Avaa päävalikko

Hikipedia β

Hikinews:Vaimot eivät halua natoa

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

11. marraskuuta 2006

ESPOO – Viimeisimpien ovensuukyselyiden mukaan harva kotiäiti haluaa naton. Natoa vastustaa nyt 59 % kyselyyn vastanneista, kun haastattelijoina käytettiin ammattilaisia. Viime vuonna toteutetun saman kyselyn tuloksissa natoa vastusti noin 125 % prosenttia kansalaisista. Eron arvioidaan johtuvan viimevuotisen kyselyn toteuttaneista kahdeksasluokkalaisista.

Naton kannattajia oli vastaajista noin neljännes. Osa heistä tunnustautuu avoimesti biseksuaaleiksi, joita ajatus nuoresta ja hyvännäköisestä natosta viehättää. Yhtyminen natoon on silti jäänyt vain haaveeksi kaikilla muilla paitsi kahdella vastaajalla. Suurin osa ei ole ottanut aihetta esiin aviomiehensä kanssa. Natoa kannatetaan myös vaatteet päällä, ja suurella osalla vastaajista on hyvä ja terve suhde natoonsa.

Enimmistö vastaajista suhtautui silti natoon kielteisesti. Tavallisimmin naton vastustusta perustellaan tunnesyillä, sillä yksikään haastateltu ei pystynyt lausumaan järkiperusteita vakavalla naamalla. Yksi yleinen vastausperuste oli, että aviomiehen sisar koetaan epämiellyttävä, sillä tämä on usein nähnyt vastaajan nykyisen miehen alasti aiemmin kuin vastaaja itse. Epäluuloiset natoa vastustavat konservatiivit arvioivat, että sisaruksilla on nuoruudessa voinut lisäksi olla seksuaalisia kokemuksia keskenään.

LähteetMuokkaa