Kristillisdemokraatit

Tämä artikkeli käsittelee Suomen kristillistä liittoa. Asian kauniisti ilmaisten vitut ne mitään kristillisdemokraatteja ole, lisätiedoista ks. esim. tämä.
Suomen Kristillisteokraatit (KD)
Kristteokraterna i Finland
Kristillisdemokraatit ei homoille.jpg
Perustaminen Alussa, kun Jumala loi jne.
Puheenjohtaja Sari Essayah
Varapuheenjohtajat Jeesus
Puoluesihteeri Pyhä Henki
Kansanedustajia 5
Europuolue Evangelical Fundamentalist Party
Euroedustajia 0
Pää-äänenkannattaja Raamattu, Jeesus tulee -julisteet
Kotisivu www.kristillisteokraatit.fi

Suomen Kristillisteokraatit on suomalainen hihhulipuolue, jonka ohjelmaan sisältyy Suomen muuttaminen herätyskristilliseksi ihmemaaksi sekä valtionkirkko- ja inkvisitiojärjestelmien vahvistus. Kristillisteokraatit ovat usein polttaneet kirjarovioilla Charles Darwinin teoksia.

Jos homot saisivat adoptio-oikeuden.
Sinivalkoinen asia on aina lähinnä kristillisdemokraattien sydäntä.

Linja ja aateMuokkaa

Mistä saakka kristinusko on ollut demokraattista? Eihän sen käskyistä voi äänestää.

~A. W. Yrjänä

Kristillisteokraattien ainoa käyttötarkoitus suomalaisessa politiikassa on toimia silloin tällöin Kepun apupuolueena. Tämä johtuu siitä, että Keskustan Pohjois-Pohjanmaalle painottuva hihhulisiipi tuntee tiivistä yhteyttä kristillisteokraattien suvaitsemattomaan ja omahyväiseen ajatusmaailmaan. On tosin jäänyt epäselväksi, mihin Kristillisteokraatteja sitten muka omana puolueenaan oikein tarvitaan. Kristillisteokraatit ovat traditionalisteja, he siis vastustavat kaikkea edistyksellistä. Keskustan tavoin myös kristillisteokraatit kannattavat perhearvoja ja uskovat, että vain tietynlaisessa perheessä voidaan kasvattaa tasapainoisia lapsia (poikkeuksena sallitaan lestadiolaisperheet, jossa lapsia on 16 ja kaikista tulee onnettomia haihattelijoita; poikkeus johtuu vain siitä, että lestat äänestävät oikeaa puoluetta sen verran ahkerasti) ilman että näistä tulee jumalattomia, kommunisteja, narkkareita, homoja tai muuten huonoja ihmisiä. Ulkopolitiikassa puolueella ei ole muuta linjaa kuin tukea Israelia aina ja joka tilanteessa[1].

Israel on aina oikeassa. Aina.”

~Päivi Räsänen

Kovan uskonnollisen hurmoksen vastapainoksi kristillisteokraateilla on sosiaalisiipensä, joka ideat on lainattu demareilta, joskin kristilliset itse puhuvat jostain Jeesus-nimisestä hepusta. Kristillisteokraatit kantavat siis huolta väärintekijöistä, syntisistä, spitaalisista, mutta eivät valitettavasti osaa muuttaa vettä viiniksi. Puolueen sisällä on viimeisimmän kohdan suhteen jopa vastakkaisia näkemyksiä. Kaiken tämän valossa on ehkä parempi, että kristillisteokraatit pysyvät oppositiossa, sillä heidän esikuvansakin oli aina huonoissa väleissä vallitsevan järjestyksen kanssa. Kun Kepukaan ei enää tunnu tätä porukkaa tarvitsevan, lienee puolue (ristiin)naulittuna opposition penkille vielä pitkäksi aikaa. Siellä istuntosalissa, ryövärien keskellä. Jopa kulttuurikonservatiivinen Perussuomalainen puolue on hylännyt krisut muiden "takiaisten" ohella, kun Räsäsestä kuoriutui siirtolaiskriisin aikana kulttuurimarxistinen hyysärimädättäjä, joka näkee pakolaisessakin ihmisen.

PuheenjohtajatMuokkaa

  • Olavi Päivänsalo (1958-1964), ensimmäinen puheenjohtaja on aina ensimmäinen.
  • Ahti Tele (1964-1969), käytti innokkaasti puhelinta ja vastusti keskioluen tuloa ruokakauppoihin, aborttia ja varmaan myös homoja.[2]
  • Olavi Majlander (1969-1973), ei vastustanut tarpeeksi montaa asiaa, joten Jumala pudotti nousukiitoon lähteneen puheenjohtajakauden.
  • Raino Westerholm (1973-1982), yritti kristityksi presidentiksi, vastusti jumalanpilkan poistamista rikoslaista.
  • Esko Almgren (1982-1989), vastusti pornografiaa.
  • Toimi Kankaanniemi (1989-1995), toimi kehitysministerinä vastustamassa EU:ta, salmiakkikossua[3] ja susia. Loikkasi katolilaisjohtoiseen persupuolueeseen, koska niiden Fb-ryhmissä oli kuumempia ja vastaanottavaisempia mimmejä.
  • Bjarne Kallis (1995-2004), valittiin puheenjohtajaksi Kankaanniemen, joka oli aiheuttanut kristillisille vaalitappion, tilalle. Vastusti seurakuntalaivan puolueen vasemmistolaista imagoa. Hevosmies haki markkinameininkiä, mutta puritaanit valitsivat aasilla ratsastavan... naisen?
  • Päivi Räsänen (2004-2015), päättivät valita naisen puolueen johtoon[4]. Ja vuonna 2007 – kun hänen poikansa joutui pääsi sotaväkeen – hän vastusti poikansa hiusten lyhentämistä vastoin Raamattua[5][6]. Tästä ei hyvä seuraa... Pantiin syrjään vuonna 2015, muututtuaan rasitteeksi puolueelle kahdeksan vuotta aiemmin.
  • Sari Essayah (2015–), kävelijä, ei tosin vetten päällä. Valittiin katkaisemaan KD-lähtöisiä kirkostaeroamispiikkejä, kun ei helluntailaisevankelistana ole evlutti ollenkaan. Ei osaa yhtään arvioida maapallon ikää. Essayahin mukaan KD:n kannatuksen pieneneminen ei ole paha asia, vaan lopunajan merkki. Puolueen kannatuksen oletetaan kitistyvän kuin kuuluisa Babylonin pyy maailmanlopun edellä (Ilmestyslisäpöytäkirja). Lopulta kuitenkin Herra tempaa krisut taivaalliseen parlamenttiin.

Aiheesta muuallaMuokkaa

ViitteetMuokkaa

Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueTerhin natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueViskipuolueTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0Väkivalta kuuluu AnolleCrystal Meth Party

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.