Laskauksin kuolamaalaukset

Laskauksin kuolamaalaukset tehtiin suuren nälänhädän aikana Eeeeh-intercitykaudella kun ei ollut riistaa ja leipää ei osattu vielä syödä. Nälkäisten luolaihmisten suista tippuvasta kuolasta tehtiin tahnaa, jota paiskittiin pitkin luolan seiniä. Nämä kuolamaalaukset esittivät useimmiten riistaeläimiä ja sukupuolielimiä. Kuvien uskottiin lisäävän kuolan eritystä, jotta voitaisiin tehdä lisää kuvia. Kuolamaalauksia ei pidä sekoittaa ns. jarrutusjälkiin.

Laskauksin kuolamaalaukset

Luolan löytyminenMuokkaa

 
Luolamiehet kuolaamassa kuvien edessä

Luola löytyi vahingossa kun pizzataksi vei tilauksen väärään osoitteeseen. Joskin on esitetty, että osoite oli oikea ja pitsa pitsataksien tapaan ajallaan.

MaalauksetMuokkaa

Useimmat maalaukset esittävät erilaisia sukupuolielimiä ja riistaeläimiä kuten alkuhärkiä ja hammaspilluja. Tuolloin elänyt ns. sapelihammaspillu oli huomattavasti isompi ja aggressiivisempi kuin nykyinen lajitoverinsa. Joidenkin maalausten uskotaan esittävän Cthulhua niissä esiintyvien lonkeroiden vuoksi.

Maalausten säilyminenMuokkaa

Ilmeisesti luolan voimakas paskanhaju on säilyttänyt kuolamaalaukset vuosituhansien ajan. Kun luola tuuletettiin kuolamaalaukset alkoivat nopeasti himmetä. Maalaukset saatiin kuitenkin palautettua entiseen loistoonsa lähettämällä luolaan joukko hernekeitolla ja ruisleivällä varustautuneita tiedemiehiä työskentelemään.


  Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli tai osio on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.