Loppuunmyynti

Loppuunmyynti on kaupoissa pidettävä tapahtuma, joka on aina asiakkaille mieleen. Vaikka kauppaliikkeeseen ei muulloin olisi mitään asiaa, on loppuunmyyntiin aina mukava mennä kärkkymään halpoja poistotuotteita sekä näyttämään oma erinomaisuutensa.

Kaupunkitoimittajamme Urpo Tumpio valmiina lähtemään Hulluille Päiville. Huomaa kaikki asianmukaiset varusteet.

Valmistautuminen loppuunmyyntiinMuokkaa

Loppuunmyyntejä ei tule ottaa kevyesti. Aivan liian monet shoppailijat ovat kadonneet jälkiä jättämättä lähdettyään loppuunmyyntiin ilman kunnollista varustusta. Monet uskovat selviävänsä loppuunmyyntien karuista oloista lähtemällä matkaan pelkällä arkivaatetuksella ja sillä, mitä taskusta sattuu löytymään. Tosiasia on kuitenkin se, että loppuunmyyntien karut olot voivat olla kova pala jopa kokeneelle konkarille, sunnuntaishoppailijasta puhumattakaan. Onneksi jo seuraavat kohdat muistamalla voit vähentää riskit kohtuulliselle tasolle.

  1. Muista aina ottaa tarpeeksi juotavaa mukaan. Monet uskoivat loppuunmyynnissä käymisen olevan vain muutaman tunnin keikka. He lepäävät nyt ikuista unta Stockmannin huonekaluosaston sängyissä, rauha heidän sielulleen. Loppuunmyynnit saattavat venyä jopa viikon mittaisiksi, ja nestehukka vaanii.
  2. Omat kantovälineet ovat ehdottoman tärkeitä. Kaupan kassit paitsi menevät rikki, ovat myös hankalia kantaa, ja ovat vielä niin ikävän värisiä, ettei niitä kehtaa kantaa.

Onnistunut loppuunmyyntitapahtumaMuokkaa

Loppuunmyyntiin mentäessä kannattaa asiakkaan kytkeä päänsä 0-asentoon. Useimpien kauppaliikkeiden ulko-oven läheisyydessä on narikka, johon aivot voi heittää kaupassa asioinnin ajaksi. Vielä parempi, jos ennen kauppaan menoa keksii soittaa sinne etukäteen ja pyytää varaamaan tuotteita siltä varalta, jos vaikka sattuisi niitä joskus tulla kyselemään ja ehkä ostamaankin.


  Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli tai osio on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.