Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Hyvä A. W. Yrjänä,

Kun luet tätä kirjettä, olen avaruusaluksessa. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta ...tai tarkemmin ajatellen, tiedät kyllä.

Tiedän että tämä voi tuntua pahalta , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien yhteisestä tulevaisuudesta, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet koostunut pääasiassa hiilestä, vedystä, hapesta, rikistä ja vähemmässä määrin muista alkuaineista. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet avaruusolento, ja minä taas pilvessä. Ja lisäksi sinä kannat HI -Virusta, olet yksi läskiperse, ja vieläpä olet kiinnostunut uskonnosta, ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika olla toisten ihmisten kanssa.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun kutsut jonkun harrastamaan seksiä kotiisi..

Mutta kaikesta huolimatta: Vastausta odotellen,

~ Jumala.