Kolmas maailmansota

Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli tai osio on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.
Tulevaisuudentuote.svg.png Tämä artikkeli tai osio kertoo julkaisemattomasta tuotteesta.
Tiedot saattavat muuttua huomattavasti tuotteen kehityksen edistyessä.

Kolmas maailmansota on epämääräisellä ajankohdalla ilmestyvä toimintaflikki ja olympialaisten niin sanottu "next level", johon kaikki maat (lukuunottamatta Ruotsia ja Sveitsiä) ottavat toivotusti osaa tavalla tai toisella. Mittelöinnissä on tervehenkisille urheilulajeille tutut säännöt ja yleiset toimintaperiaatteet, joiden rikkomisesta rankaistaan kuitenkin vasta viimeisen erän jälkipuinneissa, riippuen pelaajien saavutuksista ensimmäisistä sekunneista aina täystyrmäyksiin saakka. Harjoituksia on järjestetty aina viimeisistä kilpailuista lähtien, joka tunnetusti jätti monien mielestä pahan maun suuhun, ehkä jopa polttavan reiänkin.

Pääosia tähdittävä kärkikaksikko on jo etukäteen varastanut kaiken mahdollisen huomion.

”It's China folks, I'm tellin' ya!”

~Donald Trump

”Kas niin!”

~Nihilistit

Kenraaliharjoitukset jäävät yleensä viime tinkaan, sillä traditioista tykätään pitää kiinni, joten koskaan ei ole täysin varmaa, milloin lähtölaukaus ammutaan.

Sodan syytMuokkaa

Kolmannelle maailmansodalle ei vielä osata arvioida tarkempia syitä, mutta globaalien ongelmien yhteisvaikutus on mitä luultavammin tämän tulevan katastrofin takana. Jotkut uskovat Krimissä käytävän sodan olevan mahdollinen kipinä, mutta toisaalta pitää ottaa huomioon Lähi-idän kriisi ja siellä lepäävät suuret levottomuudet. Vähemmän vierailtuja katsauksia on ennustus Euroopasta alkava uskonsota (katso kohta "Harmageddon"), jossa luultavasti näyttämön kulissit aukevata Berliinissä tai Pariisissa, kun kaduilla mellakoivat paholaiset saavat sosiaaliturvajärjestelmästä tarpeekseen.

Yhdysvalloistakin on odotettu muodostuvan taistelukenttä jo vuodesta 2016 lähtien, kun The Donald "Don" Trump veti tuoreimmassa presidenttiskabassa hole-in-onen, yleisön toiveiden mukaan.[1] Yhdysvalloista alkava kamppailu jää kuitenkin suurella todennäköisyydellä sisällissodaksi, sekä vielä suuremmalla todennäköisyydellä erittäin lyhyeksi sellaiseksi, kun toinen osapuoli on jo valmiiksi kieltämässä minkäänlaisen aseistuksen haltuunsaamista.[2]

Avajaiset TyynellämerelläMuokkaa

Kolmannen maailmansodan arvellaan alkavan Tyynenmeren avarasta vistasta, tarkemmin Guamista, joiden asukkaita varmasti informoidaan kilpailun aloittamisesta. Tieto saapuu viimeistään ohjuksen syöksyttyä takapihalle. Alkusoiton kokoonpanosta ei voida olla täysin varmoja, mutta ennustus viittaisi johonkin totalitaariseen diktatuuriin ja Pohjois-Koreaan.

Karjala kiihottaa Suomea (venäläinen narratiivi)Muokkaa

 
Deuteragonisti Putin, josta kovalla luotolla povataan triumviraatin puuttuvaa palaa. Kuvan perusteella joukot ovat valmiina ja kaikki on harasoo bueno.

Mahdollisten taisteluiden purkautumisen seurauksena on hyvinkin todennäköistä, että suomalaisten Lebensraum -mietteet kärjistyvät liikaa, johtaen taisteluun Stalinia Putinia vastaan. Jos SISU™ on tarpeeksi kohollaan, on kaikki mahdollista. Rationalistisen hahmotelman puitteissa puolustusvoimat pääsevät Pietariin asti, jonka jälkeen Turku tai Helsinki ydinpommitetaan. Tilanne olisi luultavasti kaikille eduksi, kyseisten kaupunkien ollessa punaviherpöpöjen asuttamia (ellei heitä ole jo syötetty vihollistulelle).

Voita leivän päälle (Federaatio soittaa Suomen ovikelloa)Muokkaa

Kyseinen skenaario on tapahtunut aikasemmin ainakin kolme kertaa hieman kiistellyn epäselvin lopputuloksin, joten toivon mukaan tällä kertaa suomalainen tykistö on valppaampi ja "suorapuheisempi". Toisaalta Suomi on entistä haavoittuvaisempi Federaation armottomille vihreille miehille ja 14 miljoonan henkiselle naisjalkaväelle, kaikki kiitos tästä kuuluu presidentti Darija Halonenskille, joka kaikessa humanistisessa punavihersokeudessaan ratifioi Ottawan sopimuksen.[3]

Kun Federaatio on rämpinyt "toimivine" tankkeineen[4] läpi Karjalan rämeikön, odottaa heitä Suomessa vielä suurempi viidakko, sekä ehkä muutama väkikatoinen kyläpahanen. Punkkiaan petaavat puolustusvoimat ovat vielä täysin tietämättömiä invaasiosta ja tässä vaiheessa Federaation joukot ovat jo eksyneet Viroon, tai kenties jopa Norjaan. Joka tapauksessa pian he kohtaavat NATOn vihreitä ukkoja, ja päättävät perääntyä Putinin Talvipalatsiin. Suomalaiset ovat luultavasti vieläkin täysin pihalla tapahtuneesta, sillä Sote-uudistus ja turvapaikkakiintiöiden uudelleenarvioinnit vievät kaiken mahdollisen huomion.

HarmageddonMuokkaa

Mahdollista on myös kansainvälisten jännitteiden viivästyminen uskonnollisen sodan aloittamisesta, johon rauhaa rakastavat abrahamilaiset ystävykset, juutalaiset, kristityt sekä muslimit osallistuvat kaikilla mantereilla, aseinaan järkevä argumentointi ja teologinen vuoropuhelutaito. Aikojen alusta lähtien näitä uskonmiehiä on arveluttanut toistensa interpretaatiot Jumalasta, sekä pyhien kirjoitusten erilaiset renditiot ja lisäykset.

Alkusoittoa Harmageddonille on ollut verrattain mukavaltakin kuulostava Arabikevät, joka alkoi kauniina aurinkoisena joulukuun 17. päivänä vuonna 2010, kun eräs ystävällinen omenamyyjä nimeltä Mohamed Bouazizi päätti sytyttää itsensä tuleen. Kyllä, kuulit oikein, ihan liekkeihin. Tästäpä alkoikin Tunisian käsistä heittäytynyt väkivallan pandemia, joka nopeasti levisi muihin Lähi-idän tasapainoisiin ja mukaviin maihin. Pian jokaisessa arabimaassa oli 17 miliisiä ja terroristijärjestöä valmiina ottamaan koko maailman haltuunsa, niin hullulta kuin se kuulostaakin.

Näkyvimpänä sotaan on lähtenyt muuan ISIS (ISIL poliittisesti korrekteille), jonka päämääränä on rakentaa koko maailman kattava kalifaattisyöpä, joka onkin jo lähettänyt etäpesäkkeitään esimerkiksi Ruotsiin ja Saksaan. Sivistyneen mantereen offensiivia johtanee Rosengårdilaiset sotalordit, joidenka kaltaisten eliöiden kehitystä on kuitenkin esimerkiksi Itä-Euroopassa toistaiseksi onnistuttu torjumaan rasistisella turvapaikkapolitiikalla ja KGB-tyylisellä tiedustelulla.

Paavi syöstään vallastaMuokkaa

”Even though God promises freedom to all the oppressed, he needs us to fulfil his promise.”

~Monet Raamattua saarnaavat tulkitsevat kontekstia taivuttaakseen ihmisiä hyväksymään yksittäisiä tunnepohjaisia ajatuskuvioita[5]

Paavi Franciscus, katolilaisten sotajoukkojen johtajana on avannut "humanitaariset käytävänsä", monien pikkupoikien käytävien tapaan, syyrialaisille pakolaisille, tai siis niiltä näyttäville. Hyvinkin todennäköistä on Franciscuksen joutuminen alakynteen valtataistelussa, jonka kliimaksissa hän menettää päänsä joko jonkun salakavalan fanaatikon tai protestanttisen kapinoijan toimesta. Viimeisempänä mainittua on odotettu jo vajaat 500 vuotta.

Xi Pingpong käynnistää kopiokoneen...Muokkaa

Kiinan kansantasavalta paramountaalisen johtajansa kanssa on valmis perinteiseen miehitykseen, jossa varmasti menestyisikin varsin uljaasti. Käsitystä vahvistaa se, että nykyään joka toinen ihminen on kiinalainen ja jokaista maailman neliömetriä kohden on olemassa lähes 3000 kiinalaista, heille siis ainoastaan mobilisointi on selvä haaste.

 
Ai niin tämäkin vielä...
  Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli tai osio on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.

ViitteetMuokkaa

  1. Some Americans think second civil war is imminent USA Today 28.6.2018
  2. Damn Libtards!
  3. Jos ihmettelit, niin nimitys "Federaatio" on poliittisesti korrektimpi ja etnisesti suvaitsevaisempi, ottaen huomioon kulttuurillinen monimuotoisuus "Venäjän" armeijassa...

  4. Russias new Armata tank breaks down Venäläistä insinööritaitoa todistellaan Punaisella torilla... Independent 7.3.2018
  5. Pope to rich Crux 6.7.2018
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.