Ilja Janitskin

Stop hand.png Ilja Janitskin on julistettu idiootiksi, sillä hän on tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Saapas valmistelee kunnianloukkauskannetta, koska vertasimme sitä häneen.
Ilja Janitskin
Aamu ilja.png
Majesteetillisen kylpytakkihetken mietteet: "Vittuku kahviki o mustaa"
Koko nimi: Ilja Iivana Jamppa Janitskin
Syntymäaika: 14. maaliskuuta 1977
Syntymäpaikka: Lieksa
Kuolinaika 7. helmikuuta 2020
Kuolintapa: mamuhalvaus
Uskontokunta: myöhempien aikojen pyhän idiootin kirkko
Hiusten väri: ruskea
Näyttelijä: Tommi Korpela
Saavutukset: pakeni espanjalaisia poliiseja maasta (ei sinänsä mikään saavutus)
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
julkinen perseily, valheiden levittäminen ja epätoivoinen julkisuudenhaku
Pilkkanimet: Lima-Ilja, Nilja Janitskin
Sitaatti: "Täytyy sanoa etten ole koskaan saanut näin vaivatta sissimarkkinointia edukseni kuin nämä koiranrääkkääjä/pedofiili-trollit tekevät paraikaa yhden projekteistani eli MV-lehden puolesta"[1]

”Äänestä lompakollasi!”

~Iljan huono yritys

Ilja Janitskin (peitenimi Juhana Piironen) (14. maaliskuuta 19777. helmikuuta 2020) oli mukasuomalainen tekopyhä sananvapauden hyväksikäyttäjä, pyyteetön "journalistinen" sooloilija sekä toisinajattelija, joka sai toilailuillaan viikottain "valtamedian" ansaitun huomion. Janitskin tunnetaan parhaiten perustamastaan Mitä Vittua??!!-verkkolehdestä, Euroopan paholaiskriisin monetisoijasta ja kansakunnan totuuden torvesta, jossa hän kätyreineen pyrki paljastamaan ja tuomaan rikollisia oikeuden eteen. Iljan kohteena olivat erityisesti pahoinpitelijät, raiskaajat ja huumeidenkäyttäjät. Janitskin oli myös ollut moottoripyöräkerho Bandidosin täysjäsen, jonka lähes jokainen jäsen on jossain määrin liitettävissä pahoinpitelyihin, raiskauksiin ja huumeidenkäyttöön. Tämän perusteella Hiktionary kuvailee Janitskinia "Robin Hoodin ja Batmanin sekasikiöksi".

Janitskin oli toistuvasti käräjillä nettiin kirjoittamistaan pöpinöistä, joissa hän vihjeettömine orjineen avoimesti solvasi matuja, musulmaaneja, julkkiksia sekä poliitikkoja. Janitskin kiisti kaikki "vihapuhe"-syytökset, mutta jostain syystä harrasti viikoittain viranomaisilta karkailua. Janitskin pakoili vuosikaudet kotimaassaan odottavia velvollisuuksia, sillä hänen mielestään häntä takaa-ajava hallitus oli kommunistinen. Voidaankin siis varmuudella sanoa, että Janitskinin älykkyysosamäärä jäi jokseenkin herran kengänkoon paikkeille.

Janitskinin pyörittämä verkkosivusto Mitä Vittua??!! on yhtä laadukas kuin miltä se kuulostaakin. Sivuston uumenissa Janitskin harjoitti noitavainoja poliittisesti erimieltä olevia ihmisiä vastaan julkaisten mitä älyvapaimpia kolumnejaan sekä isännöiden hyödyllisten idioottiensa kansalaisjournalismia ja copypastatyötä, jolle virnuili loikoessaan Barcelonan joutilaassa lämmössä somalityttöystävänsä kanssa ja kävi sovittuina aikoina panemassa Putinia pyllyyn.

Helmikuussa 2020 Ilja vei traagisesti mukanaan aivan kehityskelpoisen suolistosyövän, jolla oli vielä koko elämä edessään.

Persoona

 
Luovutuspäätöksen lykkääminen saa rasvaisenkin körilään hymyn herkälle.
 
Nuori ja komea Darude-partaimitaattori Janitskin vuonna 2002 kertomassa päätoimittamastaan "hyväntuulisesta" ja "viihteellisestä" Absolute-lehdestä, jossa "ei puhuta kenestäkään pahaa". Pitkälle on tultu, voisi joku sanoa.

”Olen edelleen sitä mieltä että tulen tekemään vallankumouksen Suomessa. Ne ketkä eivät ole samaa mieltä niin lukekoon akuankoja. Suvakit ovat jonossa poltettavaksi ekana kun se aika tulee.”

~Täyspäinen Janitskin Andorran päämajastaan.[2]


Janitskinia voidaan pitää rauhattomana mankujana ja tappioita kestämättömänä kakarana, joka on juuri päässyt käsiksi internettiin. Janitskinin elämässä ei tuntunut olevan punaterrorin epätoivoisen kitkimisen lisäksi muuta sisältöä, joten hän käytti kaikki päivänsä muiden ihmisten heikkouksien esille tuontiin. Hänen elämänsä oli vähintään yhtä sekava kuin MV-lehden etusivu, jota kerrankin itse katsoessaan sai syövän.

Janitskin pääaktiviteetteja oli julkaista Facebookissa filosofisia mietintöjään, poliittisia pohdintojaan sekä tietysti arkipäiväisiä tappouhkauksia. Kaiken tämän hän näpytteli peitenimen, Juhana Piirosen, kätköistä, mikä kertookin jo suhteellisen paljon Janitskinista henkilönä. Henkistä epävarmuuttaan hän peitti myös jatkuvasti aurinkolaseilla.

Katso myös

Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Ilja Janitskin.

Aiheesta muualla

Viitteet

  1. http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2015/03/20/kyynista-rahastusta/
  2. tai Barcelonan, mutta maanpako ja kotiaresti jossain andorralaisessa vuoristossa sekä diagnoosi tuskin ovat vaikuttaneet tässä suhteessa suotuisasti
  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.