Koiran oksennuksen värinen

Wikipedia-logo-v2-en.svg
Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!

Koiran oksennuksen värinen on harvinainen väri, jota ei esiinny kuin koiran oksennuksessa.

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...

...Voit nähdä koiran oksennuksen väristä vain koiran oksennuksessa?

...Et voi nähdä missään muualla koiran oksennuksen väristä, kuin koiran oksennuksessa?
...Jos näet koiran oksennuksen väristä muualla, kuin koiran oksennuksessa, sinulla täytyy olla päässä vikaa?
Top Secret.png
Tämä artikkeli tai osio sisältää huippusalaiseksi luokiteltua tietoa, ja sen tuhoaminen ja levittely voivat johtaa vakaviin seurauksiin!

Mistä löydän koiran oksennuksen väristä?Muokkaa

Koiran oksennuksen värinen on yksi maailman harvinaisimpia värejä, mistä kertoo jo nimikin; koska väriä ei ole nähty kuin koiran oksennuksen yhteydessä, se on nimetty ainoan esiintymispaikkansa mukaan. Näin ollen et voi nähdä koiran oksennuksen väriä kuin koiran oksennuksessa. Mikäli näet jossain muualla koiran oksennuksen väristä, sinun täytyy olla joko värisokea, hullu tai värisokea hullu.

OminaisuuksiaMuokkaa

Koiran oksennus, kuten kaikki muutkin oksennukset, tuottavat omaa sähkömagneettista säteilyä, jonka ihmissilmät havaitsevat valona. Koiran oksennuksen värin saattaa tuottaa koiran mahalaukulle ominainen bakteerikanta. Koiran oksennus haalistuu heti ilmestyttyään koiran suusta, joten alkuperäisväri on hankala tutkittava. Koiran saa helpoiten oksentamaan antamalla sille kiellettyjä ruoka-aineita, kuten myrkkyjä, Mr Musclea tai vain höykyttämällä sitä pitäen takakoivista kiinni. Koiran ruoan on oltava täysin sulanut (n. 30 minuuttia ruokailusta), jotta oikea väri saadaan aikaan.


Maalaa maailmasi naapurin seinä

Ruskea Punainen Oranssi Kulta Keltainen Vihreä


Turkoosi Sininen Purppura Pinkki Musta Harmaa Hopea Valkoinen

Tuntematon väri

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.