Jussi K. Niemelä

Jussi K. Niemelä[1] on porilais-helsinkiläinen äänitorvi ja totuuden torvi, johon liitetään usein sana "itseopiskellut", kuten kaikkiin niihin ihmisiin, jotka eivät ole opiskelleet maineikkaissa akateemisissa opinahjoissa, mutta joiden omanarvontunto ei tästä hetkaannu. On syytä muistaa, että jos joku itseopiskellut omaa professoritason tiedot, Lähde? mutta hän ei ole professori eikä hänellä ole akateemista koulutusta, hän on väärässä.

Jussi K. Niemelä on itseopiskelun multilahjakkuus joka tunnetaan kuvista ensi sijassa maskuliinisesta asentokielestään.

Jussi K. Niemelä oli Vapaa-ajattelijain liiton puheenjohtajana vuodesta 2008 vuoteen 2010. Lisäksi hän toimii useiden lehtien päätoimittajana, sekä Skepsiksen ja Darwin-seuran hallituksessa. Lisäksi hän kirjoittaa montaa blogia ja on muutenkin kaikkialla äänessä. Jussi K. Niemelä on myös kirjoittanut naistutkimuksesta kirjan "Keisarinnan uudet (v)aatteet"[2]. Monipuolisuuttaan näyttääkseen Jussi K. Niemelä on vaikuttanut politiikassa, virheiden rivissä. Ja hän on kirjoittanut lyriikkaa "22 -pistepirkolle". Kaiken kaikkiaan Jussi K. Niemelä on aktiivinen, monipuolinen ja tuottelias [3], kuten jokaisen itseopiskelleen kuuluukin.

Poliittisesti Jussi K. Niemelä on oli ateistien Jussi Halla-aho.[4] Hän vastustaa etenkin islaminuskoisten maahanmuuttoa.[5]

Jussi K. Niemelä tunsi Perttu Häkkisen. Jussi K. Niemelän mukaan esoteriasta ja rajatiedosta tutkivaa journalismia tehneen Häkkisen lailla myös Jussi K. Niemelä on huomattavan avarakatseinen sekä monipuolisesti asioista kiinnostunut ihminen ja rento jätkä.[6]

ViitteetMuokkaa

  1. Aina tässä muodossa. Ei koskaan esimerkiksi "Jussi Niemelä", "Niemelän Jussi" tai "Jussi Kalevi Niemelä", saatikka pelkkä "Jussi" tai "Niemelä". Nimi ja sen käyttö on standardoitu ja se esitetään objektiivisen yksiselitteisesti aina tässä yhdessä muodossa.
  2. Jossa ei tutkita ollenkaan naisia ja vaikka siinä ei ole vaatteita, ei siinä ole alastomuuttakaan. Siksi kukaan ei ole sitä lukenutkaan.
  3. Kaikki sanoja joilla on myös varjopuolensa.
  4. Mutta tämän rinnastuksen ääneen lausuminen ei ole kovin kannattavaa ja aikaansaa ateistien keskuudessa vaivautuneisuutta. Etenkin kun muistuttaa, että Halla-ahokin on ateisti.
  5. Joka on ällistyttävää koska fatwakateuden Virallisen Totuuden mukaan ateistit ovat pelkureita jotka kritisoivat kristinuskoa koska tietävät miten väkivaltainen islam on. Eivätkä siksi uskalla vaan moittivat vain leppoisia kristittyjä joista yksikään ei ole elämässä tehnyt mitään pahaa. Paitsi ollut viaton marttyyri koko ajan. Vainotun kyynel.
  6. "Luovuin militantista ateismista käytännössä saman tien ja kun minut vain pari viikkoa Tutkijakollegiumin seminaarin jälkeen valittiin Vapaa-ajattelijain liitto ry:n puheenjohtajaksi, ilmensin alusta asti toimessani leppoisampaa, suvaitsevaisempaa suhtautumista uskonnollisuuteen. Tulin julkisuuteen ihmisoikeudet ja yksilönvapaudet edellä." Kuinka epäillä empaattisesti, Skeptikko 2018 (Internet Archive)
  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.