Kai Michael Aalto

Kai M. Aalto
Kai aalto.jpg
Koko nimi: Kai Michael Aalto
Syntymäaika: 22. maaliskuuta 1966
Syntymäpaikka: Suomi
Uskontokunta: helluntailaisuus
Kuolintapa: toistaiseksi avoin tapaus
Hiusten väri: maantienharmaa, välillä kalju
Saavutukset: Suomen valtakunnanjohtaminen, nimeämättömän kansallismielisen liikkeen rauhoittaminen ja riisuminen väkivallasta, lentokonekaappausyritys, pitkäaikainen kristillis-sosialistinen taistelu
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
käytti kirjoittajaan hypnoottis-magneettista katsetta
Pilkkanimet: Oulun Gayleiter

Kai Michael Aalto (s. 22. maaliskuuta 1966) on oululainen Komentaja, Kansamme Isä, Kaitselmuksen Valo, jonka mukaan on nimetty hänen akateemista liekkiään kantava Aalto-yliopisto.

KonekaappausMuokkaa

”Tuon lentokonekaappauksen Oulussa keväällä 1986,joka lopulta supistui ilma-aluksen kuvattomaksi haltuunototksi suoritti alusta loppuun saakka kansandemokraatti markku Juhani Järvenpää,joka myöhemmin menehtyi oman köätensä kautta silloisessa Mikkelin lääninvankilassa.Rauha hänen sieluleen!”

~Komentaja harrastamassa historian uudelleenkirjoitusta[1]

1986 parikymppinen Aalto saavutti näkyvyyttä suunniteltuaan Oulunsuun sairaalan suljetulla osastolla[2] toisen Suomen kansan tilasta huolestuneen hoidokin, Markku Juhani Järvenpään kanssa lentokonekaappausta. Operaatio oli tarkoitus suorittaa starttipistoolilla ja hypnoottis-magneettisella katseella. Voimakaksikko testasi starttipistoolin tehoa ryöstämällä satunnaisen ohikulkijan. Kokeen epäonnistuttua Aalto ja Järvenpää tulivat tulokseen, ettei pyssy soveltunut ryöstöyrityksiin, vaan he tarvitsisivat järeämpää kalustoa. Johdonmukaisesti he yrittivät seuraavaksi ryöstää asekauppaa starttipistoolilla.

Epäonnisten olosuhteiden tuloksena Aalto päätyi poliisilaitokselle ja Järvenpää joutui suorittamaan lentokonekaappauksen yksin, ilman operaation kannalta elintärkeitä hypnoottis-magneettista katsetta ja starttipistoolia tehtävä oli tuomittu epäonnistumaan. Konekaappauksen tarkoituksena oli lähteistä riippuen joko hankkia kaappauksella rahoitusta Aallon kansallismielisen puolueen perustamiselle[3][4] tai Palestiinan vapausjärjestölle taistelussa israelilaismiehitystä vastaan.

 
Finnairilla rukoillaan, että ensi kerralla komentajalle myönnetään puoluetukea.

Kansallisessa RintamassaMuokkaa

”Me ei anneta periksi ikinä. Ei antauduta koskaan. Meissä on uskoa, voimaa ja rohkeutta... nousta tuhkasta ja raunioista.”

~Aalto Sieg Heil Suomessa.[5]

Ei ole selvää[6], milloin Aalto tutustui valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimeen, mutta ainakin vuoteen 1993 mennessä hänet nähdään Siitoimen talolla Vehmaalla muiden keskeisten uusnatsien joukossa, ristiä polttamassa ja pitämässä palopuheita dokumentissa Sieg Heil Suomi. Siitoin ylensi Aallon Oulun aluekomentajaksi 1990-luvun alussa käydyssä puhelinseksikeskustelussa. Siitä päätellen, että Siitoin puhui jo 1970-luvulla Turun hengentieteen seuran julkaisuissa hypnoottis-magneettisesta katseesta, on Aallon oletettu tutustuneen valtakunnanjohtajaan ainakin ennen lentokonekaappauksen suunnittelun alkamista.[7]

Aallon valta-asemaa Suomen uusnatsipiireissä rasitti varsinkin kääntyminen helluntailaiseksi 2. heinäkuuta 1997, minkä itse Siitoin terveenä saatananpalvoja-satanistina katsoi mahdollisesti haittaavan Aallon toimintaa mahdollisena seuraajanaan. Tästä huolimatta Siitoimen siirryttyä 8. joulukuuta2003 Kuun pimeällä puolella sijaitsevalle Valhallan asemalle odottamaan vihkimistään Yhdysvaltain presidentiksi ryhtyi Aalto hoitamaan Suomen Valtakunnanjohtajan tehtäviä. Hänen koko arvonimensä oli (ja on yhä!) Komentaja, Kansamme Isä, Kaitselmuksen Valo.

Valtakunnanjohtajakauden jälkeenMuokkaa

”Et kai vaan ole tosissasi tuon blogisi kanssa? Jos olet niin käy tutkituttamassa pääsi.”

~Kai Michael Aalto, liian hörhö Hommallekin[8]

22. kesäkuuta Aalto luopui valtakunnanjohtajan tehtävistä ulvilalaisen Pekka Luoman hyväksi, säilyttäen symbolisesti komentajan arvonimensä.

Valtakunnan johtamisen jälkeen Aalto on keskittynyt (toisen Sieg Heil Suomi -tähden, Suojeluskuntamiehen, tavoin) politikointiin ensin Olavi Mäenpään Suomen Kansan Sinivalkoisten ja sittemmin myös Vapauspuolueen Oulun aluepäällikkönä.[9] Hän on lupautunut ehdokkaaksi vuoden 2011 eduskuntavaaleihin. Saa nähdä, toimiiko Aallon mielialalääkitys tällä kertaa vai palaako Komentaja hyviksi todettujen teemojen äärelle: kansallis-kristillis-sosialististen arvojen korostamiseen, kansallismytologian ja herätyskristillisyyden ristisiittämiseen ja puhumaan kokemuksistaan fistingin tiimoilla.

Aalto oli vuoden 2014 europarlamenttivaaleissa ehdolla Sinivalkoisen Rintaman listoilla ammattinimikkeenään "sähköasentaja, evankelista".[10]

Aiheesta muuallaMuokkaa

Komentaja muokkaamassa mielipideilmastoaMuokkaa

Komentaja muuallaMuokkaa

  edeltäjä:
Pekka Siitoin
Suomen Valtakunnanjohtaja
2003-2009
seuraaja:
Pekka Luoma

ViitteetMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.