Avaa päävalikko

Hikipedia β

Tyttölapsi, johon on iskenyt pahanlaatuinen Ancropedy Oothomopredicty

Karvat, fleda tai puutarha, (lat. Ancropedy Oothomopredicty) on eräänlainen lastensairaus, jossa lapseen alkaa tulla ärsyttäviä kummia haituvia. Ne pulpahtelevat ihon alta ja jäävät siihen kutittamaan. Karvat ovat yleensä kumista ja nikkelistä koostuvia ohuita pötköjä.

HoitoMuokkaa

Sairauden hoitoon on keksitty neljä hoitomenetelmää:

 1. Karvojen päälle voidaan kaataa kolme tölkillistä Mad Crocia, laittaa uimalakki päähän ja antaa hautua pari viikkoa päivää.
 2. Viikon ajan pitää olla juomatta mitään, syödä pelkkiä porkkanoita ja olla ulostamatta mitään, jolloin ulosteen pitäisi tulla karvojen reijistä tiputtaen karvat pois.

Niitä voi käyttää näihinkinMuokkaa

Karvojen käyttötarkoituksista on kirjoitettu kirja, nimeltä virsikirja. Tässä muutamia karvojen käyttömahdollisuuksia:

 • Reseptit
  1. Tarpeeksi pikistä karvoista voidaan voidaan keittämällä, ja sen jälkeen murustamalla, tehdä maukasta teetä.
  2. Karvat, jotka kasvavat pippelin ja muun ellottavana paikan ympärille, voidaan tehdä kolmenlaista eri kastiketta - toisessa sekoittamalla karvanpalasia vereen ja murustettuun pöytään, ja toisessa sekoittamalla jauhettua karvaa sulatetun suklaan sekaan. Tarjoillaan kerman kera.
  3. Suussa kasvavat karvat voidaan sekoittaa kuivatettuun veteen, ja sen jälkeen polttaa piipussa, jonka savu (säännöllisesti poltettuna) heittää aivot ja keuhkot suun kautta ulos.
 • Aseet
  1. VAROITUS: Aseiden yksityiskohtaista koostumusta ei voida kertoa, koska saattaisit tussauttaa pahimmassa tapauksesssa itsesi suoraan Helvettiiin (joka uusimpien tutkimuksien mukaan sijaitsee Matti Vanhasen kellarissa), tai saattaisit posauttaa pommin naamallesi, jolloin siitä tulisi samanlainen, kuin Adolf Hitlerillä
  2. Tällä aseella saat kunnon jysäyksen, sillä voi räjäyttää vaikkapa koko talosi. Aluksi leikkaa ihan mitä vaan karvojasi ja laita ne Mingrip-pussiin. Tarkista vielä, että pussi on kunnolla kiinni, ennen kuin jatkat. Seuraavaksi avaa pussi ja laita sinne ripus persiljaa ja 125,33 millilitraa vettä, ja sulje pussi kunnolla kiinni. Sitten ravista pussia kovaa ja heitä se johonkin silppuriin, ja pidä sitä siellä niin kauan, että seoksesta tulee yhtä sileää jauhoa, kuin Tarja Halosen sylki. Räjähde on valmista, kun kain sekoitat sitä happimonoksioidin (Hdh), vetyarbidaoksodin (vA) ja onskalomodoksidin (omg) seokseen ja annat viilenttyä pakastimessa, jonka löämpötila on tasan 17,89 astetta Celsiusta 1 tunnin ja 11 minuutin ajan. Lopuksi laita aines johonkin pussiin, tökkää siihen sytytyslanka, sytytä sytytyslanka ja jolloin pommi posahtaa.
  3. Muita pommeja karvojen ei ole huomattu parantavan, mutta voithan sinä leikkiä George Bushia tai hullua isoisoisoisääsi ja keitellä pommeja kellarissasi ja testata, parantuvatko ne.