Napoleon

Valtakunta - Retoriset taidonnäytteet - Muinaiset viisastelut - Offensiivit - Tuotanto - (Ranskalaisten keisari) - Lainattua viisautta

Aiempi itsetehostus on säilötty arkistoihin tulevien sukupolvien ihmetellä – tai vaikka polttaa ydintalven kylmyydessä.

Tässä on kyse nyt ihan oikeista asioista, jotka parannusta tarvitsevan Kurin pitää tajuta vaikkei jostain syystä halua. Sen takia kirjoitan ne tänne, että hän lukisi ne edes joskus hamassa tulevaisuudessa ajatuksella. Jos vanha ystäväni on luisumassa pimahtaneeseen ääriliikkeeseen, niin teen hänelle ainakin oman (terveemmän) näkemykseni niin selväksi kuin mahdollista. Asia on tärkeämpi kuin tämä naurettava nettinurkkaus. Peeloilullani oli muuten eräs toinenkin tarkoitus: saada Kuri epäsuoran muistutuksen kautta palauttamaan mieleensä, minkä takia olikaan minulle raivoissaan - ja miettimään asian uusiksi.

Ja minua ei kiinnosta yhtään, pidätkö minua sen takia naurettavana tai ärsyttävänä. --37.219.30.85 16. joulukuuta 2015 kello 15.19 (UTC)

Minä pidän sinua tällä hetkellä lähinnä mielenvikaisena monomaanikkona, jonka näkemykset ovat täydellisen hulluja. --Napoleon (keskustelu) 16. joulukuuta 2015 kello 15.21 (UTC)
Poliittiset näkemykseni ovat todella suvaitsevaiset paitsi kun kyse on suorasta hyökkäyksestä kulttuurimme peruspilareita vastaan, kuten tässä. Mikäli viittasit homopaskapeeloiluun aikuisiällä, niin olen samaa mieltä - on se vähän hullua. Jos Kurin voi jotenkin saada tajuamaan jotain, niin sanomalla suoraan. Pikku vinkkinä, että ehkä kannattaisi estää nämä yksittäiset iipeet vain pariksi päiväksi kerrallaan niin ei tule estettyä sivullisia; minulla riittää näitä vaikka muille jakaa! (Oppa VTC style.)
Jotkut IRL-tuttuni seurasivat tähän liittyvää riitaa FB:ssä - ainoastaan äärivasemmistolaisia häiritsi, muut ystäväni olivat samoilla linjoilla minun kanssani. Itse asiassa aistin tuttavieni ystävällisyyden minua kohtaan yleisesti kasvaneen tapauksen jälkeen - tämä voi toki olla plaseboa tai johtua vain säälistä. --37.219.107.90 16. joulukuuta 2015 kello 15.32 (UTC)
Minulla ei ole tähän enää mitään lisättävää. Tosi lahjakas psykologisesti olet. Sinulla ei ole minulle mitään todistettavaa, osoitettavaa, osallistutettavaa tms. --Napoleon (keskustelu) 16. joulukuuta 2015 kello 15.48 (UTC)

Luulin muuten, että raivoamisessasi olisi jollain tasolla hyvä tarkoitus taustalla ja että se johtuisi herkkäuskoisuudesta Kurin valehtelua kohtaan tms. Tämänpäiväisen johdosta tiedän, että olin väärässä. VTC on selvästi arvioinut teitä psykologisesti oikein. Mikä hinku muuten päästä satuttamaan viattomia? Teidän kaltaisillenne ei riitä tilaa lähitulevaisuuden Euroopassa, enkä minä voi tehdä asialle mitään. Olette säälittäviä paskatahroja. :) --94.242.253.92 11. tammikuuta 2016 kello 14.25 (UTC)

Hanki ammattiapua. --Napoleon (keskustelu) 11. tammikuuta 2016 kello 14.34 (UTC)

Avunpyyntö ylläpitäjältäMuokkaa

Terve. Minä olen täällä aloittelija, joten Napoleonin hyvät neuvot olisivat nastaa. Aloitin kirjoituspöytäni vierellä kirjoittaa artikkelia Ray-Banista. Onko hyvä, vai kaipaako parannusta, jos kaipaa, kuinka paljon ja mihin? En sitä halua julkaista ennen kuin olen varma siitä, että se on julkaisukelpoinen.--Ronkeli (SAUNA) (Navetta) 20. joulukuuta 2015 kello 17.12 (UTC)

Hei, tarkastelen asiaa tässä joulunpyhien jälkeen. Hyviä niitä! Toivottavasti terveiseni välittyvät myös Lossi-Lasselle – en ole varma, tuliko korttiin oikea osoite. --Napoleon (keskustelu) 23. joulukuuta 2015 kello 11.46 (UTC)

...Muokkaa

Olisiko bännini aiheellinen ilman VTC-epäilyjä? Ovatko ne kuinka perusteltuja? Oliko VTC:n bänni aiheellinen? Jos oli, miksi vain Kuri vainosi häntä ennen bännejä? Miksi myönsit hänelle palauttajan oikeudet, jos hän oli paha? --Kattolämmitys (Tacomanin, Putinin ja Matti Nykäsen yhteinen tunnus)

Miksi tulet rapsuttamaan minua kysymättä lupaa talutushihnan toisesta päästä? Jos haluat rehellisiä vastauksia, voisit kokeilla rehellisyyttä itsekin. Eikä muuten se pahuus, vaan se banaliteetti. --Napoleon (keskustelu) 17. tammikuuta 2016 kello 19.18 (UTC)
VTC on ollut hieman sellainen että hän on ollut pitkään "hyvin harmaalla alueella". Ainakin omalla puolellani tilanne ei ole ollut edes niin että hän ei olisi provosoinut vaan enemmän sitä että olen yrittänyt olla provosoimatta häntä. (Toisin kuin em. Kuri.) Bannit pitävät kyllä. Palauttajan oikeudet (joista tietäminen on muuten itsessään käryävää) ovat suunnilleen pienin mahdollinen rapsutus jonka voi antaa. Kun on ollut niinkin ahkera voi olla syytä enemmänkin kysyä "miksi ei ole saanut ylläpitäjän oikeuksia". Eli vähän kuin niitten kanssa jotka ovat tehneet kauan töitä saamatta potkuja mutta jotka eivät ole edenneet uraputkessaan keskivertoista tahtia vaan juuri päinvastoin hitaammin. NPOV(★★★★★) 17. tammikuuta 2016 kello 20.10 (UTC)

Vandalismi?Muokkaa

Mikä tässä muokkauksessa oli semmoista vandalismia, että se johti 14 päivän estoon 37.16.124.15:n?--85.76.96.37 26. tammikuuta 2016 kello 16.37 (UTC)

Koko muokkaus, joka on tässä tapauksessa eston kiertoa. Huomasin muuten juuri, että sinun tyhmien kysymysten enimmäisrajasi on tullut täyteen, joten ethän tule enää tunkemaan niitä keskustelusivulleni. En näet enää vastaa tällaiseen idioottijänkkäykseen. --Napoleon (keskustelu) 26. tammikuuta 2016 kello 17.24 (UTC)
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it. --HarrivBOT'` (keskustelu) 26. tammikuuta 2016 kello 17.42 (UTC)

Minua vituttaa tänään aivan käsittämättömästi, miten monta just tietynlaista idioottia voi eksyä samalle nettisivulle yhtä aikaa. Vituttaa vaan niin perhanasti. Vitun yhteiskunnalle vaaralliset paskiaiset. Olette ansainneet annoksen Pedobear-paavin paskahuussihuumoria.

Siinä teille rehellinen suomi24-tason vitutuksenpurkaus. Olkaa hyvät ja haistakaa kaikki vittu.

(Ei koske erityisesti Napoleonia, mutta hänen keskustelulinkkinsä osui ekana sormiin.) Kommentin jätti ‎37.219.57.166 (keskustelu – muokkaukset).

Selvä. Aikuiset ihmiset purkavat tällaisia käsityskykyään uhmaavia vitutuksia myös ammatti-ihmisten kanssa. Suosittelen. --Napoleon (keskustelu) 31. tammikuuta 2016 kello 20.03 (UTC)
Olis kiva kuulla edes kerran syy noille jutuille. Mitä pahempaa olen tehnyt kuin ne ylläpitäjät, jotka kehottavat ihmisiä itsemurhaan jonkun "homopaskaa. homopaskaa." -tyylisen pöllöilyn takia? Tai niitä jotka fantasioivat tasa-arvon kannattajille heikoilla jäillä sattuvista onnettomuuksista yksityiskohtaisesti kuvaillen? --2A01:4F8:151:336E:2349:594D:B349:57B 31. tammikuuta 2016 kello 20.34 (UTC)

Yleensä olen täällä huumorit mielessä, mutta nyt alan voida pahoin teidän moraalittomuudestanne. Avointa ja suoraa viattomiin kohdistuvan väkivallan ihannointia. Ja tällaisten väkivaltafriikkien puolustelua haukkumalla heidän kohdettaan sairaaksi. Miksi suojelet tuollaisia tyyppejä? --2A01:4F8:151:336E:2349:594D:B349:57B 31. tammikuuta 2016 kello 20.47 (UTC)

Ensinnäkin olet ihan saatanan, käsittämättömän tyhmä ja taidoton takiainen, joka roikkuu oletettavasti jonkin katkeran kaukorakkauden takia rähisemässä täällä yksityisluonteisista asioista, jotka eivät kiinnosta ketään eivätkä liity mitenkään Hikipediaan – käsittääkseni saadaksesi jonkun tietyn ihmisen muuttamaan mieltään jostain tietystä asiasta, joka ei tässä vaiheessa voisi kiinnostaa minua juuri lumikon papanaa enempää. Olet täällä pelkkä asiaton häiriö, jonka jutut eivät kuulu tänne millään_helvetin_tavalla. Lisäksi kuvittelet olevasi erinomaisen terävä ja älyllinen tapaus, vaikka umpilepakonpaskahullut ja asiattomat, typerryttävän mahtipontiset jaarituksesi historian linjoista (joista et mitään tajua) eivät kuulu yhtään minnekään muualle kuin WC-paperimyttyihin (pehmeä lyijykynä toimii parhaiten), joilla voi täyttää huuhdottuja etikkakurkkupurkkeja eristeiksi ja sisustuselementeiksi. Ketään täällä ei kiinnosta paskan vertaa, mitä mieltä olet jostain mielipuolisesta kehityskulusta tai siitä, mitä mieltä olet kustakin täällä toimivasta käyttäjästä. Se, ettet kykene ymmärtämään tätä, tekee sinusta viheliäisen, surkean, säälittävän, oksennuspalloa alemman vandaalin (ja selkeästi jonkinlaisen avun tarpeessa olevan ihmisen – haastan näyttämään viestisi ja selittämään omin sanoin toimintaasi mielenterveystyön ammattilaiselle, ihan vaikka kokeilumielessä; haastan). Mutta jos sairauden tunto puuttuu, etkä tosissaan vieläkään tajua mitään, niin suosittelen, että menet vaikka hyppimään jäätyville kaduille sileät tennarit jalassa ja kokeilet, miten vakavasti kykenet itsesi halvauttamaan menettämättä henkeäsi. Siinä ainakin on tilaa mielekkäälle kilpailulle. Toinen vaihtoehto olisi kasvaa aikuiseksi, tehdä johtopäätökset, hankkia suhteellisuudentaju ja omaksua edes sen verran häpyä, ettei viitsisi tulla puolustelemaan obsessiivista ja noloa väkiperseilyään ja vaatimaan jotain selityksiä sille, miksi ihmiset reagoivat täysin persläpimäiseen toimintaan negatiivisesti. Olet hyvin pieni ja surullinen olio, enkä halua kuulla sinusta enää. En myöskään vastaa enää sinulle, kun pyrin välttämään kontaktia henkisesti häiritsevän epävakaiden ja sietämättömän jääräpäisten kusiaisten kanssa. Määrittelen muuten tässä nyt itseni absoluuttisen hyvyyden, oikeuden ja tasa-arvon kannattajaksi, joten jos olet eri mieltä kanssani, olet myös näitä asioita vastaan. Minäkin kykenen saavuttamaan henkisen Parnasson, kuten huomaat. --Napoleon (keskustelu) 31. tammikuuta 2016 kello 20.52 (UTC)
Ai niin, ihan oikea vinkki. Kun minä alan voida pahoin jostain, lopetan sen tekemisen/käytön. Monimutkainen niksi. --Napoleon (keskustelu) 31. tammikuuta 2016 kello 20.55 (UTC)

150_surkeinta_tapaa_kertoa_huonot_uutisetMuokkaa

Mikä tästä tekee suositellun? Pitkät listat ovat harvoin olleet kovin hauskoja, koska vitsi muuttuu toisteiseksi eli redundantiksi.  • Black Eagle • 29. helmikuuta 2016 kello 15.21 (UTC)

Se, että se on suurimmaksi osaksi synkän hauska ja toimii lähtökohtaisessa typeryydessään. Lisäksi kuvitus on mielekästä, ja kokonaisuus huvittava. Tämä on se "harvoin". --Napoleon (keskustelu) 29. helmikuuta 2016 kello 15.51 (UTC)

Tahdikas tiedusteluMuokkaa

Oletko homoseksuaali? Kommentin jätti 176.61.147.146 (keskustelu – muokkaukset).

Se riippuu määritelmästä, mutta onhan tätä nyt tullut enimmäkseen miehiin työnneltyä. --Napoleon (keskustelu) 7. huhtikuuta 2016 kello 21.07 (UTC)

Osaatko arvioida naisen kauneutta tai seksikkyyttä luontaisesti ja jos, niin kuinka täsmällisesti? Kommentin jätti 212.68.41.83 (keskustelu – muokkaukset).

En ole sokea. Toisaalta en tiedä, mitä täsmällisyys tässä tarkoittaa. --Napoleon (keskustelu) 8. huhtikuuta 2016 kello 12.05 (UTC)

Halusin vain koettaa, olisiko sinussa potentiaalia ystäväksi, mutta eipä sitte. Kommentin jätti ‎176.126.252.11 (keskustelu – muokkaukset).

Juu ei sinulle. --Napoleon (keskustelu) 8. huhtikuuta 2016 kello 12.26 (UTC)

Tahdikkaasti: että mitähän helvettiä? Mennyt muuten vähän se täsmällinen asteikko ohi minultakin. --Kuri 8. huhtikuuta 2016 kello 13.03 (UTC)

Haista vittu! Chauffeursto on Hangon satama!!!!!! :D

  --HarrivBOT  14. huhtikuuta 2016 kello 15.47 (UTC)

LevykevandaaliMuokkaa

Olen levykevandaali. --ToivoNousukas (keskustelu) 8. kesäkuuta 2016 kello 16.04 (UTC)

Moi, Napoleon!Muokkaa

Tervetuloa takaisin Hikipediaan lomanne jälkeen! Oliko kyseessä hermoloma? Oletko koittanut raastaa pieniä kissanpoikasia parmigaanoksi ja ihmetellyt niiden metristen suikaleiden olemusta? En suosittele. Vrt. Foorumi:Kuri moi

Kiitos. Ohjasin Fidelion Varsinais-Suomen Campari-riippuvaisten kevätretriitin pizzailtaan. Vaati paljon aikaa, mutta Maakansan haukuista päätellen oli sen arvoista. --Napoleon (keskustelu) 8. kesäkuuta 2016 kello 19.16 (UTC)

new way homeeMuokkaa

Cause you need things he cannot buy, Yeah you want him to make you smile, Carving our names in a tree, Just you and me, the rain can't wash that away...Kommentin jätti ‎85.31.101.98 (keskustelu – muokkaukset).

Il y a des pays où les gens au creux des lits font des rêves. --Napoleon (keskustelu) 13. kesäkuuta 2016 kello 09.02 (UTC)

Kyllä näitä avoimia välityspalvelimia vielä löytyy...Muokkaa

Ei siis hätää. -Pjoona11

Ai jaa, luulin että loppuvat. --Napoleon (keskustelu) 21. kesäkuuta 2016 kello 14.00 (UTC)
On nää hurjia kavereita. Niiltä ei välityspalvelimet lopukaan. Uhka on käsin kosketeltavissa. Miten enää uskaltaa ylläpitäjä edes kulkea missään yksinään, kun tällaisia gangstereita on liikkeellä. --Aatos Kotka (keskustelu) 21. kesäkuuta 2016 kello 15.33 (UTC)
Itse lopetin Lyrican käytön parivuotta sitten (tehottomana) ja nyt joutunen aloittamaan uudestaan Pjoona11:n takia. Kiitti vitusti! --Kuri 21. kesäkuuta 2016 kello 15.45 (UTC)

Voisitko lopettaa omalle käyttäjäsivulleni tekemien muokkausten kumoamisen ja poistaa suojauksen?Muokkaa

Kiitos -Pjoona11

En. Ole hyvä. --Napoleon (keskustelu) 21. kesäkuuta 2016 kello 14.03 (UTC)


Pari kyssäriäMuokkaa

Vierasta Alkuperää luuli ensin, ettei Napoleon halua enää jutella kun keskustelusivu on suojattu. Sitten Vierasta Alkuperää tajusi koneen kirjanneen sen automaattisesti ulos ja se iski päähänsä kynsillään...

1. Vierasta Alkuperää pyrkii aina kunnioittamaan muiden aloittamia artikkeleita sääliäkseen niiden luojia sen tuhovimmaiselta toimilta, mutta olisiko Harley Quinnille mahdollista vaihtaa toinen nimi kuin Ruma Ämmä? Vierasta Alkuperää on valmis hahmosta piittaavana keksimään sellaisen ja jopa korjaamaan artikkelin sen mukaiseksi, jos se ylipäätään on mahdollista?

2. Vierasta Alkuperää löysi nettiä metsästäessään tämän: http://pre04.deviantart.net/a012/th/pre/i/2016/203/a/5/harley_quinn_is_taking_a_dip_by_void_bonehead-d97s6tn.jpg

Hahmon luonteen tuntien tuosta kuvasta saisi herkullisen vitsin, varsinkin kun hahmo on hypen keskellä elokuvaa odotellessa, mutta on sanomattakin selvää ettei kuva ole osa Hikipedian nykyistä kirjastoa. Onko kuva mahdollista saada artikkeliin Jokeriin liittyvää parisuhdevitsiä varten, jos kuvan luojaltakin on ihan lupa lähteestä viestimällä saatu ja siitä on tiedosto olemassa?

(Vierasta alkuperää odottaa katossa ilmastointikanavan suulla mahdollista vihamielistä reaktiota perääntyäkseen pimeään loukkoonsa...)

VierastaAlkuperää (keskustelu) 21. heinäkuuta 2016 kello 18.26 (UTC)

Totta maar. Kaikin mokomin. Hyviä ehdotuksia. Jooh. Pal sitä mittä. Eli kelpaahan tuo. Dam di dam dam. Menen nyt tuonne, kiitos. --Napoleon (keskustelu) 26. heinäkuuta 2016 kello 20.06 (UTC)

Päivämallineiden laajentaminenMuokkaa

 
 
Näyttää nähdäkseni lievästi luotaantyöntävältä etusivulla. Päivämallineisiin ei käsittääkseni ole tarkoituksenakaan laittaa kaikkea itse päiväartikkelista, ellei siis materiaalia ole hyvin vähän. Hyvää Kiven päivää muuten.--Kuri 10. lokakuuta 2016 kello 12.43 (UTC)

Hmjoo, ehkä sitten niin. Kiitos samoin muuten, tämä on muistaakseni se päivä jolloin Aleksis heittää kylmän kiven Nurmijärveen. --Napoleon (keskustelu) 10. lokakuuta 2016 kello 15.14 (UTC)

Such a nasty guyMuokkaa

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä:   tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.28 (UTC)

Haista paska. Kuka muu muka? --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.37 (UTC)
Olipa kypsä reaktio. Miksi vihaat Amerikkaa, senkin russofobi? --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.39 (UTC)
Tässä alkaa itse kukin kypsymään. Mutta en minä tunne Putinia. Olen vain Iranista huolestunut heteromiehiin samastumiseen väliaikaisesti kykenevä kansalainen. --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.41 (UTC)
Jätkä floodaa pian omaa keskustelusivua xD !!!!! Eipä noloa. --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.43 (UTC)
Minä en ole mikään jätkä, vaan herrasmies. Jätkiä on kansanperinteessä ja tukkilaistuvissa. En arvosta tällaista häpäisyä. Tosi tuoreet ilmaisut sulla myös. --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.44 (UTC)
Anteeksi jos en ollut tarpeeksi freesi, herra Vastaa-omalle-tunnukselleen-"Haista paska". Valko-Venäjän johto pitäisi vaihtaa, Pyscowicz olisi parempi. --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.50 (UTC)
Minulla ei ole tuohon mitään lisättävää. --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.52 (UTC)
Ei minullakaan, kumma kyllä. --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.53 (UTC)
Kiinnostaako panot? Tule tänne. Yhdysvaltain presidentinvaali on tappanut seksielämäni. --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.55 (UTC)
Ihmiset näkee tämän, saatanan ääliö. Ja nyt vai? --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.56 (UTC)
No niin pian kuin ehdit. Ja näyttääkö siltä että välitän? --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.57 (UTC)
Kumpi ensin? --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 05.59 (UTC)
Heitetään kolikkoa. --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.00 (UTC)
Haittaako jos pidän bikinejä ja Toimi Kankaanniemi -naamaria? --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.02 (UTC)
Maksan jos pidät sitä naamaria. Bikinit OK, jos saan täyttää kuppeja sikanautajauhelihalla. En ole pervo, tiedän vain mistä pidän. --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.04 (UTC)
Paljonko? --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.05 (UTC)
2,75 e. --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.06 (UTC)
Oletko oikeasti Jouni Backman? --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.07 (UTC)
Kyllä? --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.08 (UTC)
Voitko hankkia Markus Lohen kolmanneksi? --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.09 (UTC)
Voin hankkia norjalaisen lohen D-leikkauksella. --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.10 (UTC)
Itse asiassa vielä parempi! Ehdin sinne yhdeksäksi. --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.11 (UTC)
Upeaa, voitko tällä kertaa jättää naapurin mummon pois ja olla paskomatta tiskialtaaseen? --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.13 (UTC)
Helvetin tunteeton apina, Maire-Tuija on minulle kuin oma täti, ja ehkä voisit investoida sisävessaan? --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.14 (UTC)
Ehkä Tuire-Maijan voi kampata. Siitä syntyvä kraatteri käy taatusti riukukuopasta, ja haju on omasta takaa hällä. --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.16 (UTC)
Unohda koko juttu ja mene takaisin nuolemaan algerialaisten peltitehtailijoiden perseitä. --Fouché (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.19 (UTC)
Siitähän sinä kaiken tiedät. Voit muuten kertoa Taire-Muijalle, että marjapuuronsa on todella paskaa. --Napoleon (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 06.21 (UTC)
Hast du etwas Zeit für mich, dann singe ich ein Lied für dich von neunundneunzig Luftballons auf ihrem Weg zum Horizont? --Kuri 7. marraskuuta 2016 kello 19.16 (UTC)
Es wäre in meinem Interesse, dass ich dieses Angebot sorgfältig prüfe. --Napoleon (keskustelu) 8. marraskuuta 2016 kello 04.23 (UTC)

Mitäs sieltä...Muokkaa

...Ukonvaajan osoitetiedoista sitten paljastui? --Teleskooppi (keskustelu) 9. tammikuuta 2017 kello 22.00 (UTC)

Perinpohjaisen erinomainen vastaavuus JJJ:n perseilyosoiteavaruuden kanssa. (Tyrkkäsin sinullekin osoitepaljastimen laukaisukoodit, voit ryhtyä itsekin urkkimaan.) Tämän lisäksi käyttäjän toiminnasta, aihevalinnoista ja keskustelukäytöksestä oli havaittavissa pientä lisätukea epäilyksille. Täyttä varmuutta ja tuomioistuimessa pätevää näyttöä näillä välineillä tuskin saadaan; yhteensattuma vain vaikutti liian hyvältä. Erehdyksen mahdollisuus on tietysti aina olemassa, ja silloin olen syvästi pahoillani. --Napoleon (keskustelu) 10. tammikuuta 2017 kello 12.23 (UTC)

Tässä on ollut valtauudistusta, niin...Muokkaa

Liikenisikö minulle myös häivyttäjän oikeudet päätunnukselleni? Tosin ne on jo tällä sivutoimijalla, ei kovin radikaali pyyntö, paitsi se, että näyttäisi paremmalta. --Kurin työtunnus (keskustelu) 10. tammikuuta 2017 kello 20.07 (UTC)

Muuten kyllä, mutta en pysty. Sellaista laatikkoa ei enää ole ruksittavana. --Napoleon (keskustelu) 10. tammikuuta 2017 kello 21.31 (UTC)
Käyttäjälistassa kyllä näkyy. No, nää on näitä. --Kurin työtunnus (keskustelu) 10. tammikuuta 2017 kello 21.34 (UTC)

Hyvin tärkeääMuokkaa

Iltaa! Katsokaapa kun tein tällaisen hienon. Mielestäni olisi mitä elähdyttävintä, jos suvaitsisitte lisätä sen käyttäjäsivullenne. --Aatos Kotka (keskustelu) 18. heinäkuuta 2017 kello 18.08 (UTC)

Itse soisin, luhtaisin, että hän tuhoaisi ensin vaikka 20 kpl huonoja artikkeleita. Loistomme elvyttämiseen tarvitaan kannustimia. Tuokoon niiden päät tähän näytille. --Kurin työtunnus (keskustelu) 18. heinäkuuta 2017 kello 18.18 (UTC)
Minä kun ajattelin tämän niin päin, että noin komea pränikkä innostaisi miehen kohtelemaan yrttitarhassamme rehottavia rikkaruohoja entistä ankarammalla ylenkatseella. (Ja käytä, Kuri, päätunnustasi välillä, tämähän näyttää ihan siltä kuin keskustelisin itsekseni.) --Aatos Kotka (keskustelu) 18. heinäkuuta 2017 kello 18.36 (UTC)
Siltä sen pitääkin näyttää. Minä brändään sinua. --Kurin työtunnus (keskustelu) 18. heinäkuuta 2017 kello 18.53 (UTC)
Älä perrkele leiki Jeesusta! Tai no. Uskon, että tässä on mahdollista saavuttaa onnellinen kompromissi. --Napoleon (keskustelu) 20. heinäkuuta 2017 kello 14.26 (UTC)
Näytät ottaneen homman tosissaan. Hyvä! Uskoakseni olet Ahlqvist-tarrasi ansainnut. Ai niin: Miks sää poistat ihan hauskoja sivuja? Oranki olisi naurattanut ainakin apinoita. >:( --Aatos Kotka (keskustelu) 20. heinäkuuta 2017 kello 23.28 (UTC)
Sopiikin hienosti tuohon väliin. Jatkan harrastusta vastakin. Suurin tuhoaja saakoon Hinttapurin maharadžan arvon. Koetin poistella vain huonoja, mutta saattoi siinä joku kehnokin ohessa takaikkunasta naapurin pihalle lentää. --Napoleon (keskustelu) 20. heinäkuuta 2017 kello 23.40 (UTC)

AutaMuokkaa

Ensiksi, kiitos mahdollisuudestani ottaa kontaktia näinkin suureen auktoriteettiin/jumalhahmoon kuin itse Napoleoniin. Sitten asiaan; Johdetaanko tätä hikipediaa jostain vitun Louvresta vai miksi muokkauksien kellonajat on ihan perseellään verrattuna Suur-Suomen aikaan, ihan pieni sivuseikka sinänsä mutta iski vaan silmään

--Teppo tulppa (keskustelu) 19. lokakuuta 2017 kello 18.31 (UTC)
Morjes. Hikipediaa pyörittää kanadalainen trollitehdas, mistä johtuen muokkausten kellonajat ovat välillä menneet aivan päin Brittiläistä Kolumbiaa. Aikamerkinnöissä on ollut heittoa jo ainakin kymmenen vuoden ajan, joskaan ei vielä aivan sen edestä. --Napoleon (keskustelu) 23. lokakuuta 2017 kello 10.40 (UTC)

Uusi täydellinen, loistava, suuri invention ideaMuokkaa

Saisiko tänne Hikipediaan mitenkään lisättyä sellaista toimintoa, että kun jonkun käyttäjän sivua painaisi niin sieltä pärähtäisi artikkelin mukana myös sitten ehkä, mm hieman, sangen kyseenalaista musiikkia, vaikka Neuvostoliiton kansallislaulu suomalaista humppaa, sellaista mikä sopii neuvosto-teemaiseen käyttäjäsivuuni itse kullekin käyttäjälle. Jotain ylevää ranskalaista hovimusiikkia sinun sivullesi ja vaikka joku pikku pioneerikipale Bassmanille. Tyyliin.

-- Teppo tulppa (keskustelu) 1. helmikuuta 2018 kello 17.06 (UTC)

Syntymäaika ja ikäMuokkaa

Salve, Napoleon! Sattuisikos täällä olemaan mallinetta, jolla pystyisin kirjoittamaan ikäni niin, että se päivittää syntymäpäivänäni? Taikka iän kuin iän. Auttaisitko poloista Ronkelia? Lisää käyttäjäsivuni historiassa.--Ronkeli (SAUNA) (Navetta) 2. huhtikuuta 2018 kello 16.46 (UTC)

JoutomaaMuokkaa

Laitatko seuraavat otsikot joutomaahan: Tanssii Tähtien Kanssa The Voice of Finland Marja Hintikka Jotain muuta, jota spämmittiin Kommentin jätti 86.60.247.7 (keskustelu – muokkaukset).

En. --Napoleon (keskustelu) 7. toukokuuta 2018 kello 19.39 (UTC)

Olen saapunut tuhoamaansivustonneMuokkaa

Huoemnta senkin peppuEPÄneitsyt nöretti. Minä olen tujllut täältä etelä-suomesta typerännimiseltä paikkakunnalga jja aikon tuhoata sivusttonne.

Tiesitktköekö, että Hikipedian voi hakkeroida aivan hlrepostistti esim laittamalla GNUPLOT niiseen laajennukseen JKS KATSO VAIKKA VERSIO ToMOININTO SIVU; SIINÄ ONÄKYY ETTÄ GNUPLOT ON HEIKKO TURVALLISUUS JA SE PITÄISI POISTAA MUTTETTE ITSE PSYTY


EN TOKI ITSE ASIOASJO SITÄ HAKEKROIDAODA


mUTTA AJATTELIN TULLA ILMOTTAMAAN ETTÄ JOS JOSKUS JOKU SEN HAKKEROI NIIN TIEDÄTTE ETTÄ SE JOHTUU SIITÄ ETTÄ SE SAAII DIDEAN TÄÄTÄLTÄÄÄTÄÄÄTÄÄthe great destruction if hikipeedia


Hikipedian tuho! Tervetuloa !Tämä on pedofililsivusto


napoleon on itse oksennus

moikka oksennus.moimoi ja terevt aas. tuhoan hikipedian tänään tällä

olen valmistanunt vandalismi ropbootin tänne sinun maailmaasosdffsdf ¨

mmailmasi on täynnä uslostetta siksi se pitää vaetää vessaasta jh hikipedia vedetään vessasta


uuloste hikipedia nörtti homo luuseri sinä


oot vammanne huloste uloste kakkaviiru jonkun kalsareis


Napoleon Vammainen UlosteOLET KEHITYSVAMMAINEN ULOSTE

Kommentin jätti 2001:14bb:72:508:c6f:db9:b65f:dcc1 (keskustelu – muokkaukset).

Löysin raskauttavaa todistusaineistoaMuokkaa

 
^ Miten puolustaudutte? --Aatos Kotka (keskustelu) 24. syyskuuta 2018 kello 16.16 (UTC)

Kauan sitten nuorena poikana kuljeskelin metsikössä jonkinlaista virkistystä sieltä levottomalle mielelleni etsien, kun polulle poikkiteloin kaatunut koivunrunko katkaisi tieni. Niin oli nuoruuden mutkaton into toimieni ajomiehenä, etten viitsinyt ryhtyä estettä kiertelemään, vaan rehvakkaasti astuin sen päälle. Tuolloinpa tämä koivunkarahka ehkä haperuuttaan, ehkä jonkinmoisen muinaisaikaisen kaunan vaikutuksesta, katkesi saapikkaani alla niin voimallisesti, että kelpoisan kokoinen kappale samaista lehtipuuta ampaisi ponnahteena kohti taivasta, joka meidän kaikkien yllä vaikenee, pääsemättä kuitenkaan kovin ylhäisiin yläilmoihin, koskapa sen nousukasmatka päättyi tuskalliseen yhteentörmäykseen pahaa-aavistamattoman scrotumini kanssa. Tästä kivuliaasta ja nöyryyttävästä kokemuksesta viisastuneena pidän tänä päivänä kättäni strategisena suojana aina koivunrunkoja, -oksia tai -halkoja ylittäessäni. Naurakaa vain jos ilkeätte, mutta tämä tekniikka on palvellut minua kiitettävästi. --Napoleon (keskustelu) 24. syyskuuta 2018 kello 22.50 (UTC)

Homonapoleon!Muokkaa

Moi Homonapoleon! Mitä kuuluu, ääniä? Kommentin jätti 107.189.11.233 (keskustelu – muokkaukset).

napsukka papsukkaMuokkaa

Miksi homonapoleon meni tien yli?

Koska tien toisella puolella oli homo pylly pystyssääääääääääää

Rääh rääh naurettiin peran kanssa

Kommentin jätti 18.27.197.252 (keskustelu – muokkaukset).

homonapsuleonMuokkaa

Homonap

Homonapsu

Homonapsuleon

Homonapsu

Homonap

Homo

Kommentin jätti 2a0b:f4c0:16c:16:: (keskustelu – muokkaukset).

tekeekö sun rakas herätessään aina silleen että tulee heti lähemmäs viekussa halimaan

Ei, koska panen koko yön; ei siinä ole mitään heräämistä, kun ei ole nukkumistakaan. --Napoleon (keskustelu) 15. huhtikuuta 2021 kello 19.34 (UTC)

Haista paskaMuokkaa

Nii. --  Röhmöfantti   13. joulukuuta 2021 kello 23.55 (UTC)

E. Mutta ilmaisen silti iloni tähän mennessä parhaasta, laadukkaimmin kirjoitetusta ja ytimekkäimmästä kontribuutiostasi Hikipediaan. Aiempi tuotantosi, kuten muuten hömppä kokonaisuudessaan, ei ole ollut hajultaan saati muulta konsistenssiltaan niinkään pelkkää paskaa kuin paskaa joka on oksennettu, nielty ja oksennettu uudelleen useampaan otteeseen ennestäänkin vähäisen mielikuvituksen, lahjakkuuden ja ilmaisun syövyttämiseksi. Lämpimäisinä siis tunnustukseni, ja kun nyt joulukin on tulossa, niin voit myös imeä pökäleet perseestäni, rakas mätäpäinen fasistirunkku. --Napoleon (keskustelu) 14. joulukuuta 2021 kello 14.25 (UTC)

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.