James Hirvisaari

Stop hand.png James Hirvisaari on julistettu idiootiksi, sillä hän on tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Saapas valmistelee kunnianloukkauskannetta, koska vertasimme sitä häneen.

Hirvisaari, James Hirvisaari (007, lupa rakastaa ) on perussuomalaisissa jännitysromaaneissa ja toimintalokuvissa esiintyvä henkilöhahmo. Salaisen perussuomalaisen tiedustelu- ja sabotaasiorganisaation agenttina Hirvisaari joutuu toinen toistaan vaarallisempiin ja täpärämpiin tilanteisiin venyttäessään lain ja hyvien tapojen rajoja äärimmilleen.

Hirvisaari, James Peurasaari.

”Osin vastenmielinen”

~Päijät-Hämeen käräjäoikeus

Hirvisaari-kirjojen ja -elokuvien juoni kehittyy tavallisesti siten, että organisaation rauhallinen ja maltillinen päällikkö antaa Hirvisaarelle arkaluontoisen tehtävän kantaen salaa huolta agentin holtittomista toimintatavoista. Tämän jälkeen Hirvisaari käy noutamasta omituiselta tiedemies Q:lta toinen toistaan mielikuvituksellisempia pseudoargumentteja, jotka on tarkoitettu erikoiskäyttöön tukalissa tilanteissa. Flirttailtuaan Miss Insurance-Moneypennyn kanssa Hirvisaari lähtee suorittamaan tehtäväänsä.

Salainen agentti James Hirvisaari joutuu tuon tuostakin vastakkain superroistojen kanssa. Pahimpiin vastustajiin kuuluvat mm. Ylikansallisen Punavihersalaliiton johtaja Ernstina Starja Halonen ja häikäilemätön plutokraattiterroristi Mr. Erkko. Lisäksi Hirvisaaren on aina oteltava mokuttajamuslimihomoja vastaan. Hirvisaari-elokuvien tuotannosta saatiin keväällä 2011 neljän vuoden sopimus.

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli James Hirvisaaresta.
Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma James Hirvisaari -sitaatteja.

Hirvisaaren ansioksi luetaan, että hän tavoitti ensimmäisenä Perussuomalaisen puolueen pohjan kutsumalla tunnetun uusnatsin vieranaan parlamenttiin ja valokuvaamalla tätä natsitervehdystä tekemässä istuntosalissa. Aiemmin oli esitetty epäilyksiä siitä, onko perussuomalaisilla pohjaa lainkaan.

ElokuviaMuokkaa

  • Salainen agentti 007 ja Tohtori Njet – Hirvisaari kohtaa ensirakkautensa, slaavilaisen filologian tutkijan, joka näyttää hänelle tien.
  • Salainen agentti 007 Istanbulissa – Hirvisaari käy sulkemassa Bosporinsalmen, jotta musulmaanit eivät pääse saastuttamaan valkoista Eurooppaa.
  • Kultasoini – Hyväuskoinen kansanvillitsijä murtautuu Eduskuntataloon tuoden mukanaan Hirvisaaren ja muita kummajaisia.
  • Timo-Mäntit ovat ikuisia – Kuinka pitkään hyväuskoinen puheenjohtaja sietää SS-hölöttäjien irtiottoja?
  • 007 ja kultainen ase – Hurrimokuttajahomountermenschen puuhaa salajuonilakia, joka veisi järeät käsiaseet pois persoonallisuushäiriöisten nettihörhöjen fetissikomeroista. Hirvisaari pelastaa isänmaan.
  • Kun netti ei riitä – Suomenkielinen Internet jää liian pieneksi kaikelle sille öyhötykselle, jonka sinne pitäisi mahtua. Hirvisaaren on salakuljetettava öyhötys poliittisen diskurssin mainstreamiin, mutta poliittisesti korrektit kommarinekrut yrittävät sabotoida hanketta.
  • Quantum of Somalis – Tri Halla-aho on keksinyt vallankumouksellisen teleport-tekniikan, jolla mutiaiset voidaan lähettää takaisin omalle mantereelleen, mutta vihervassarisalaliitto on varastanut tekniikan ja aikoo käyttää sitä täsmälleen päinvastoin. Hirvisaaren tehtäväksi jää pelastaa länsimainen elämäntapa alempien kulttuurien saastalta.
  • Elä sa anna toisten hirttää – Kun Sudanissa langetetaan jumalankieltämisestä kuolemantuomio uusiokristitylle, ei enää voi maailmaa auttaa muu kuin Hirvisaaren suvakkinatsien hyväksyvän suhtautumisen ennakointi Twitterissä. [1]Eikö linkki toimi enää? Ei hätää: Ja suvakkinatsit eli ihmisivihaa uhkuvat "suvaitsevaiset hyvät ihmiset" asettuvat varmaankin puolustamaan näitä hirttotuomioita. 21.38, 17. toukokuuta 2014. No aivan vitun varmasti asettuvat.
  • Sklipta - Tri Halla-aho on siirtynyt pimeälle puolelle salaperäisen Sklipta-rikollisjärjestön johtoon. Tämä paljastuu varsin pian sen jälkeen, kun Hirvisaari yllättäen erotettiin perussuomalaisesta salaisesta ritarikunnasta sikäläisillä mittapuillakin asiattoman käytöksen vuoksi. Sklipta uhkaa upottaa läntisen sivistyneen maailman geoinsinööröintiteknologian avulla aiheuttamalla tulivuorenpurkauksia, maanjäristyksiä, ja hammasten kiristyksiä. Hirvisaari pyrkii saamaan aikaan Muutoksen, ja upottamaan Skliptan.

Aiheesta muuallaMuokkaa

Katso myösMuokkaa

  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.