Ilkka Kanerva

Stop hand.png Ilkka Kanerva on julistettu idiootiksi, sillä hän ei ole osallistunut julkiseen elämään,
kuten vapaan kansalaisen velvollisuuksiin kuuluu.
Dunce.png Ilkka Kanerva on valittu heinäkuun 2010 kuukauden nutipääksi.
Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma Ilkka Kanerva -sitaatteja.

”Tuntuu kuin ihmiseltä olisi siivet leikattu pois.”

~Kanervan angstirunoutta keväältä 2012

”Kortti tuo ja kortti vie”

~Ilkka Kanerva keväällä 2007

”Ile K. - Kikkeli”

~Palindromimaakari

”Ilkka "Ile" Kanerva on tullut tunnetuksille suomalaisille..öö..Mistä se on tullu? Onks se niinku dokan ihan hillittömäst?”

~IP-osoite 82.215.229.192, ja ihan syystä

Ilkka ”Ike” Kanerva (19482022) oli suomalainen ammattitekstaaja, joka oli myös paitsi Paula Koivuniemen satunnainen ja tahaton poikaystävä, myös Matti Vanhasen työkaveri ja muutoinkin hyvä ystävä, joten on luontevaa, että miesten harrastukset ovat samansuuntaiset. Hänet erotettiin aprillipäivänä 2008 Suomen ulkoministerin virasta, joka tuolloin päätettiin antaa syntymäpäivälahjaksi Alexander Stubbille. Ilkka "Ike" Kanerva tuli Suomen kansalle sydämenläheiseksi asiaksi läheteltyään romanttisen määrän teksiviestejä "seksikkäälle" suurehkon älykkyysosamäärän omaavalle "tanssijalle", Johanna Tukiaiselle. Tätä nykyä Kanervan tunnettuus perustuukin lähinnä hänen asemaansa edellämainitun kohukaunottaren exänä. Asiat on sovittu jo vuosia sitten pitkäaikaisen rakastajattaren, Elina Kiikon kanssa. Elina Kiikko vastaa älyllisiltä ominaisuuksiltaan Johanna Tukiaista, siitä johtui Ilkka Kanervan kiinostus orastavaan pornotähteen. Kanervan kuolema kosketti laajasti melkein kaikkia suomalaisia, joista monet esittivät osanottonsa tämän poismenon seurauksena.

Ike on aina ollut sitä mieltä, että mieluummin muijan sijasta lyödään nuijaa. Toisella kädellään hän näppäilee sek...tekstiviestiä.

Ilkka Kanervaa on mediassa toistuvasti luonnehdittu "naistenmieheksi". Kanerva on naistenmiehenä samaa luokkaa kuin joku Donald Trump tai Hjallis Harkimo.

Miehemme ministeriöstäMuokkaa

 
"Älä nyt kritisoi mua! Katsokaas, kun tällaiselta 70-luvulla politiikkaan tulleelta suurten ikäluokkien mieheltä se kielitaito ei vain luista oikein hyvin... Teknologia ja tekstiviestit taittuu, kun tarjolla on uiveloa"

Ulkoministeriön virkamiehille tuotti äärimmäisiä vaikeuksia selittää uskottavasti ulkomaisille kollegoilleen, miten 70-luvun neuvostoajan vaikuttaja oikein pääsi linjaamaan Suomen ulkopolitiikkaa 2010-luvulle. Tosin ulkoministeriön ei kauaa tarvinnut kakoa yksin järkytyksestä, koska keskustan puoluehallituksen kokouksessa pudotettiin vielä isompi pommi, jonka kyljessä luki "Paavo Väyrynen".

Ilkalle ei ollut ongelma olla ensimmäinen kokoomuslainen ulkoministeri sitten 1930-luvun, sillä hän on istunut eduskunnassa ja hallituksessa parlamentarismin alkuajoista lähtien. Lisäksi hänellä on omassa vaalipiirissään vankkumaton kannatus, mikä sinänsä ei ole mitään ihmeellistä. Ilkan hieman nuhaiselta kuulostava uinahteleva ääni on tehnyt suuren vaikutuksen Lähde? iskelmäradiotähti Paula Koivuniemeen, ja Paulan onkin tiedetty harjoitelleen Iken kanssa yhteisiä ääntämisharjoituksia. Politiikan areenalla Kanervan saavutukset ovat hyvin maanläheisellä tasolla. Niitä oikeastaan ei edes huomaa.

Ministeriaikoina virka-auto oli kovassa sutinassa eikä loistoauton takapenkillä silloin itkeskelty, niinkuin sittemmin suurten syntymäpäivien jälkiselvittelyissä. Myös taksimiehet suorastaan kärkkyivät kyytiä Ilkalta. Siitä mitä saattaisi ja saattoikin tapahtua takapenkillä riittäisi puhumista toisten taksimiesten kanssa kuukausiksi.

Salaliitto Tarja Halosta vastaanMuokkaa

 
Yhdysvaltain ulkoministeri Condoleezza Rice kertoo elekielellä vastauksensa ulkoministeri Kanervan esittämään henkilökohtaiseksi tarkoitettuun kysymykseen.

Suomen ulkopolitiikan hoitaminen ei kuulu enää tasavallan presidentille. Ilkka Kanerva on junaillut asiat niin hienosti, ettei yhdysvaltalainen George W. Bush edes suostu ottamaan Tarja Halosta vieraakseen tämän piipahtaessa YK:ssa kyselemässä maailmanrauhan kuulumisia. Ilkka Kanerva valmistelee mitä ilmeisimmin vallankumousta, jossa poliittinen oikeisto ryhmittyy hänen taakseen ja syrjäyttää vaatimattoman sosialidemokraattisen presidentin. Kanervan luottomiehinä tässä kampituksessa ovat ehdottomasti Erkki Tuomioja ja Paavo Lipponen, jotka tunnetaan piinkovina sosialidemokraattisina porvareina.

Ike ja urheiluMuokkaa

Ilkka Kanerva tunnetusti oli ns. urheilumies Lähde?. Hän piti erityisesti saunalenkistä ja Turun sinapista. Kun Turun sinapin valmistusoikeudet raukkamaisesti ja epäisänmaallisesti siirrettiin ensin Ruotsiin ja valmistetaan jatkossa Puolassa, Ilkka teki poliittisen uransa suurimman uroteon allekirjoittamalla nimensä adressiin, jolla sinapin valmistus yritettiin säilyttää Suomessa. Lenkin päälle Kanerva otti mieluusti huurteisia oluita, mitä tapaa noudattamalla hän halusi kokea olevansa yhtä Suomen kansan suuren enemmistön kanssa.

Ike ja mobiiliset puhe- ja tekstauslaitteetMuokkaa

 
Ilkka Kanervan käyttämiä käytännön työkaluja.

Koska ministeriyyden perusvaatimuksiin kuuluu: "Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia." , on Ike tehnyt aloitteen uusien ministerikandidaattien testaamiseksi. Kysymyksessä on tekstien lähettämisen yhdistetty taito- ja nopeustesti. Työnimi testille on "Yhden sormen Lataus- ja Turkutesti (YSLTurkuT)".

Ike ja salakuunteluMuokkaa

Juuri nyt, kun Ike on voinut löytää lopultakin mielenrauhan todella haasteellisten vuosien jälkeen, jolloin eduskunta oli jatkuvasti harrastamassa salakatselua tekstiviestien kirjoittamisessa, on nyt paljastunut todellä häiritsevä salakuunteluepäilys. Ike ei halua niin ulko- kuin sisäpoliittisista syistä nykyisten kansainvälisten suhteittensa vuoksi paljastaa epäilyksiensä ilmansuuntaa saatikka sitten nimiä, mutta epäilyjen syntyyn on vaikuttanut vahvasti tieto, että "Vain elämää" -artisteilla olisi lainassa Yleltä salakunteluvälineistöä.

Ike ja talouselämäMuokkaa

Iken kokoomuslainen arvomaailma käskee hänen suhtautumaan myötämielisesti talouselämään. Ike kannattaa työreformia ja ammattiyhdistysliikkeen toimintaedellytysten mahdotomisoimista. Vaikkei asiasta täydellistä varmuutta ole, Ilkka Kanerva saattaa olla Esko Ahon biologinen kaksoisveli. Varmaa sitävastoin on, että Ike ja Pekka "Posti-Pekka" Vennamo ovat kaksoset.

Ike on vaalinut hyviä suhteita rasvaisiin äijäliikemiehiin, jotka piffasivat Varsinais-Suomen linjanvetäjälle niin hulppean 60-vuotisjuhlien sarjan, että moinen olisi vaikuttanut hieman ylimitoitetulta Nelson Mandelan 100-vuotispäivillekin. Kanerva otti kaikki lahjat vastaan toimiessaan maakuntakaavaa tekevän Varsinais-Suomen Liiton hallituksen puheenjohtajana. Keväällä 2012 Kanerva tuomittiin törkeästä lahjusrikoksesta vuoden ja kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen sekä menettämään julkiset luottamustehtävänsä. Kanerva itse oli tuomiosta aivan äimänä, sillä hän ei vieläkään kyennyt ymmärtämään, miksi joku liikemies muka haluaisi vaikuttaa kaavoitukseen. "Sydämessäni ei ole rikoksen muruakaan", lausui Kanerva runollisesti miehekästä kyynelenpuolikasta tuhertaen. Hän saattaa puhua totta, jos hänellä ei ole päässään aivosolun puolikastakaan.

Kokoomuksen eduskuntaryhmä päätti antaa Rehti-Iken jatkaa ryhmässä, kunnes oikeusprosessi – josta Kanerva meni valittamaan, kun ei muutakaan ymmärtämättömyyttään keksinyt – on käyty loppuun asti. Kokoomuksen eduskuntaryhmässä istuu kosolti paikallisesti kuuluisia huippujuristeja, mutta silti ryhmä päätyi pitämään lahjusrikosta äärimmäisen monimutkaisena ja juridisesti vaikeaselkoisena tapauksena.

Ikeä ei saa sekoittaa Yhdysvaltain presidenttinä toimineeseen Dwight D. Eisenhoweriin ja hänen sotilasteolliseen kompleksiinsa, vaikka myös Eisenhoweria sanotaan Ikeksi.

Tiesitkö, että...Muokkaa

 
...järkeni ei riitä ymmärtämään?
...Ikea-tavarataloketjun todellinen omistaja on Ilkka Kanerva?
...määrätystä kulmasta katsottuna Ilkka Kanervaa ja Paula Koivuniemeä on mahdotonta erottaa toisistaan?
...kukaan muu ei pysty samanaikaisesti puhumaan murrekieltä kirjakielenä. Ike pystyy?
...Ilkka Kanervaa voidaan toisinaan pitää ihan pätevänä miehenä Lähde??
...Turun vaalipiirissä äänestäjien harkintakyvyssä saattaa esiintyä kykenemättömyyttä?
...Ilkka Kanervaa syytettiin kengurun lähentelystä parlamentaarisen valtuuskunnan Canberran-matkalla? "Sit mää tarttusin sitä pussist", kertoo Ike skandaalinauhalla.
...Ilkka Kanerva pystyy lähettämään minuutissa yli 20 viestiä 20 naiselle?
...Ilkka Kanerva kärsii seksiaddiktiosta?

Katso myösMuokkaa

Ilkka Kanerva Hikinewseissä

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.