Wikipedia-logo-v2-en.svg
Bruuu-hhuuu-hu-uttokansantulo! Wikipedian niin kutsutut "asiantuntijat" eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta (vielä) yhtään mitään!

Ibi Love (myös Ibi The Love tai Ihan vaan Iina) on Suomen kaikkien aikojen menestynein naislaulaja ja ensimmäinen Idols-kilpailun voittaja. Hän hurmasi Idols-tuomarit upealla olemuksellaan ja kauniilla käytöksellään[1] ja palasikin ihan vain huvikseen jokaisen Idols-kilpailun alkukarsintoihin. Loven nimi tulee sanoista "I, Bi Love". Hänen vanhemmillaan oli huumorintajua.

Lehtolapsen lysti olla, illan tullen tuuditella helmassa Tuonelan immen

”Ubi bene, Ibi Love.”

~jo muinaiset roomalaiset

Elämänvaiheiden alustava sketsi (engl. sketch)Muokkaa

Love syntyi Laukaan Lievestuoreella vuonna 1947. Hänen isänsä oli painija ja äitinsä lypsylehmä. Muutettuaan jo 12-vuotiaana pois perheen asunnosta, Lievestuoreen keskustassa sijaitsevasta roskapöntöstä, Ibi Love päätti hurmata maailman esittelemällä "faking mahtavia talentteja[an] maailmalle". Kolmen vuoden oopperaopintojen jälkeen hän pyrki Suomen Iidolsseihin ja päätyi voittamaan Euroviisut, vaikka toiseksi tullut Islannin Silvia Night tarjosi lähes yhtä uskottavan vastuksen.

Ibi Love on julkaissut aika pirun monta albumia, ja hän asuu nykyään "Faking Londonissa". Siis sen ajan, jonka hän pääsee lomille Suomen antenniosastolta vandalisoituaan kolmatta Idols-kilpailua.

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. tai toisin päin
  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.