Japanin opetusministeriö

Anime icon mid.jpg
Osa artikkelisarjasta
Anime ja Manga

Japanilainen opetusministeriö syntyi, kun kolme vanhaa japanilaista pervoa päätti hyväksikäyttää koulutyttöjä. Japanissa ollut englantilainen tutkimusmatkailija sattui saamaan asiasta vihiä ja vei konseptin kotimaahansa, jossa se sai välittömästi hallituksen miespuolisten jäsenien (Eli kaikkien paitsi kuningattaren) yksipuolisen kannatuksen. Järjestelmä otettiin käyttöön, ja tuloksensa olivat sisäoppikoulut. Saavutettuaan vankan aseman Euroopassa japanilainen opetusministeriömalli rupesi leviämään muualle Eurooppaan, mutta Amerikkaan saakka se ei sentään levinnyt. Nykyään japanilaismalliset opetusministeriöt ovat yksiä maailman suurimmista hyväksikäyttäjistä Microsoftin ja Nokian ohella.

Japanin opetusministeriön tavoitteena on lyhentää koulutyttöjen hameita, kunnes niiden pituus menee negatiivisen puolelle. Opetusministeriön leivissä työskentelevien matematiikan opettajien ansiosta tämä on hyvinkin mahdollista.

Kuinka tältä voi suojautuaMuokkaa

Jos olet japanilainen koulutyttöMuokkaa

Et mitenkään! Lonkerot on jo ovella!

Muunmaalainen koulutyttöMuokkaa

  • Käytä "oman käden oikeutta"
  • Älä mene kouluun! (Toisin kuin Japanissa, sinun ei tarvitse pelätä, että limaiset lonkerot yrittävät jotain jos päätät jäädä kotiin.)
  • Hetkinen... Eihän sinun luultavasti tarvitse edes käyttää koulupukua! Painu Demi.fi:hin

Katso myösMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.