Jorma Ollila

Stop hand.png Jorma Ollila on julistettu idiootiksi, sillä hän on todistetusti tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Viimeksi mainittu valmistelee tutkimuksen johdosta kunnianloukkauskannetta.


Jorma Ollila (s. 1950) on Suomen kuuluisin saapasfirman logistiikkapäällikkö ja suomalainen jumalhahmo. Hän on maamme merkittävimpiä talousvaikuttajia ja lisäksi kaikkien asioiden ynnä muutamien muiden erikoisasiantuntija. Kun Jorma Ollila sanoo mitä tahansa mistä tahansa, on juttu iltauutisten ykkösaiheena. Ollila on ainut henkilö Suomessa, joka pystyy kehittelemään kokonaiskuvan Suomen ja sen kansalaisten valjastamisesta yksinomaan Nokia Oyj:n liiketaloudellisen voiton kasvattamiseen diktatorisin ottein kansainvälisen menestyksen ja hyvinvoinnin jatkumisesta myös tulevaisuudessa. Jorma Ollila on nero. Ollila omaa myös huomiota herättävän leveät hartiat.

Ollila ei enää jaksaisi kuulla vitsejä leveistä hartioistaan.
Ollilalle on omistettu myös oma taustakuva lukuisissa Nokian kännyköissä.

KoulutusMuokkaa

Jorma Ollila on fiksumpi kuin kaikki muut yhteensä ja joutui koulussa aina opettamaan asioita opettajilleen. Hän on suorittanut kansainvälisen ylioppilastutkinnon ja on valtiotieteen maisteri, diplomi-insinööri, ikiteekkari, sovinisti, militaristi ja vaikka mitä muuta. Jorma Ollila on Nero.

UraMuokkaa

Koska Jorma Ollila tietää kaikesta kaiken, on hän edennyt urallaan kuin mannertenvälinen ydinkärjellä varustettu ohjus (tarkemmin ajatellen aika huono vertaus). Jorma Ollila on nero.

Tällä hetkellä Jorma Ollila on erään suuren kansainvälisen biopolttoaineita tuottavan yrityksen vihermannekiini. Salaisena tavoitteena Ollilalla on kuitenkin päästä eroon kaikesta öljystä niin että tulevaisuudessa maapallo tulisi riippuvaiseksi energiasta jota Ollila tuottaa kotonaan polttamalla takassaan palkkaansa ja optioitaan. Jorma Ollila on Nero ja sitä paitsi brandy-työryhmän ylivertainen makuasiantuntija.

TuotantoMuokkaa

Jorma Ollila ansaitsee "toimisto"käynnillä saman verran kuin köyhälistön edustaja kuukaudessa, joten jonkun kannattaisi kerätä kullanarvoiset tuotteet talteen, puhtaana käteen.

Katso myösMuokkaa

  edeltäjä:
Lordi
Suomen tasavallan presidentit
20472053
seuraaja:
Aku Ankka
  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.