Jalkapallo

Palloista enemmän kiinnostuneille on Hikipediassa artikkeli jalkapallo (urheilulaji), joka tarjoaa tietoa niille innokkaille pallojen harrastajille, jotka haluavat opiskella eri pallomaisten esineiden harvinaisia käyttötarkoituksia.


Jalkapallo on nimitys pallon muotoiselle mustavalkoiselle esineelle, joka on tehty nahan tapaisesta aiheesta. Jalkapallot ovat aikojen alusta lähtien olleet väkivallan, kahakkojen, kaveri- ja yhteishengen, riitelyn, potkimisen ja myöhemmin kielletyn lyömisen aiheuttajia miesten keskuudessa. Naiset ovat ainakin stereotypioiden mukaan vähemmän aktiivisia ja ymmärtäväisiä jalkapallojen maailmassa....

Tämä kuva ei millään lailla liity jalkapalloon; eihän koko esine näy kuvassa. Sen sisältämä huumori vain sopi Hikipediaan.
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
Ollakseen fani, pitää fanittaa joukkuetta. Tosi fanittaa omaa joukkuetta jopa silloin kuin sillä menee huonosti. Jos menee huonosti fanitat huonoa joukkuetta. Ellei peräti etenkin silloin. Samalla on huomattava että joukkueet eivät ole pysyviä. Joukkueissa pelaajat vaihtuvat, niitä ostetaan ja myydään joukkueesta toiseen. mutta fani fanittaa samaa joukkuetta ja pelaajat ovat ikään kuin väliaikaisia liittoumia. Eli pohjimmiltaan jalkapallofanit fanittavat joukkueen värejä. Kysymys ei ole urheilusta, taidosta, urheilijoista tai muustakaan. Tämä tarkoittaa sitä että jalkapallofaniudessa on perimmiltään kyseessä ns. fashion statement. Se, että pukeutuu oikean värisiin huiveihin. Ja sitten sanovat että pukeutuminen on neitimäistä ja sopii vain tytöille ja homoseksuelleille.

Antaisivat kaikille oman pallon niin ei tarvitsisi siitä yhdestä tapella”

~Naiset tietoisina jalkapallojen omistamisen muodissa olemisesta ja niiden harvinaisuudesta

SuosioMuokkaa

Jalkapallot ovat olleet superpallojen ohella monesti suosittuja yli kymmenvuotiaitten, usein miespuolisten lasten keskuudessa. 2000-luvulla esiin on noussut ilmiö, jossa murrosiän alkaessa entistä aikaisemmin lapset ovat menettäneet kiinnostuksensa jalkapalloja kohtaan, ja alkaneet kiinnostua esimerkiksi tietokoneiden sisälmysien rukkaamisesta ja vasta myöhemmällä iällä niiden käytöstä, mikäli ovat opiskelleet IT- tai elektroniikka-alan osaajiksi.

UrheilulajiMuokkaa

Pääartikkeli: Jalkapallo (urheilulaji)

Jalkapallo-pelin tarkoitus on kaatua näyttävästi niin sanotun 16-alueen sisäpuolella. Tämä johtaa rangaistuspotkuun kahdeksasta metristä, mikä maalin koon huomioiden tarkoittaa ottelun voittoa.

Jotkut elämättömät snobit, juntit tai nörtit ovat alkaneet pelata potkien jalkapalloa hajanaisiin suuntiin. Tätä pidetään yleisesti erittäin turhamaisena fiineilynä, paljon rehdimpäähän on kerätä tai omistaa jalkapalloja. Pallothan on tehty omistamiseen, on luonnotonta potkia niitä!

UskontonaMuokkaa

Niin outoa kuin se on, jalkapallosta on aikojen kuluessa kehittynyt oma uskonto, jolle on ominaista:

  • sitoutuminen loppuiäksi jonkin jalkapalloseurakunnan puolesta
  • tappelut uskonasioista mm. kapakoissa ja stadioneilla
  • toisen seurakunnan väittäminen huonommaksi kuin oma on
  • vähäinen älykkyysosamäärä.

Eniten kannattajia jalkapallolle löytyy mm. Englannista, Italiasta ja somaliasta. Yhteensä kannattajia arvioidaan olevan n. 1,3 miljardia. On otettava huomioon, että jalkapalloa kannattavalle henkilölle on ominaista monen muun uskontokunnan kannattaminen yhtäaikaa. Tämä voi joskus aiheuttaa kognitiivisen dissonanssin, mutta todellinen jalkapallo-fani ei yleensä huomaa kaksoisstandardinsa sisältämää moraalikäsitysten ristiriitaa - tai välitä siitä.

Kuuluisia jalkapalloilijoitaMuokkaa

Hassu juttu, mutta jalkapalloilijat näyttää kaikki samalta, joten ei oikeastaan ole ketään kuuluisaa jalkapalloilijaa. No, mutta tässä on silti pari muka kuuluisaa jalkapalloilijaa:

  • Cristiano Messi
  • Lionel Ronaldo
  • Maramoona
  • Jari "kuningas" Litmanen
  • Pele
  • Reymar

Katso myösMuokkaa

  ONKO SIVISTYKSESSÄSI AUKKO?
Tämän sivun vitsi perustuu siihen, että se on kirjoitettu käsittelemänsä henkilön tai aiheen tyylillä parodisin tavoittein. Tässä tapauksessa se tarkoittaa, että sivu puhuu jalkapallo-nimisetä urheilulajista yhtä paljon ja samoin kuin jalkapallo esineenä puhuisi. Mikäli et tajua tätä sivua, johtuu se todennäköisesti siitä, että olet sivistymätön urheilija, joka ei tiedä esineistä mitään, toisin kuin joistain ihme lajeista, joita ei jalkapallo-nimisinä olekaan oikein ja joista kertovat tiedon olettaisit täyttävän näköjään tämän artikkelinkin. Olet siis barbaari, joka ei tiedä mistään mitään. Paitsi jostain ihme urheilusta. Hanki elämä. Ehkäpä sinun kannattaisi lukea enemmän Pallojen historia -kirjasarjaa, se valottaa pallomaisten esineitten keräilyn historiaa.
  Tämän tynkäartikkelin edellinen kirjoittaja myöntää olleensa humalassa.
Korjaa känninen toilailu pyyhkimällä artikkeli siistimmäksi.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.