Käsittämätön

TheFinger.png
KÄSI-artikkelisarja
Muokkaa

Käsittämätön on jokin asia tai esine, johon ei ole koskettu käsillä. Tämän arvonimen myöntämistä, käyttöä ja valvontaa hallinnoi Ei-kädellisten maailmanneuvosto, joka myöntää vuosittain käsittämättömän arvon noin kolmelle uudelle hakijalle.

Haku- ja valvontamenettelytMuokkaa

Arvonimen hakeminen ja saanti edellyttää, että kohteen koskemattomuus voidaan todistaa aina asian tai esineen synty- tai luontihetkeen asti. Niinpä suurimmalla osalla asioista ei ole mitään mahdollisuutta olla käsittämättömiä.

Käsittämättömyyttä myös valvotaan tarkasti. Yksikin neuvoston tietoon tullut käpälöinti aiheuttaa arvonimen riistämisen sekä kohteen kuvan ja nimen ilmestymisen neuvoston ylläpitämälle mustalle listalle. Tämä on suuri häpeä, ja yleensä arvonimen menettänyt taho syyttääkin kädetyksestä jotakin muuta kuin itseään tai omistajaansa. Siivojat ovat kädetettyjen suurin syntipukkiryhmä. Hanskojen pitäminen käsittämisen aikana rinnastetaan käsittämiseen pelkillä paljailla käsillä.

Käsittämättömien yksi suurimmista ongelmista on ilkivaltainen käsittely, jolloin henkilö silkkaa ilkeyttään käy käsittämässä käsittelemättömän kohteen. Tämä on valitettavaa, mutta neuvosto ei katso näitäkään tapauksia olemattomien sormiensa läpi, vaan käsittämättömän titteli riistetään kohteelta välittömästi (tai ainakin seuraavana työpäivänä).

TilastojaMuokkaa

Esimerkkejä käsittämättömistä asioistaMuokkaa

Esimerkkejä useimmin hylätyistä hakijoistaMuokkaa

  • Vagina
  • Lipputangon nuppi
  • Tunnelma (muuttuu liian helposti käsin kosketeltavaksi)
  • Paikka, jossa pippuri kasvaa
  • Venus (sukkula on todistetusti käynyt alueella)


Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!


Esimerkkejä arvonimensä menettäneistä asioistaMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.