Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Salaliitto- ja harmageddonteorioitsijat: Lopun ajat ovat nyt ihan oikeesti (melko varmasti) lähellä

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

14. tammikuuta 2009

JOKIN SAIRAS FOORUMI, INTERNET – Hikipedian lehtimies sai tänään tilaisuuden päästä haastattelemaan Suomen maailmanloppua ja salaliittoteorioita julistavien vastakulttuurillisen itsenäisen rohkean totuudenpuhuvina itseään pitävien ihmisten liittoa ynnä yhdistystä (SMSJVIRTIPILY) edustajaa Petri Mutu Hörhö-Trolleliniä. Hörhö-Trollelin puhuu itsevarmasti tulevien luonnonkatastrofejen, maailmanloppumisien, jumalten suorittamien oikeudenjakamisien ja ihmiskunnan romahdusten puolesta. ”Nyt o monta luonnonmullistusta tulossa ja eiköhän me kaikki johonkin niistä kualla”, kiteyttää Hörhö-Trollelin ponnekkaasti.

Mutta onko perusteita uskoa, että näin todella olisi? Itse asiassa on, ja hyvin paljonkin, samoin kuten aina menneisyydessä. Hörhö-Trollelin painottaakin, että ehkä maailma onkin jo loppunut vähintään kerran[1], ja voi loppua pian uudestaankin. Nimittäin supertulivuori Yellowstone on mitä todennäköisimmin aikeissa purkautua. Jopa Wikiuutiset mainitsee asiasta, ja Hörhö-Trollelinin mukaan tämä vahvistaa Yellowstonen todella purkautuvan pian meidät kaikki perussuomalaiset tallaajat tappaen. ”Vaikka suomenkieliset Wikimedian projektit yleisesti ottaen ovatkin svekomaanien propagandaa, jonka suoltamista RKP tukee rahallisesti kulissien takana Suomea hallitessaan”, lisää Hörhö-Trollelin vielä.

Mutta eihän siinä kaikki! Meillä on tietenkin vielä talouskriisi (jonka sivistyneen ihmiskunnan tuhoavaa vaikutusta ja eeppisiä ulottuvuuksia Hörhö-Trollelin korostaa) ja LHC-kiihdytin (jossa piilee suuri vaara mustiin aukkoihin, Maapallon tuhoon, sinkoutumiseen uuteen maailmankaikkeuteen ja muuta jännittävää). Hörhö-Trollen sanookin, että kaikki nämä lopun ajan merkit ovat alkaneet keräytyä uuden milleniumin vaihteessa, mikä on selvä merkki lopusta.

Lopun vuodeksi Hörhö-Trollelin sanoisi vuoden 2012. Superiso tulivuori purkautuu tuhoten Amerikan, peittäen Euroopan tuhkalla ja aiheuttaen uuden jääkauden samalla kun musta aukko nielaisee suurimman osan Kiinan pienistä joka puolella olevista keltaisista ihmisistä, talouskr ARMAGEDDON tuhoaa järjestäytyneen ihmiskunnan viimeisetkin rippeet ja lisäksi myyrät ovat valinneet tämän vuoden, jolloin ne nousevat koloistaan ja rankaisevat tätä erittäin itsekästä maailmaa lukuisilla sekasorroilla ja ihmispolot hukuttavilla tulvilla, luoden uuden maailmanjärjestyksen, nousten maailmanvaltaan ja kelpuuttaen ihmisistä vain myyriin aina uskoneet orjikseen sekä muutaman valitun kanssamyyrikseen... VAPISE MAAILMA!!!1 ÄKKIÄ IHMISET TEKEMÄÄN KAIKKEA, MITÄ AINA OLETTE HALUANEET, VAILLA KANSSAIHMISTEN VAPAUDEN LOUKKAAMATTOMUUDEN HUOMIOINTIA!! TOTISESTI, NYT SE LOPPU TULEE!!!

ViitteetMuokkaa

  1. Kaikki tapaukset, joissa hallitus on väittänyt kyseessä olleen hypnotisointi, karanneet kaasut ja harha, ovatkin olleet maailmanloppu. Ja Hörhö-Trollelin ei ole delfiinejäkään nähnyt, ja tähdentääkin niiden kertakaikkisen puuttumisen Suomesta johtuvan keltaisten tiilialusten suorittamasta maailman tuhoamisesta.

LähteetMuokkaa

  • kansakunnan kollektiivinen tieto