, että tuokiota aiemmin Kongou oli ollut niinkin rivo ja seksuaalinen olento. Hän sai Kongoulta suudelman poskelle ja tämä istui hänen vierelleen hiekan ja kuolleen ruohon sekaan.

"K-kutsuthan minua kuitenkin aina tästä lähtien..." Kongou aloitti ja keskeytti kerätäkseen rohkeutta, "vaimoksi?"

Amiraali oli kerta kaikkiaan mykistynyt. Yhden ainoan lemmen hetken jälkeen häntä vaadittiin jo nimittämään partneriaan vaimoksi - ja Kongoun ilme oli vakavoitunut sen verran, että kyse ei voinut olla vitsistä tai liioittelusta. En minä ollut tosissani, herranen aika! Vaikka rakastaisinkin häntä, niin rajansa kaikella!

"Kongou..." Amiraali sanoi, "ehkä... sinä etenet nyt vähän... liian nopeasti?"

"En!"

"Tarkoitan, emme me ole kovin tuttuja toisillemme - olemme vain kerran harrastaneet seksiä, siinä kaikki." Hän kumartui halaamaan Kongouta, toivoen että kokemus ei olisi niin kova tälle hänen niin tehdessään.

Kongou kuitenkin irrottautui hänen otteestaan ja sanoi: "Mut-mut-mutta en minä olisi tehnyt sitä jos et olisi sanonut että pidät minusta... ja ellei Iowa olisi ehtinyt ensin! Minun piti saada sinut itselleni mahdollisimman nopeasti, s-siinä kaikki..." Hetken hiljaisuuden perästä hän lisäsi "en ole mikään halpa huora joka t-tekee sen kenen tahansa kanssa..." ja nyökkäsi varovaisesti mutta merkitsevästi Shimakazen suuntaan.

"Kyllä me voimme tutustua..." Amiraali sanoi rohkaisevalla äänensävyllä.

"Hyvä!" Kongou hihkaisi ja suuteli Amiraalia suulle. "Voin laittaa teetä, tarjota skonsseja ja... sopiiko torstaina? Tule meidän siskosten huoneeseen."

Amiraali nyökytteli. Ehkä, ehkä hän vielä joskus kutsuisikin Kongouta vaimokseen säännöllisesti ja pysyvästi.


Aurinko paistoi yhä esteettä ja korkealta, kun Amiraali, Shimakaze ja Kongou pelmahtivat ulos laavakiviseinämän aukosta takaisin hiekkarannalle. Kaikki näyttivät ulkoisesti aivan samalta kuin lähtiessäänkin - Iowa ei huomaisi mitään, Amiraali oli siitä varma, jos kaikki vain pitäytyisivät peitetarinassa.

"Sanotaan sitten vain, että kävimme viilentymässä sen vesisuih-" Amiraali muistutti heidän kävellessään kuumassa hiekassa, mutta keskeytti huomatessaan heidän edessään etäällä jotain outoa. "Hetkinen, kuka tuo on?" hän ihmetteli ääneen ja kädellään osoittamalla kiinnitti kumppanustensa huomion havaintoonsa.

Heidän lähestyessään viltillä yhä lojuvaa Iowaa erottui ennen pitkää tämän vierestä toinen pitkä vaalea hiuskuontalo, naisen mitoissa olevaa vartaloa peittävä harmaa yksiosainen uimapuku, jonka halki kulki vierekkäin musta ja valkoinen raita, sekä samanmallinen koppalakki, jossa oli sivuille sojottavat antennit.

"Bismarck?!" Amiraali, Shimakaze ja Kongou totesivat yllättyneinä poikkeuksellisesti lähes yhteen ääneen.

"Kyllä vain!" Iowa vastasi tämän puolesta samalla kun aukaisi virvoitusjuomapullon.

Saksalainen käänsi aurinkolasien osin peittämät kasvonsa heihin päin ja sanoi laiskasti: "Hallo. Kuulin Iowalta, että eräät lähtisivät tänään huvittelemaan rannalle. Tut mir Leid, en päässyt tulemaan aiemmin..."

"Kivaa kun kuitenkin tulit! Vielä me ehdimme tehdä vaikka ja mitä!" Iowa hihkaisi iloisena, mutta Bismarck hiljensi hänet kädenliikkeellä.

"Kuulin myös, että eräs kuuma könsikäs olisi täällä", hän sanoi ja laski aurinkolasejaan nenänvarrellaan niin, että hänen teräksensiniset silmänsä paljastuivat. "Und er sieht ja ganz gut aus ..." hän lisäsi ja nuolaisi huuliaan silmäillen Amiraalin houkuttelevaa alastonta ylävartaloa.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.