Avaa päävalikko

Hikipedia β

Inkarnaatio

Inkarnaatio eli lihaksi tuleminen tarkoittaa jonkin jumalolennon syntymistä ihmisenä. Tämä on varsin simppeli toimenpide, jos sattuu olemaan jumala. Vaikka ei sitä kai nyt niin vaikeaksi voi väittää ihmisenkään kannalta, jos kerta joskus on ihminenkin syntynyt, vaikkei tämä nyt ihmistä koskekaan... (muminaa) (muminaa) Alla on esitelty eräs inkarnaationallinen tapahtumaketju:

  1. Isä Jumala kyllästyy ainaiseen loisteeseensa ja vähäpätöisen elämänsä surkuhupaisiin, päättymättömiin iloihin ja nautintoihin tahtoen saada elämäänsä jotain vähemmän.
  2. Isä Jumala päättää maistella vähän aitoa, tavallista ihmisyyttä (niin kuin ei omia keitoksiaan muuten tuntisi).
  3. Isä Jumala kampeaa itsensä neitsyen kohtuun. Tämän kohdan tarkempaa kuvailemista ei harrasta Raamattu eikä Hikipedia. On kuitenkin todettava, että suuri Herra valitsi neitsyen syfiliksen pelossa.
  4. Isä Jumala pullahtaa ulos neitsyestä potrana poikana. Kukaan ei huomaa mitään. Harvasenkos päivä sitä neitsyet synnyttää.
  5. Isä Jumala ihan normaalin lapsen tavoin elelee ja kaiken tietää kaikesta pyhästä koskaan mitään lukematta.
  6. Isä Jumala alkaa kolmikymppistensä kunniaksi paiskoa ympäristöään ihmeteoilla. Tätä jatkuu hänen aidon, tavallisen ihmisruumiinsa surkastumiseen ja kuolemaan asti.

Katso myösMuokkaa


  Tämä uskontoa käsittelevä תנ״ך on kerettiläinen tynkä.
Liity jumalan lapsiin ja levitä sanomaa laajentamalla tätä artikkelia. Aamen. सनातन धर्म.