J. Karjalainen

Jahvisti Karjalainen (1. huhtikuuta 1917, Rääkkylä, toistaiseksi elää vielä) on piupalipaupalipiupalipaupalilaulaja.

J. Karjalainen soittamassa banjoa kotonaan Rääkkylässä vuonna 1943, jolloin hän kävi kotonaan ensimmäistä kertaa 11 vuoteen.

Nuoruus

Mitä vittua? Tämä sivuhan on täysin tyhjä! Ellet välittömästi luo tälle sivulle sisältöä, ilkeät ylläpitäjät viskaavat tämän sivun bittitaivaaseen!

Muusikon uran alku

 
Karjalainen ja fani joskus 30-luvulla. Lievätkö Amerikkaan menossa?
  Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli tai osio on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.


Nykytilanteeseen

 
Karjalainen (vas.) ja hänen nykyinen bändinsä Jii ja kaksi hullua.

Tänä päivänä J. Karjalainen on palannut lopullisesti Rääkkylään ja elää siellä omaa elämäänsä. Välillä hän palaa tekemään itsehäpäisylevyjä kuten primitivistinen Lännen-Jukka tai tämä, no tämä viihdelevy jolla on ”Mennyt mies”. Itseään hän kommentoi näin:

Ei saa moittia juomaripoikaa. Mies se on arvollensa. Kyllä se laittaa, jahka se kerkii, kammarin kullallensa, jota voi vetää turpiin. Voi, voi, voi, voi, voi! Kammarin kullallensa,

jota voi vetää turpiin.

Juomaripoikaa moittivat, voi tyhmiä tyttäriä. Luulevat saavansa varastettua juomattomista rahan mynttäriä. Voi, voi, voi, voi, voi!

Varastettua rahan mynttäriä.

Triviaa

 
Karjalaisen ensimmäinen banjo säilyi hämmästyttävän hyvin, ja se on nykyisin näytteillä Helsingin eläintieteellisessä museossa.
  • J. Karjalainen ennusti Idols-"tähtien" Anniina Karjalaisen ja Christian Forssin menestyksen jo 80-luvulla. Kappaleessa "Merenneitoni ja minä" lauletaan: "Ei pysynyt pinnalla Karjalainen, mä nään jo otsikon. Hän lienee saanut Christianin kohtalon.


  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.