Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.
Waffen-ss poster eintritt.jpg Jopa pahuudellakin on omat standardinsa!
Tämä artikkeli käsittelee henkilöä tai asiaa, jota pidetään poikkeuksellisen pahana jopa omassa viitekehyksessään!
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.

Alun perin sana koulu väännettiin sanasta kuolo erään suomen kielen instituutin kevätpiknikin aikana, ja sen merkitys oli suunnilleen 'paikka jonne mennään kuolemaan'. Joku sai kuitenkin paremman idean paikan nimeksi, ja se vaihdettiin sairaalaksi. Nyttemmin sana koulu on Suomessa vakiintunut nykyiseen merkitykseensä varsin nopeasti terroristijärjestö "Suomen Hallituksen" toimesta.

Koska suurin osa käyttäjäkunnastamme ei ole kiinnostunut kieroituneesta japanilaisesta aikuisviihteestäLähde?, laitoimme tähän tälläisen epätoivoisena yrityksenä pelastaa maineemme.

Mikä koulu on?

Suomen koulut ovat valtion hallinnoimia kidutuslaitoksia, joissa yritetään aivopestä kaikki Suomen lapset luulemaan, että lukio on ainoa oikea vaihtoehto jatko-opintoihin ja että veroja kannattaa maksaa. Aivopesun alaisista onnettomista käytetään salanimeä "oppilaat". Lisäksi koulut yrittävät tehdä kaikista "oppilaista" "Suomen Hallituksen" itsemurhasotureita. Koulut ovat levinneet maapallon joka kolkkaan ja ovat kaikkialla yhtä vaarallisia. Saatat jopa löytää yhden ihan kotisi läheltä!

Koulussa "oppilaat" pakotetaan tekemään kaikenlaisia aivotoimintaa tyrehdyttäviä asioita, kuten katsomaan televisiota sata tuntia putkeen ja sen jälkeen kertomaan, mitä he pitävät luokan uudesta sisustuksesta. "Oppilaat" eivät kuitenkaan muista tästä mitään, koska myös heidän muistinsa aivopestään koulussa kaiken muun ikävän lisäksi.

Yksi asia, mitä kouluista usein tulee, ovat whinettävät teinit, jotka saattavat kaiken päälle vielä irkata (mikä tietenkin on helppoa, jos omistaa nettiselaimen; menet vain sivulle www.irc-galleria.net) tai snäpätä. Näiden teinien yhteenlaskettu angsti onkin se pääasiallinen syy, miksi kouluja ei tulisi rakentaa asutuille alueille: angsti leviää ympäristöön ja aiheuttaa kätkytkuolemia, epämuodostumia ja huumorin pilaantumista. Turhautuneimmat teinit kirjoittelevat viruksia. Esimerkiksi kuuluisuutta saavuttanut Loveletter-virus oli indonesialaisen koulunkäyntiin kyllästyneen esiteinin kirjoittama ("I hate go to school"). Pahimmillaan teinien turhautuminen johtaa tämän artikkelin tapaisiin kökkäreisiin.

 
Jäljitettävä koulupuku vähentää Talonmiehen tarkkailun tarvetta.

Joissakin maissa "oppilaat" pakotetaan käyttämään koulupukuja, jotka ovat oikeasti "oppilaiden" jäljityslaitteita. Koulupuvut ovat suoraan verrattavissa vankien asuihin. Yksi koulupukuja käyttävistä maista on Japani, jossa Japanin opetusministeriö on lyhentänyt kouluhameen mittaa 30 senttiin.

Joskus koulu voi toimia myös tietynlaisena viihdelaitoksena, jollaisen oppilaat voivat siitä mielensä mukaan tehdä. Tähän huviin ei kuitenkaan opettajia kaivata, jolloin oppilaat voivat pänttäytyä yhteen samaan sumppuun ilman opettajan valvovaa silmää. Asennoituminen kouluun voi olla syynä tässä artikkelissa esitetyille asioille, mutta tässäkään tapauksessa tämä artikkeli ei edusta sumpusta syrjään jääneiden nörttien mielipiteitä.

Luokat

Koulussa on ns. luokkia, jotka oikeasti ilmaisevat "oppilaiden" aivopesu-asteen. Alin aste on ykkösaste, eli "oppilaalla" saattaa olla vielä jonkinlaista aivotoimintaa, mutta yhdeksännen asteen "oppilas" on jo täysi vihannes.

Yleensä "oppilaat" taantuvat yhden asteen vuodessa, mutta joissain tapauksissa he kykenevät vastustamaan aivopesua niin, että lisävuosi on tarpeen. Näiden "luokalle jääneiden" ikäryhmässä poikkeuksellisen älykkyyden peittämisoperaationa heille laitetaan vahva lääkitys ja heitä mustamaalataan armottomasti.

Miten koulu salaa toimintansa?

Yleisesti

Suomen Hallituksen laaja propagandakoneisto syytää jatkuvasti ilmoille valheita, joissa vanhemmille uskotellaan koulun olevan yleissivistävä ja mukava paikka, jossa lapsista tehdään yhteiskuntakelpoisia ja niin edelleen. "Oppilaat" eivät itse voi itse paljastaa totuutta aivopesun takia. Jos "oppilaalta" kysytään vaikka, "miten koulu meni", niin "oppilas" on pakotettu vastaamaan "ihan hyvin" tai "opin paljon uusia asioita" tai "miten tohonmmhh... silleenhän se..".

Läksyt

Koulusta saadaan "läksyjä" (väännetty sanasta läpsy). Ne ovat erittäin vaarallisia ja voivat syödä kokonaisen ihmisen. Jos et tuo läksyjä kotiin, saat jälki-istuntoa ja sinut tuomitaan sähkötuoliin. Eli niitä on mahdoton välttää.

Kiusaajat

Mikäli koulussa ilmenee ongelmia, kuten vaikka jonkin oppilaan hetkellinen järkiintyminen, tämä leimataan heti ns. "kiusaajaksi" ja pistetään jälki-istuntoon. Jälki-istunnossa "oppilaalle" annetaan iso annos rauhoittavia ja tehoannos aivopesua, minkä jälkeen "oppilas" ei aiheuttane ongelmia vähään aikaan.

 
Tyypillinen tapahtuma välitunnilla. Kiusaaja rääkkää kiusattua, jengi kannustaa vieressä, ja puolustajat sekä opettajat on potkittu pois jo ajat sitten.

Luokalle jääminen

Propagandan tehon riemuvoitto on "luokalle jääneiden" mollaus. Poloiset "oppilaat", jotka ovat onnistuneet vastustamaan aivopesua, joutuvat nyt kaikkien halveksittavaksi. Luokalle jääminen perustellaan numeroilla, jotka annetaan mielivaltaisesti tai "Suomen Hallituksen" mielen mukaisesti. Jos joku "oppilas" aiheuttaa hankaluuksia, tälle yksinkertaisesti annetaan huonot "arvosanat", jolloin tämä jää luokalle.

Arvosanat ja kokeet

"Arvosanat" perustellaan kokeilla, jotka tietenkin ovat aivan oikeita lääketieteellisiä kokeita, joissa mitataan oppilaiden taantumusta. Jos "oppilaat" ovat hyvin aivopestyjä, he saavat hyvät arvosanat. Jos he taas ovat henkisesti vahvoja ja ovat vastustaneet aivopesua, he saavat huonot arvosanat. Arvosana-asteikko ulottuu nelosesta kymppiin, mutta monet vastarintaliikkeen jäsenet ovat saaneet pyöreän nollan.

Mitä koulussa on?

Koulussa on useita pahansuopia tahoja, jotka pitävät "oppilaiden" kiusaamisesta. Myös luokkahuoneita (ks. kidutuskammio) löytyy. Luokkahuoneissa tapahtuu muun muassa aivopesua.

  • Ruokaa – Pääasiassa stroganoffia, jota saadaan, kun sekoitetaan viemäristä saadut mömmöt ja katukissa tehosekoittimessa. Mukaan saatetaan laittaa lihamyllyssä jauhettu lihava humalainen. Joskus mukaan "sattuu" hieman keittäjien eritteitä. Ainakin enemmän kuin ne keiton kolme ei-vesiainesta ja 0,002 maustehippua.
  • Rehtori, joka tunnetaan myös nimellä ylikiduttaja tai Sephiroth, on koulun ylin herra, mestari ja orjapäällikkö. Joskus jotkut epäonnekkaat joutuvat ”Rehtorin puhutteluun”, jonka jälkeen he eivät pysty istumaan kahteen viikkoon. Oppilaiden mukaan rehtori on poikkeuksetta homo, joskaan täyttä varmuutta ei ole saavutettu kuin harvoin.
 
Suurin osa opettajista pitää työtilojaan hyvinä.
  • Opettajat (vir. lyh. opettaj.) eli kiduttajat toimivat suoraan ylikiduttajan alaisuudessa. He hoitavat pääosan varsinaisesta kidutuksesta ja aivopesusta. Opettajat ovat hyvin vaarallisia, ja jos sellainen tulee kadulla vastaan, kannattaa juosta pakoon mieluummin kuin jäädä tappelemaan.
  • Talonmies – Hänen tehtävänään on valvoa, ettei kukaan "oppilaista" pääse karkaamaan ja että paikat pysyvät kunnossa. Talonmies ääntelee "Mmrrhhääyyhh…" ja "Jiiiaaaaaaakkkk" -äänillä. Hänen oikea nimensä on luultavasti Igor. Nimensä mukaisesti Talonmies on naimisissa talon kanssa. Talonmies kirjoitetaan aina isolla, koska Pietari Brahe on kerran toiminut Talonmiehenä.
  • Keittiöhenkilökunta koostuu psykopaateista, jotka valmistavat koulun asukeille ruokaa kaikkein vaikeimmin aivopestävistä "oppilaista". Etkö muka ole koskaan miettinyt, että minne se kovis ja kiusaaja katosi neljännen luokan jälkeen? Välillä he tekevät stroganoffia. Suomessa keittiöhenkilökuntaa edustaa keittiöhenkilökunnan salaliitto kätyreineen.

Kouluruoka

Pääartikkeli: Kouluruoka

Kouluruoka on yksi niistä asioista, joiden takia koulussa käydään.

On on. Lopeta virnistely ja katso pääartikkelia.

Miten koululta voi välttyä?

Tämä on hyvin yksinkertaista: Et vain mene sinne. Joskus käy kuitenkin niin hassusti, että joudut vahingossa kouluun. Joskus taas käy niin hassusti että et selviä omin neuvoin. Voit kuitenkin oppia Lintsaamisen jalon taidon.

Koulun vaikutukset

Ennemmin tai myöhemmin koulu murtaa nuoren mielen – poikkeuksetta. Seuraava teksti on suoraan erään itsemurhan tehneen koululaisen vihkosta.


                                          Clov.

                                          Hamm.

                                          Clov.

                                          Hamm.

                                          Clov.

                                          Hamm.

                                          Clov.


                                          Hamm.

                                          Clov.

                                          Hamm.

Kuinka voitte?

Kiitos hyvin.

Mutta ihmettelen vaan...

Mitä?

...että onko tässä mitään järkeä.

Missä?

Itsensä kanssa kirjoittamisessa. Yksinpuhelu vielä menettelee, mutta että yksinkirjoittelu...

Onkohan meidän persoonallisuutemme jakautunut?

Meidän ainakin on. En tiedä sinusta.

Minulla... Siispä meillä on kolme persoonallisuutta. Aha...

 

Itsemurha suoritettiin työntämällä kolme kynää vatsan läpi ja nielemällä teroitin.

Esimerkkikoulu

Tämä sivu kertoo täysin kuvitteellisesta ja Hikipediaan sovitetusta Martinlaakson lukiosta. Millään tässä artikkelissa mainitulla ei ole mitään tekemistä minkään oikean koulun kanssa. Mikäli Teillä, hyvä lukija, on jotain valittamista artikkelista, kehottaisin Teitä lukemaan ensin Vastuuvapauslausekkeen, joka vapauttaa kaikki artikkelin muokkaajat/tekijät vastuusta koskien artikkelin sisältämän materiaalin (kuvat/tekstit/linkit) mahdollista kyseenalaisuutta.
  Tämä artikkeli tai osio ei välttämättä edusta neutraalia näkökulmaa.
Neutraali näkökanta kiinnostaa kovasti myös keskustelusivulla.

sensuroitu koulu

 
Koulun tietokoneet edustavat uusinta uutta.

sensuroitu koulu perustettiin, kun sensuroitu huomattiin pääkoulujen oppilashäkkien olevan täynnä. Suomen Hallitus antoi sensuroitu koulun suunnittelemisen tehtäväksi kahdelle helsinkiläiselle rillipirulle. Lisäksi koulua rakentaneet työmiehet olivat koko rakennustyön ajan kaameassa krapulassa.

Tulos onkin helppo arvata. Koulu on käytännössä romahdusvaaran alla oleva surmanloukku, vaikka opettajat sitä "vankaksi ja vakaaksi" kutsuvatkin. Ihme kyllä, rakennustyömiehet onnistuivat rakentamaan kaikki rillipirujen suunnittelemat ansat, vaikka ikkunat jäivätkin puuttumaan. Lämmitys, mikäli se nyt edes toimii, on päällä vain kuumina kesäpäivinä ja ilmanvaihto käännetään maksimille heti joulukuun alettua.

sensuroitu koulun tavallinen päivä

Päivä alkaa Propagandistisella "päivänavauksella", jossa Rehtori painottaa absoluuttista määräysvaltaansa. Tämän jälkeen siirrytään ensimmäisille aivopesutunneille. Seuraavaksi koittaa sensuroitu koulun oma "välitunti", jonka aikana opettajat alistavat ja nöyryyttävät oppilaita mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Yksi suosituimmista tavoista on "Vessakoulutus", jossa oppilas sidotaan alastomana vessanpönttöön ja sitten häntä huidotaan säköruoskalla erinäisiin arkoihin alueihin. Välituntia seuraa uusi aivopesutunti ja seuraava tunti... Koulu loppuu, jos loppuu, aikaisintaan kello neljältä, ja epäonnisimmat joutuvat jäämään "jälki-istuntoon" koko yöksi. Sairasta...

Kuinka koululta voi hätätilanteessa suojautua?

Jos jostain kumman syystä satut joutumaan kouluun, sinun kannattaa muistaa seuraavat keinot:

  1. Mantra – Voit suojautua aivopesulta hokemalla kovaan ääneen seuraavaa mantraa aivopesutuokioiden aikana: Mai-kat-hai-see-mai-kat-hai-see. Ei suojele kidutukselta.
  2. Pako – Välituntien aikana sinulla saataa olla mahdollisuus paeta, ellei Talonmies ole vahdissa.
  3. Hyökkäys – Jos tapat opettajan, pääset pakoon luokasta ja vapauteen. Oikeusvaltio odottaa avosylein turvapaikanhakijaa vain muutaman kymmenen metrin päässä porttein takana. Hyvällä tuurilla joukko muitakin seuraa esimerkkiäsi, ja se on hyvä se.

Katso myös

Koulutus
Subjektit: Amis - Lukiolainen - Opiskelija - Opettaja - Oppilas
Tutkinnot: Datanomi - Insinööri - Kleptonomi - Medianomi - Merkonomi - Sosiopaatti - Tradenomi
Laitokset: Aliopisto - Ammattikorkeakoulu - Ammattikoulu - Autokoulu - Elämänkoulu - Esikoulu - Kansanopisto - Peruskoulu - Päiväkoti - Lukio - Steinerkoulu - Yliopisto
Erikseen mainittavat: Espoon kristillinen koulu - Haurea-ammattikorkeakoulu - Metropolio - Keski-Suomen Opisto - Kymenlaakson ammattikorkeakoulu - Oulun yliopisto - Päivölän kansanopisto - Ressun lukio - Ukon yliopisto - West Pointin sotilasakatemia
Muuta: Erityisluokka - Humanisti - Innovaatiopedagogiikka - Maisterismi - Maol-taulukot - Opinnäytetyö - Oppiminen - Plagiointi - Pro gradu - Teekkari - Väitöskirja - Ylioppinut - Wilma


Ajattelun viholliset Suomessa
HymyIlta-SanomatIskelmäradioKouluMTV3NelonenSeiskaSubThe VoiceYle
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.