T80jump.jpg Tästä artikkelista on tapeltu.
Jo 200 vuotta jatkuneet molemminpuoliset vihjailut vastustajan seksuaalisesta suuntautumisesta eivät ole tauonneet päiväksikään. Nyt julman Mordokain laiva on lastattu trolleilla, ja se aikoo laskea sivun Kissa banaanisatamaan, jossa vastassa on vain pieniä kepulinpoikasia. Miten käy juutalaisten, kenet nähdään Nürnbergissä ja sitä rataa. Vedä kypärä päähän, lataa piilukkosi ja liity taisteluun. Meidän puolellemme.
Paljon tätä vanhahikipedialaista artikkelia hauskempaa lisätietoa sivulla Foorumi: Hikipedia-adressi.Adressi.jpg
Tämä artikkeli on poistettu adressit.comin vetoomuksella. Joten aivan turhaan jatkat lukemista.

”MAU MAU.”

~kissa

”HAU”

~Koira-vakooja

”MAU”

~Koulutuksen läpäissyt Koira-vakooja

”MAU HAU”

~Koulutuksen läpäissyt kielitaitoinen Koira-vakooja


Kissa (ransk. chat) on eräänlainen tappavaa eläintä muistuttava hirvittävä peto, joka on ulkonäöltään karvainen olento (Myös karvattomia löytyy). Se kiljaisee hännän päälle astuttaessa ja saattaa pahimmillaan syödä koskemattomuuttaan loukanneen henkilön. Kissalla on tunnusomaiset korvat, silmät, etujalat ja valkotäpläinen ruotomainen häntä, jonka avulla se kykenee muun muassa tasapainoilemaan piha-aidan harjalla ja koivunoksalla. Kun kissa tapaa vihollisen, jonka se arvioi olevan sitä itseään voimakkaampi, se tipauttaa kaikki karvansa ja pakenee karvanlähdön suoman paniikinomaisen hämmästyksen turvin.

Nykykissa on omaksunut ihmisen elintavat ja ekolokeron.

Elinympäristö

 
Liian myöhään!

Talvisin kissat asuvat ihmisten nurkissa. Kyseisestä tavasta johtuu niiden nimikin; "asuvat nurkissa" on lyhentynyt, kun joku nero käänsi saksankielisen alkuosan nur suomeksi tarkoittaen vain, jolloin muodostui nimitys vain kissa ja täten nykyinen kissa. Kissoilla on talvisin päässään lampaanvillasta koostuvat letit, jotka säteilevät energiaa.

Yleisen käsityksen mukaan kissat vihaavat myös vettä, mutta tämä on väärä harhaluulo. Useat kissat pitävät vedestä hyvin paljon, todennäköisesti siitä syystä, että siihen on helppo hukuttaa varomattomia uimareita. Jos näet sinua kohti uivan kissan, sinun kannattaisi äkkiä hyppiä voltteja ja takaperinvoltteja, kunhan olet päässyt maan päälle.. Kissat uivat kuitenkin nopeasti, sillä niiden hydrodynaamiset karvat ja potkurina toimiva häntä tekevät niistä ilmiömäisiä uimareita. Kissan huomaa kuitenkin kohtuullisen kaukaa niiden kirkkaan värityksen ja vedestä pilkottavien korvien vuoksi, joten parhaimmillaan sinulla voi olla runsaasti aikaa paeta.

Kissanpentu

Jo pitkään on tiedetty, että kissat lisääntyvät keväisin puhkeavista pajunkissoista, joista siis kehittyy kissanpentuja. Kissanpentu on pieni kissa eli kitten. Ne ovat yleensä melko pieniä ja hieman kissan näköisiä. Kissanpentu ei syö paskaansa niin kuin koira. Kissanpentuja esiintyy yleensä maajussien ladoissa. Vain 1,45 % asuu jossain muualla. Kissanpennuilla on paksu turkki, joka on arvokasta. Kissanpennunturkkia käytetään esimerkiksi:

 • Karvattomille naisille suunnattuihin alapään lämmittimiin
 • urheiluautojen pakoputkenpäällisiin
 • ovien kahvoihin
 • karvanoppiin
 • kiinalaiseen ruokaan
 • perseenlämmittimiin
 • tutteihin
 • vessanpöntön istuimiin
 
Kissa temppuilee.

Kissanpennut ovat yöeläimiä. Ne nukkuvat 25 tuntia vuorokaudessa, mutta neljä tuntia ne saalistavat tai terrorisoivat taloja. Omistajan kannattaa kohdella kissanpentu(j)a hyvin, tai muuten ne saattavat tuhota omaisuutta. Yleisiä terrorimuotoja ovat:

 • Hammasharjoihin kuseksiminen
 • pikkulasten kynsiminen
 • johtojen syönti
 • koiran tappaminen
 • vessan sotkeminen
 • lattialle paskominen
 • isojen lasten kynsiminen
 • mattojen idioottimainen nyhtäminen

Eli kissanpennut ovat melko vaarallisia. Niiden liha maistuu pahalta, joten sitä eivät syö muut kuin suomalaiset. Kissanpentujen ulosteita taas jostain syystä syövät suomalaisten lisäksi mm. venäläiset, kiinalaiset. Sillä kerrotaan olevan terveyttä ja hedelmällisyyttä haittaavia vaikutuksia, jonka takia se on haluttua tavaraa esimerkiksi Taiwanissa.

Tavat

 
Kissat ovat hyvin pahantahtoisia.
 
Kissat voivat olla myös epäkohteliaita.

Kissat sähisevät vastaantulijoille, mutta voivat myös kehrätä. Kissoilla ei ole ollenkaan suuntavaistoa, joten ne tykkäävät maleksia ja nukkua. Kissat pitävät lämpimistä paikoista, kuten aurinkoisesta kalliosta, uunista, noidanpolttoroviosta, konepellistä autoilun jälkeen, kirjastosta ja tietysti saunasta. Sanonta siinä ei ehtinyt kissaa sanoa kuului alun alkujaan siinä ei ehtinyt kissa saunoa, millä viitattiin pikemminkin verkkaampaan touhuiluun, ei niinkään pikatilanteeseen. Kissat ovat myös erittäin taitavia piiloutujia, joten niitä ei syödä kuumana, kuten koiria. Suomessakin nimittäin syödään hot dogeja eli kuumia koiria. Erikoisin tapa kissoilla on keväisin kuseksia naapurien talojen porras- ja ovipieliin: kunhan ilmat alkavat lämmetä, niin silloinpa se sulotuoksukin alkaa levitä. Toinen erikoinen tapa kissoilla on paskoa lasten hiekkalaatikoihin – siellä ne Isin ja äidin kullanmurut (os. lapset) sitten leikkivät. Kolmas kohde erityisesti vuonna 2013 on ollut kuseskella erään tietokonemerkin kannettaviin tietokoneisiin, joiden käyttäjät ovat parhaimmillaan kuukausia saaneet nautiskella tämän miellyttävän tuoksun aromista toimittajan tukiprosessin auvoisella tuella.

Erikoisominaisuudet

Kissaa pidetään yleisesti koko galaksin äksyimpänä elikkona. Tätä mielikuvaa vahvistavat esimerkiksi sen etujaloista Wolverine-tyylisesti ponnahtavat kynnet, joilla kissa voi kätevästi likvidoida vihamielisen elämänmuodon. Kissaa käyttävät apureinaan esimerkiksi äkäiset mummelit, jotka jalostavat koko elämänsä mahdollisimman tappavaa kissarotua, jonka tarjoamalla voimalla mammat sitten uhkailevat viattomia kaduntallaajia. Kissan metsästysaika on 23.622.6. Tämän välisenä aikana kissoja kannattaa vältellä, mutta vain siinä tapauksessa, että olet pieni nisäkäs. Tällöin itsesuojelulain ja omankäden oikeuden pykälien 5–9 antamalla taustatuella sinulla on oikeus vain ruokkia kisuliinia, jos se käy uhkaavaksi. Toisaalta kissat ovat myös älykkäin laji, ja se yhdistettynä niiden psykoottiseen luonteeseen tekee niistä todella vaarallisia. Esimerkiksi kissakaksikko voi öisin toimia yhdessä siten, että sillä välin kun toinen irrottaa suihkun viemärin ritilän, toinen avaa peilikaapin, josta ne sitten yhdessä vierittelevät talouden kosmetiikkaputelit aamuksi viemäriin.

 
Mahdollisesti tappava kissarotu.

Lisäksi on useita todiseita että kissat ja näiden kenraaleina toimivat mummelit olisivat liittoutuneet siilien kanssa näiden pyrkimyksissä vallata maapallo. Todisteita ei ikävä kyllä voida julkistaa, sillä kirjoittaja ei halua joutua verenhimoisen mummojoukon lynkkaamaksi. Varomattomia kissoja on tavattu viestimässä telepaattisesti kuun taakse piilotetun emäaluksensa kanssa valloituksen toteutukseen tarvittavia tiedustelutietoja. Välimatkan takia telepatia edellyttää jalkojen käyttöä suuntaavana antennina ja kissa tavataan makaamasta selällään. Raajojen heiluttelu on tarpeen parhaan signaalin löytämiseksi.

Kissan tunnetuimpiin ominaisuuksiin kuuluu, että kissalla on yhdeksän henkeä. Tämä ei tarkoita, että kuollut kissa heräisi henkiin. Sen sijaan kun kissa joutuu tilanteeseen, jossa sen kaltainen olento ilman muuta kuolisi, kissa vain luovuttaa yhden hengistään ja jatkaa elämäänsä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Toistaiseksi ei ole pystytty kehittämään mitään tapaa selvittää, montako henkeä tietyllä kissalla on jäljellä.

Ailurofobia

Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli ailurofobia.

Kissojen yliannostus saattaa aiheuttaa ailurofobiaa, joka on ylenmääräistä vastenmielisyyttä, raivoa, vimmaa, inhoa ja kauhua kissoja kohtaan. Se on eräs mielen sairauden lukuisista muodoista. Ailurofobiapotilaan sydämen lyöntitiheys ja verenpaine kasvavat, kun hän näkee kissan. Tunnetaanpa sellainenkin tapaus, jossa potilas oli menehtynyt sydänkohtaukseen nähtyään olohuoneensa pöydällä Karvis-lehden. Sairaus voi siis olla fataliteetissaan kuolettava. Ailurofobian muita oireita ovat häröily ja Wikipedian vandalisointi, sillä potilailla on usein muitakin henkisen turskauden ilmenemismuotoja.

Ailurofobiaa ei voi hoitaa muuten kuin pakottamalla potilas istumaan 24 tuntia vuorokaudessa samassa viiden neliömetrin kopissa kymmenen kissan kanssa. Potilas tosin saattaa tällä välin joutua syvän mielenjärkytyksen valtaan ja menehtyä kissojen virtsaan hukkumalla.

Katso myös

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.