Finland coa.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Zomppeli, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Teleskooppi

*Hikipedia EI ole intoisänmaallinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi kannattaa Suur-Suomea.


RipuliMuokkaa

Ripuli on käsite, joka muodostuu, kun suomalainen juoppo (perussuomalaiset) juo kossun ykkösellä ja paskantaa kaivopuiston puskassa. Ripuli muodostuu myös ihmisen ulosteen ja veden sekoituksella. tästä syntyy kemiallinen reaktio nimeltään paskatus (latin. stercore maximus). Huomasitko muuten viime lauseessa kirjoitusvirheen nimeltään pieni alkukirjain? Tiedemiehet ovat tieteellisesti todistaneet, että ripulia syntyy eniten poliitikkojen suista.


Ripulia:


Venäjä

Sipilä

Ruotsi

Paska

Pirkka