Jukka Wallin

Jukka Wallinin historiaa ja identiteettiä ansioituneena wikipedistinä käsitellään Wikipedian käyttäjät -artikkelisarjassa.
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.

Jukka Wallin, kynänimi D100a, oli PerusSuomalainen. Hän on todellakin ihminen, jonka on haettava itseylpeyttä siitä että hän matkustanut niin useissa euroopan maissa kuten myös, etelä-afrikassa (sic) saakka. Hänen ansionsa ovat sitä tasoa, että hän joutuu olemaan ylpeä ominaisuuksista joita ei ole hankkinut, kuten valkoihostaan.[1] Hän ei ole kovin viehättävä.[2]

Liekki Wallin.jpg
Wallin liekki.jpg
Wikipedia-logo-v2-en.svg
Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!

Wallin on tullut tunnetuksi siitä, että hän edustaa PerusSuomalaisten paljastavampaan ja avoimempaan kaula-aukkoon perustuvaa politiikkaa.[3] Tässä vihataan poliittista korrektiutta.[4] Siinä on perusavuja, kuten avoin kaula-aukko, vaginan vilauttelu, se että muijat pitävät suunsa kiini ja huulensa auki. Sananvapaus koskeekin hänen mukaansa ensi sijassa muita kuin vanhoja pornostaroja. Joiden tulee kuitenkin vilauttaa.

Wallinin tärkeimmäksi oivallukseksi on muodostunut strippauslaki. Joka koskee tosiasiassa kaikkea työntekoa. Jos joku ihminen on tehnyt jotain työtä, sanotaan nyt esimerkin vuoksi vaikka näytellyt eroottisissa elokuvissa, hän on velvollinen näyttämään paljasta pintaa aina. Ihmisessä ei voi tai saa tapahtua "häveliäisyyden" muutosta. Persoonallisuus ei saa muuttua. Ja kerran työtä tehtyään ihmisen ei enää tarvitse saada palkkaa tekemästään työstä vaan hänen tulee tehdä sitä ilmaiseksi myös niille jotka eivät ole koskaan olleet hänen työnantajiaan. Ja tehtävä tätä sen jälkeenkin kun hän on vaikkapa siirtynyt aivan toisenlaisiin työtehtäviin. Näin ollen tarjolla olisi paljon ilmaista vilautettua pillua kaikille![5] Ilmaisen jakamisen idea tosin vaikuttaa kovasti kommunistiselta sopiakseen Wallinin poliittisiin näkemyksiin. Paitsi tässä kysymyksessä.

Wallinin strippauslaki kuulostaa ensimmäisellä kerralla innostavalta ja kiinnostavalta, tosin tämän tyyppinen oikeudenkäytäntö polkee länsimaisia ihmisoikeusarvoja.[6][7]Samoin Wallinin maailmassa jokainen on sidottu menneisyyteensä.[8]

Wallinin elämän suurin saavutus oli varajäsenyys Helsingin kaupungin maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden neuvottelukunnassa, missä hän lähettelee kollegoilleen natsitervehdyksiä pitäen niitä "huvittavina".[9] Aiemmin Wallin on avautunut freudilaisesta suhteestaan kansallissosialismin tavoiteohjelmaan.[10] Kun perussuomalaisissa ei oikein onnistunut, hän päätti loikata Suomidemokraatteihin, päästen jopa @adminiksi.[11]

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa

 1. Toisaalta olen sen verran jutellut heikäläisten kanssa että rasistisempaaa porukkaa kuin he ovat saa hakea aika kaukaa.
 2. Itse asiassa hänen jalkovälissään ei ole mitään joka kiinnostaisi juuri ketään. Hänen tulisi olla iloinen ja tyytyväinen siitä että joku löisi häntä kikkelillä otsaan. Ei. Hänen täytyisi olla tästä ylpeä, sillä tälläinenkin olisi hänelle aivan tarpeettoman kohteliasta ja huomaavaista.
 3. Jukka Wallin on sen verran perverssi ja puutteessa, että hänen oli pakko asua jossain sen tyylisessä osoitteessa kuin Harustie 3 B 7[1] Mukana peräti kokonaisuutta täydentävä PS-typo.
 4. Joka ei-poliittisesti korrektisti ilmaisten tarkoittaa sitä että saadaan sanoa halveksuvia asioita vähemmistöistä, muista ihmisistä ja etenkin naisista.
 5. Joka taas on Wallinilla aina mielessä.
 6. Kuten ajatuksia joissa työstä on saatava palkka, jossa työsuhteen päättymisen jälkeen ei ole pakko tehdä töitä.
 7. Timo Hännikäisellä on siis jopa kaksi syytä kannattaa strippauslakia.
 8. Paitsi jos on Soldiers of Odinin jäsen, jolloin entiset rikosrekisterit eivät haittaa.
 9. Helsingin perussuomalaisten poliitikko lähetti natsikuvan somalitaustaiselle kunnallispoliitikolle. Helsingin Sanomat 28.11.2015.
 10. Perussuomalaisen ”lipsahdus” uusnatseista hämmensi – puolue irtisanoutui heti. Uusi Suomi 3.8.2015.
 11. Jukka Wallin19.9.2020

Aiheesta muuallaMuokkaa


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.